Φαγητό και ποτό σε ένα outdoors «Saloon»

Χαλάρωση σε ένα κατάφυτο κήπο σε μιαν άκρη του Άλσους Συγγρού, τσιμπολόγημα, ποτό, μελωδίες πιάνου στον αέρα και… έκπτωση 20%.

Φαγητό και ποτό σε ένα outdoors «Saloon»

Χαλάρωση σε ένα κατάφυτο κήπο σε μιαν άκρη του Άλσους Συγγρού, τσιμπολόγημα, ποτό, μελωδίες πιάνου στον αέρα και… έκπτωση 20%.

Φαγητό και ποτό σε ένα outdoors «Saloon» - εικόνα 1

Σαράντα και βάλε χρόνια ιστορίας έχει συμπληρώσει το «Saloon Piano», που περνάει ένα ακόμη καλοκαίρι σε μία άκρη του Άλσους Συγγρού, πνιγμένο στο πράσινο, μακριά από τη βαβούρα του κέντρου. Κλασικό, με ρετρό αύρα, με το πιάνο –piano bar γαρ– που ακούγεται μέχρι έξω να κινείται σε jazz μονοπάτια, κρατάει το τέμπο ήσυχο και χαλαρωτικό. Πλέον δεν «παίζει» σε τόσο εστιατορικό ταμπλό, παρότι ένα φιλέτο ή ένα T-Bone θα τα βρεις στο μενού: μπορεί άνετα κανείς να καθίσει (και) για απογευματινό καφέ από τις 5.30 μ.μ. ή για ένα ποτό.

Το κρασί ή τη μπίρα του θα την συνοδεύσει με κεφτεδάκια, παναρισμένα μανιτάρια, σολομό, σαλάτες, διάφορες κροκέτες αλλά και κάποιο πλατό με αλλαντικά και τυριά. Έχοντας μαζί του την κάρτα του αθηνόραμα Club, θα έχει 20% έκπτωση στο σύνολο του λογαριασμού, καθημερινά, εκτός Σαββάτου. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι 5 must - see γαστρονομικές ταινίες για το καλοκαίρι

Πρόσφατες αξιοσημείωτες παραγωγές που δίνουν τον τόνο στη θερινή ραστώνη των σινεφίλ και γαστροφίλ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
10/08/2022

Ένας "Tsiftis" στα Ιλίσια

Το νέο εστιατόριο του Σήφη Μανουσέλη απλώνει τραπέζια σε έναν όμορφο πεζόδρομο των Ιλισίων, έχει το χαλαρό ύφος μιας γαστροταβέρνας και, κυρίως, γεύσεις που έχουν κάτι να πουν.

World’s 50 Best Restaurants: Τάσεις και εξελίξεις στον κόσμο της γαστρονομίας

Αβανγκάρντ ή low tech; Βιγκανιστές ή κρεατολάγνοι; Ποιες είναι οι τάσεις που αναδεικνύονται μέσα από τα 50 Καλύτερα Εστιατόρια του Κόσμου; Ένας κορυφαίος θεσμός επιδρά στην παγκόσμια γαστρονομική σκηνή προβάλλοντας τους influencers της γαστρονομίας.

Ο "Βασίλαινας" βάφτηκε μπλε

Το "Vassilenas Blue", η θερινή βερσιόν του ιστορικού και πολυβραβευμένου εστιατορίου του Θανάση Βασίλαινα, σήκωσε αυλαία στην Αντίπαρο. Πήραμε μια πρώτη, ωραία θαλασσινή γεύση και αναμεταδίδουμε.

Ο Σαντορινιός αμπελώνας επιστρέφει στη "Vedema"

Το ετήσιο ραντεβού των οινόφιλων με τη νέα εσοδεία του Σαντορινιού αμπελώνα επιστρέφει στην έδρα του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, την εμβληματική "Σελήνη", και την κουζίνα του ιστορικού εστιατορίου να υποδέχεται τους παλιούς της σεφ Θοδωρή Παπανικολάου και Πάνο Τσίκα για ένα six hands dinner με τον νέο επικεφαλής, Έκτορα Μποτρίνι.

Psaropoula

Μια ιστορική ψαροταβέρνα περνά σε νέα εποχή χάρη στον Σπύρο Κερκύρα και τους συνεργάτες του, με επιμέλεια της κουζίνας από τον Γιάννη Λιόκα.

"Σαρδελάκι με θέα": Με πλώρη για τα νότια

Ανόθευτες γεύσεις και casual θαλασσογραφία με μαέστρο το κύμα δίνουν τον τόνο στο δημοφιλές στέκι στη Βουλιαγμένη.