Μια «Pasteria» με δική της «groceria»

Το κατάστημα της Αγίας Παρασκευής άλλαξε look και φόρτωσε τα ράφια του ιταλικά καλούδια.

Μια «Pasteria» με δική της «groceria»

Το κατάστημα της Αγίας Παρασκευής άλλαξε look και φόρτωσε τα ράφια του ιταλικά καλούδια.

Μια «Pasteria» με δική της «groceria» - εικόνα 1

Άλλαξε look το «La Pasteria» της Αγίας Παρασκευής. Μετά την πρόσφατη ανακαίνιση θα το ξαναγνωρίσετε διακοσμημένο σε λευκό, μαύρο και γκρι, με ξύλο και πέτρα, να ντύνει με την ατμόσφαιρα μιας μοντέρνας τρατορίας τα πιάτα της ανοιχτής κουζίνας. Ζεστό και φιλικό, διαθέτει πλέον και μια γωνιά με ιταλικά προϊόντα: τα ράφια της «La Groceria» είναι φορτωμένα με ζυμαρικά, ρύζι για ριζότο, σάλτσες, κρασιά κ.ά., τα οποία μπορείτε να αγοράσετε για το σπίτι.

Περισσότερες πληροφορίες

Pasteria (la)

Αγ. Ιωάννου 19, Αγ. Παρασκευή
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
29/09/2022

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.

Απόστολος Δήμου: Ο νέος executive chef του Four Seasons Athens αποκλειστικά στο "αθηνόραμα"

Από τις Σεϋχέλες στην αθηναϊκή ριβιέρα, με διαλείμματα σε Σαουδική Αραβία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σερβία και Λίβανο, ο Απόστολος Δήμου επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μια δεκαετία περιπλανήσεων, για να αναλάβει μια από τις μεγαλύτερες μαγειρικές ομάδες της χώρας. Ποιος είναι και τι καινούριο θα φέρει στη γεύση του πολυτελούς resort;