Καλοκαιρινοί μεζέδες στο «Αποστακτήριον»

Ο φιλικός χώρος της Νέας Ερυθραίας ετοιμάζει ενδιαφέρουσες γευστικές αλλαγές για τη νέα σεζόν, ποντάροντας ακόμη περισσότερο στα τοπικά υλικά.

Καλοκαιρινοί μεζέδες στο «Αποστακτήριον»

Στο περιποιημένο και φιλικό «Αποστακτήριον» στη Νέα Ερυθραία η Ζωή Μελέτη ετοιμάζει ενδιαφέρουσες γευστικές αλλαγές για τη νέα σεζόν, ποντάροντας ακόμη περισσότερο στα τοπικά υλικά. Και τώρα το καλοκαίρι, πάντως, αν πιάσετε πόστο στα τραπέζια έξω από το μαγαζί, κάτω από τα δέντρα, θα πάρετε μια ιδέα για τα όσα έχει στα σκαριά η κουζίνα, καθώς θα δοκιμάσετε τη νέα, ζουμερή πατατοσαλάτα με απάκι, την πράσινη σαλάτα με παστέλι και φρούτα εποχής, το μαριναρισμένο χταπόδι σε παλαιωμένο βαλσάμικο με λεμονάτη φάβα Σχοινούσας, τις μαριναρισμένες με λεμονόχορτο κι ελληνικά βότανα γαρίδες αλλά και τη φρέσκια κρητική αγκινάρα με μύτες συριανής κάππαρης, ντομάτα και χοντρό αλάτι.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για brunch στο "Beefbar Athens"

Το φημισμένο brunch επιστρέφει τα Σαββατοκύριακα στον κομψό χώρο του "Beefbar Athens" στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

"Diego": Επιστροφή στο Θησείο, για κυριακάτικο σεβίτσε

Τι νέο φέρνει η αλέγρα σεβιτσερία του "Diego", που στήνεται και πάλι στην Αδριανού κατά την πιο ανέμελη ημέρα της εβδομάδας.

Γιατί όλοι πάνε για σάντουιτς στο 'Borghese'

Το πιο πρόσφατο hit της Αρχελάου ξέρει πώς να γεμίζει σωστά δύο φέτες ψωμί.

Νέα εποχή για την ιστορική "Διαγώνιο" της Θεσσαλονίκης

Το κλασικό στέκι που έγραψε ιστορία με τα ψητά σουτζουκάκια και τον ζουμερό του γύρο, γυρνά σελίδα με την ομάδα των "Γλυκάνισος", "Marea Sea Spirit" και "Iberico" να αναλαμβάνει τη νέα εποχή του.

Καλαμάτα update: 6+1 γευστικά στέκια στην ανανεωμένη πόλη της διπλανής πόρτας

Ολοκαίνουργια εντυπωσιακά μαγαζιά και ξενοδοχεία αλλά και κλασικές αξίες που κάνουν τη διαφορά, και απλώνονται από την διάσημη παραλία και το κέντρο ως τα περίχωρα, μπαίνουν στην ατζέντα μας για ένα από τα τελευταία σαββατοκύριακα με άρωμα καλοκαιριού στην ολοζώντανη πρωτεύουσα της Μεσσηνίας.

Για τον Dabiz Muñoz η γεύση είναι μία μεγάλη περιπέτεια

Ο προβοκάτορας Ισπανός μύστης της γεύσης βρέθηκε ξανά στην κορυφή της λίστας των 'The Best Chef Awards'. Όχι τυχαία.