«Rosebud»: Burger ναι, κρέας όχι

Το κρέας το έχει εξορίσει εδώ και καιρό, οπότε η burgers’ night που διοργανώνει την Πέμπτη 8/10 θα είναι διαφορετική.

«Rosebud»: Burger ναι, κρέας όχι

Το κρέας το «Rosebud» στο Κολωνάκι το έχει εξορίσει εδώ και καιρό, οπότε η burgers’ night που διοργανώνει την Πέμπτη 8/10 (από τις 8 μ.μ.) θα είναι διαφορετική: στα πλατό που προτείνει ειδικά για την περίσταση η κουζίνα θα φιγουράρουν Mexican burger (μπιφτέκι από κόκκινα φασόλια και μαγιονέζα vegan από τσίλι και αβοκάντο), Ιndian burger με μπιφτέκι κόφτας και τσάτνεϊ μάνγκο, Italian burger (arancini με πέστο βασιλικού) και Εnglish tofish burger, μια παραλλαγή του fish ’n’ chips, με τόφου τυλιγμένο σε φύκια wakame και vegan sauce σος ταρτάρ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.