Φαγητό και ποτό σε ένα outdoors «Saloon»

Χαλάρωση σε ένα κατάφυτο κήπο σε μιαν άκρη του Άλσους Συγγρού, τσιμπολόγημα, ποτό, μελωδίες πιάνου στον αέρα και… έκπτωση 20%.

Φαγητό και ποτό σε ένα outdoors «Saloon»

Χαλάρωση σε ένα κατάφυτο κήπο σε μιαν άκρη του Άλσους Συγγρού, τσιμπολόγημα, ποτό, μελωδίες πιάνου στον αέρα και… έκπτωση 20%.

Φαγητό και ποτό σε ένα outdoors «Saloon» - εικόνα 1

Σαράντα και βάλε χρόνια ιστορίας έχει συμπληρώσει το «Saloon Piano», που περνάει ένα ακόμη καλοκαίρι σε μία άκρη του Άλσους Συγγρού, πνιγμένο στο πράσινο, μακριά από τη βαβούρα του κέντρου. Κλασικό, με ρετρό αύρα, με το πιάνο –piano bar γαρ– που ακούγεται μέχρι έξω να κινείται σε jazz μονοπάτια, κρατάει το τέμπο ήσυχο και χαλαρωτικό. Πλέον δεν «παίζει» σε τόσο εστιατορικό ταμπλό, παρότι ένα φιλέτο ή ένα T-Bone θα τα βρεις στο μενού: μπορεί άνετα κανείς να καθίσει (και) για απογευματινό καφέ από τις 5.30 μ.μ. ή για ένα ποτό.

Το κρασί ή τη μπίρα του θα την συνοδεύσει με κεφτεδάκια, παναρισμένα μανιτάρια, σολομό, σαλάτες, διάφορες κροκέτες αλλά και κάποιο πλατό με αλλαντικά και τυριά. Έχοντας μαζί του την κάρτα του αθηνόραμα Club, θα έχει 20% έκπτωση στο σύνολο του λογαριασμού, καθημερινά, εκτός Σαββάτου. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.