Είσαι για μια «Μπαμπανάτσα;»

Η χορταστική μεσσηνιακή ριγανάδα με ψωμί, τριμμένη ντομάτα και λάδι, που σερβίρεται είτε σκέτη είτε με τυρί κι ελιές δίνει στο καινούργιο αυτό μαγειρείο του Περιστερίου το όνομά του.

Είσαι για μια «Μπαμπανάτσα;»

Η χορταστική μεσσηνιακή ριγανάδα με ψωμί, τριμμένη ντομάτα και λάδι, που σερβίρεται είτε σκέτη είτε με τυρί κι ελιές δίνει στο καινούργιο αυτό μαγειρείο του Περιστερίου το όνομά του. Στη «Μπαμπανάτσα» με την παλιά ρεκλάμα της Νάουσσας Μπουτάρη, που κάποτε βρισκόταν στο «Χάραμα» του Τσιτσάνη, τα παλιά φωτιστικά, τα βιβλία και τα άλλα vintage αντικείμενα βάζουν το περιρρέον νοσταλγικό ύφος, ενώ ανάλογα με την ημέρα, η Όλγα και ο Νίκος βγάζουν από τη… μαρμίτα τους από αρακά, μαυρομάτικα φασόλια με τσιγαριαστά χόρτα, παστίτσιο, μοσχαράκι κοκκινιστό ή σουτζουκάκια με πουρέ πατάτας μέχρι μια παέλια ή σολομό με πένες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/04/2024

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.