Από «Polly» σε «Πόλλυ»

Το γνωρίσαμε, στο Μεταξουργείο, ως γαλλικό εστιατόριο. Τώρα άλλαξε (λίγο) το όνομά του και (πολύ) τη γευστική του ρότα και... ξανασυστήνεται.

Από «Polly» σε «Πόλλυ»

Το γνωρίσαμε ως γαλλικό εστιατόριο. Τώρα άλλαξε (λίγο) το όνομά του και (πολύ) τη γευστική του ρότα.

Από «Polly» σε «Πόλλυ» - εικόνα 1

Πλέον αντί για τη γαλλική, ομιλεί την ελληνική. Ο Γιώργος Ηλιού μετά από έξι χρόνια μετονόμασε το εστιατόριό του στο Μεταξουργείο από «Polly Maggoo» σε «Πόλλυ» κλείνοντας έναν κύκλο με sauce Hollandaise και Café de Paris κι ανοίγοντας έναν καινούργιο με ταραμοσαλάτα με χαρουποπαξίμαδα, ρεβίθια φουρνιστά στο πήλινο, μπακαλιαράκι ψητό με βραστές πατάτες, σοφρίτο με πλιγούρι και διάφορα άλλα μικρά πιατάκια με ντόπιο χαρακτήρα που πλέον δίνουν τον τόνο της κουζίνας και κάνουν παρέα σε κρασί, τσικουδιά, σούμα, ούζα και τσίπουρα από διάφορα σημεία της Ελλάδας. Περισσότερα θα σας πούμε μόλις το δοκιμάσουμε.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
29/09/2022

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.

Απόστολος Δήμου: Ο νέος executive chef του Four Seasons Athens αποκλειστικά στο "αθηνόραμα"

Από τις Σεϋχέλες στην αθηναϊκή ριβιέρα, με διαλείμματα σε Σαουδική Αραβία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σερβία και Λίβανο, ο Απόστολος Δήμου επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μια δεκαετία περιπλανήσεων, για να αναλάβει μια από τις μεγαλύτερες μαγειρικές ομάδες της χώρας. Ποιος είναι και τι καινούριο θα φέρει στη γεύση του πολυτελούς resort;

Για brunch στο "Beefbar Athens"

Το φημισμένο brunch επιστρέφει τα Σαββατοκύριακα στον κομψό χώρο του "Beefbar Athens" στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.