Κρεατοφαγία στα… χάι της: στο εστιατόριο στον όγδοο όροφο του «Athens Ledra», που στρώνει τα τραπέζια του μπροστά στο γαλάζιο της πισίνας και πιάνει με τον ευρυγώνιο φακό του από την Ακρόπολη μέχρι τον Σαρωνικό, ο executive chef του ξενοδοχείου Κώστας Νάνος ενίσχυσε το μενού με Angus burgers, rump steak, rib eye, sirloin και φιλέτα, τα οποία μαρινάρονται σε σάλτσα chimichurri και συνοδεύονται με ντεμιγκλάς, ψητά λαχανικά και πατάτες.
«Panorama Restaurant» με steaks και burgers
Περισσότερη έμφαση στα κρεατικό δίνει το εστιατόριο στον όγδοο όροφο του «Athens Ledra», που στρώνει τα τραπέζια του μπροστά στο γαλάζιο της πισίνας.