Κάτι να… «Νikkei»

Το καινούργιο εστιατόριο των Γιάννη Μωράκη και Γιώργου Μελισσάρη στο Κολωνάκι ξεκινάει στις 22/9.

Κάτι να… «Νikkei»

Λίγο κάποιες καθυστερήσεις, λίγο κάποιες αλλαγές σχεδίων, ετοιμαζόταν καιρό το εστιατόριο του Γιάννη Μωράκη και του Γιώργου Μελισσάρη στο Κολωνάκι. Πλέον το «Nikkei» είναι πανέτοιμο και την Τρίτη 22/9 θα αποκαλύψει στο αθηναϊκό κοινό το χώρο που διαμόρφωσε η JGP Constructions, πλαισιώνοντας την περουβιανή με ιαπωνικά στοιχεία fusion κουζίνα που σηματοδοτεί το όνομά του. Σεφ είναι ο Θάνος Στασινός, ο οποίος έκανε Νikkei προπόνηση στο περίφημο βαρκελονέζικο «Pakta» (δίπλα στον Albert Adria!), ενώ τη λίστα των κοκτέιλ υπογράφει ο Σπύρος Κερκύρας. Περισσότερα θα σας πούμε μόλις το δοκιμάσουμε.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
28/09/2022

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.

Απόστολος Δήμου: Ο νέος executive chef του Four Seasons Athens αποκλειστικά στο "αθηνόραμα"

Από τις Σεϋχέλες στην αθηναϊκή ριβιέρα, με διαλείμματα σε Σαουδική Αραβία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σερβία και Λίβανο, ο Απόστολος Δήμου επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μια δεκαετία περιπλανήσεων, για να αναλάβει μια από τις μεγαλύτερες μαγειρικές ομάδες της χώρας. Ποιος είναι και τι καινούριο θα φέρει στη γεύση του πολυτελούς resort;

Για brunch στο "Beefbar Athens"

Το φημισμένο brunch επιστρέφει τα Σαββατοκύριακα στον κομψό χώρο του "Beefbar Athens" στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

"Diego": Επιστροφή στο Θησείο, για κυριακάτικο σεβίτσε

Τι νέο φέρνει η αλέγρα σεβιτσερία του "Diego", που στήνεται και πάλι στην Αδριανού κατά την πιο ανέμελη ημέρα της εβδομάδας.

Γιατί όλοι πάνε για σάντουιτς στο 'Borghese'

Το πιο πρόσφατο hit της Αρχελάου ξέρει πώς να γεμίζει σωστά δύο φέτες ψωμί.