Στο νέο εστιατόριο που παίρνει τη θέση του «Open House» στον τρίτο όροφο του Ιδρύματος ο Μιχάλης Νουρλόγλου θα εμπνέεται από τα αγαπημένα φαγητά της Μαρίας Κάλλας, του Τζακ Νίκολσον και όχι μόνο.
Στην επόμενή του μετά το «Abovo» επαγγελματική «σεκάνς» ο πολύ ταλαντούχος σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου συνεργάζεται με τον Χρήστο Σοκόλη (βλ. «Fresh», «Margherita Pizza Artigianale», Food Concepts κ.α.) σε ένα εστιατόριο που, λόγω ονόματος τουλάχιστον ξεκινάει με το χειροκρότημα… δεδομένο. Το «Clap the Restaurant» που ετοιμάζουν στον τρίτο όροφο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, σε ένα χώρο με θεατρικά/κινηματογραφικά στοιχεία, με φώτα-προβολείς και συμπλέγματα κλαδιών δέντρων στην οροφή, μεγάλο κομμάτι του οποίου βλέπει στην Ακρόπολη, εμπνέεται για το μενού του από τα αγαπημένα πιάτων διάσημων καλλιτεχνών. Μετά μια μικρή ανακαίνιση που ξεκινάει σε καμιά εβδομάδα και θα τελειώσει, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, γύρω στις 30/10, θα παρουσιαστεί το ολοκληρωμένο γευστικό concept (κάπου μεταξύ 5 και 15/11). Μάθαμε ήδη, πάντως, ότι ο Μιχάλης Κακογιάννης αγαπούσε το risotto Milanese, η Μαρία Κάλλας το ογκρατέν, ο Τζακ Νίκολσον το καρπάτσιο…
Πειραιώς 206, Ταύρος, 2103411908.