Το γνωρίσαμε ως γαλλικό εστιατόριο. Τώρα άλλαξε (λίγο) το όνομά του και (πολύ) τη γευστική του ρότα.
Πλέον αντί για τη γαλλική, ομιλεί την ελληνική. Ο Γιώργος Ηλιού μετά από έξι χρόνια μετονόμασε το εστιατόριό του στο Μεταξουργείο από «Polly Maggoo» σε «Πόλλυ» κλείνοντας έναν κύκλο με sauce Hollandaise και Café de Paris κι ανοίγοντας έναν καινούργιο με ταραμοσαλάτα με χαρουποπαξίμαδα, ρεβίθια φουρνιστά στο πήλινο, μπακαλιαράκι ψητό με βραστές πατάτες, σοφρίτο με πλιγούρι και διάφορα άλλα μικρά πιατάκια με ντόπιο χαρακτήρα που πλέον δίνουν τον τόνο της κουζίνας και κάνουν παρέα σε κρασί, τσικουδιά, σούμα, ούζα και τσίπουρα από διάφορα σημεία της Ελλάδας. Περισσότερα θα σας πούμε μόλις το δοκιμάσουμε.