Στο περιποιημένο και φιλικό «Αποστακτήριον» στη Νέα Ερυθραία η Ζωή Μελέτη ετοιμάζει ενδιαφέρουσες γευστικές αλλαγές για τη νέα σεζόν, ποντάροντας ακόμη περισσότερο στα τοπικά υλικά. Και τώρα το καλοκαίρι, πάντως, αν πιάσετε πόστο στα τραπέζια έξω από το μαγαζί, κάτω από τα δέντρα, θα πάρετε μια ιδέα για τα όσα έχει στα σκαριά η κουζίνα, καθώς θα δοκιμάσετε τη νέα, ζουμερή πατατοσαλάτα με απάκι, την πράσινη σαλάτα με παστέλι και φρούτα εποχής, το μαριναρισμένο χταπόδι σε παλαιωμένο βαλσάμικο με λεμονάτη φάβα Σχοινούσας, τις μαριναρισμένες με λεμονόχορτο κι ελληνικά βότανα γαρίδες αλλά και τη φρέσκια κρητική αγκινάρα με μύτες συριανής κάππαρης, ντομάτα και χοντρό αλάτι.
Καλοκαιρινοί μεζέδες στο «Αποστακτήριον»
Ο φιλικός χώρος της Νέας Ερυθραίας ετοιμάζει ενδιαφέρουσες γευστικές αλλαγές για τη νέα σεζόν, ποντάροντας ακόμη περισσότερο στα τοπικά υλικά.