Το κρέας το «Rosebud» στο Κολωνάκι το έχει εξορίσει εδώ και καιρό, οπότε η burgers’ night που διοργανώνει την Πέμπτη 8/10 (από τις 8 μ.μ.) θα είναι διαφορετική: στα πλατό που προτείνει ειδικά για την περίσταση η κουζίνα θα φιγουράρουν Mexican burger (μπιφτέκι από κόκκινα φασόλια και μαγιονέζα vegan από τσίλι και αβοκάντο), Ιndian burger με μπιφτέκι κόφτας και τσάτνεϊ μάνγκο, Italian burger (arancini με πέστο βασιλικού) και Εnglish tofish burger, μια παραλλαγή του fish ’n’ chips, με τόφου τυλιγμένο σε φύκια wakame και vegan sauce σος ταρτάρ.
«Rosebud»: Burger ναι, κρέας όχι
Το κρέας το έχει εξορίσει εδώ και καιρό, οπότε η burgers’ night που διοργανώνει την Πέμπτη 8/10 θα είναι διαφορετική.