To (χειμωνιάτικο) «Βalthazar» επιστρέφει

O κήπος έδινε σταθερά ραντεβού τα καλοκαίρι, χειμώνα όμως είχε τρία-τέσσερα χρόνια να ανοίξει το bar-restaurant της Τσόχα. Ε, από την Παρασκευή 9/10 δηλώνει και πάλι «παρών».

To (χειμωνιάτικο) «Βalthazar» επιστρέφει

O κήπος έδινε σταθερά ραντεβού τα καλοκαίρι, χειμώνα όμως είχε τρία-τέσσερα χρόνια να ανοίξει το bar-restaurant της Τσόχα. Ε, από την Παρασκευή 9/10 δηλώνει και πάλι «παρών».

To (χειμωνιάτικο) «Βalthazar» επιστρέφει - εικόνα 1

Ελαφρώς ανανεωμένο, με καινούργια πιο απαλά χρώματα στη σάλα του, κάπως πιο λιτό, τον Χριστόφορο Πέσκια ήδη από το καλοκαίρι στην κουζίνα του, και την Tζένη Χρονοπούλου και πάλι στην ομάδα του, το «Balthazar» κάνει χειμερινό come back την Παρασκευή 9/10. Ο σεφ, στη δεύτερη του σεζόν, δημιουργεί ένα πιο προσωπικό μενού, πιο ιδιαίτερο, με τις fusion αναφορές που χαρακτηρίζουν την κουζίνα του: ανάμεσα στα πιάτα που προτείνει, μοβ περουβιανή πατατοσαλάτα με ταρτάρ σολομού, διάφραγμα με πουρέ γλυκοπατάτας και σάλτσα από γαλοτύρι Δωδώνης και σπαγγέτι caccio e pepe με guanciale σε τσιπς και αρσενικό Νάξου.

To (χειμωνιάτικο) «Βalthazar» επιστρέφει - εικόνα 2

Όσο για τη μπάρα του κοσμικού, κεφάτου bar-restaurant έχει και αυτή τις αλλαγές της. Την cocktail list υπογράφει ο Γιώργος Μαριδάκης. Μόλις το επισκεφτούμε αναμείνατε πιο εκτενή αναφορά. Μέχρι τότε, να σας πω ότι σκέφτονται να εγκαινιάσουν το Κυριακάτικο brunch. Δεν το έχουν αποφασίσει ακόμη, αλλά ακούγεται πολύ καλή ιδέα.

Περισσότερες πληροφορίες

Balthazar

Τσόχα 27 & Βουρνάζου, Αμπελόκηποι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
24/04/2024

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.