«Won Ton»: Περιστέρι με πάπια Πεκίνου

Το νέο κινέζικο της Πλατείας Μπουρναζίου άνοιξε δοκιμαστικά μέσα στο καλοκαίρι κι επέστρεψε πριν από κάποιες ημέρες για να σηκώσει επισήμως αυλαία.

«Won Ton»: Περιστέρι με πάπια Πεκίνου

Το νέο κινέζικο της Πλατείας Μπουρναζίου άνοιξε δοκιμαστικά μέσα στο καλοκαίρι κι επέστρεψε πριν από κάποιες ημέρες για να σηκώσει επισήμως αυλαία. Προσεγμένο ως χώρος, με δύο επίπεδα, διακοσμημένο με μοντέρνες γεωμετρικές γραμμές σε κόκκινο, μαύρο και λευκό, με ταπετσαρίες και πίνακες, ιδεογράμματα και χρυσούς βούδες να βάζουν την απαραίτητη απωανατολίτικη πινελιά, το «Won Ton» προτείνει μια ευρεία γκάμα γεύσεων: dumplings και σούπες, noodles και τηγανητό ρύζι για αρχή και στη συνέχεια κοτόπουλο Σετσουάν, πάπια Πεκίνου ή πάπια με κινέζικα μανιτάρια και μπαμπού, ενώ φλερτάρει (συγκρατημένα) και με το σούσι. Περισσότερα όσον αφορά στις επιδόσεις του θα σας πούμε μόλις το δοκιμάσουμε.

Περισσότερες πληροφορίες

Won Ton

Χ. Τρικούπη & Τενέδου, Πλ. Μπουρναζίου
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο σεφ Θοδωρής Κυριακίδης σαλπάρει για Ίο

Μετά από σύντομο ελλιμενισμό στο πειραιώτικο "Βαρούλκο", ο σεφ επιστρέφει στο Αιγαίο για να αναλάβει την κουζίνα του βραβευμένου εστιατορίου "Grandma’s" του "Liostasi Hotel & Suites" στην Ίο, πλάι στον Σωτήρη Ευαγγέλου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
07/02/2023

Η Johanne Syi είναι η γυναικεία φιγούρα που ξεχώρισε φέτος στις κουζίνες της Ασίας

Η καταξιωμένη επικεφαλής σεφ του εστιατορίου "Lolla" στη Σιγκαπούρη ανακηρύχθηκε από τον θεσμό "Asia's 50 Best Restaurants" ως η καλύτερη γυναίκα σεφ της Ασίας για φέτος.

Τρώγοντας και πίνοντας στο μικρό Παρίσι των Αθηνών

Εστιατόρια, μπαρ και όλα τα υπόλοιπα μέρη που φέρνουν κάτι από γαλλική κουλτούρα στα γευστικά δρώμενα της πόλης.

Το "Napul’è" ανοίγει πανιά για Τήνο

Το ιταλιάνικο σουξέ της Μάγκυς Ταμπακάκη και του Francesco Ciccio σαλπάρει για το "Aeolis Tinos Suites".

Μπορεί η γαστρονομία να γίνει energy saving;

Οι σεφ αλλά κι εμείς πρέπει να προβληματιστούμε και με τη βοήθεια αρχαίων τεχνικών αλλά και με νέες τεχνολογίες να πετύχουμε το στόχο της ενεργειακής εξοικονόμησης.

"Acan": Κάτι από Λατινική Αμερική στο Μοσχάτο

Ένα νέο εστιατόριο εμπνέεται από τον θεό των Μάγια και παρουσιάζει μία λάτιν πολυσυλλεκτική κουζίνα.

Η αθηναϊκή αρτιότητα του εστιατορικού ψωμιού

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα θεάματα, στα τραπέζια των αθηναϊκών εστιατορίων, τον πρώτο λόγο έχει ο (πολύ καλός πια) άρτος.