DADA’S: Fine wine & food

Μοντέρνο και πανέμορφο, πάνω στην πλατεία της Νέας Πεντέλης, εκφράζει απόλυτα την προέλευση του ονόματός του (από το καλλιτεχνικό κίνημα του ντανταϊσμού με τη χαρακτηριστική αναρχική αισθητική).

DADA’S: Fine wine & food

Μοντέρνο και πανέμορφο, πάνω στην πλατεία της Νέας Πεντέλης, εκφράζει απόλυτα την προέλευση του ονόματός του (από το καλλιτεχνικό κίνημα του ντανταϊσμού με τη χαρακτηριστική αναρχική αισθητική).

DADA’S: Fine wine & food - εικόνα 1

Επιβλητικό και ιδιαίτερο design και στους δύο χώρους, στο γυάλινο αίθριο με την ανοιγμένη οροφή και στην πέτρινη αίθουσα που αποκαλύπτεται τώρα το καλοκαίρι χωρίς όρια. Υποδέχεται τους λάτρεις των cocktails και των tapas στην μπάρα και στα μεγάλα, χειροποίητα ξύλινα τραπέζια με χαλαρή ατμόσφαιρα, δυνατή μουσική και απολαυστικό συνδυασμό φαγητού και επιλεγμένων κρασιών. Η εξαιρετική κουζίνα (με την 5μελή ομάδα του σεφ Θάνου Στασινού) ποντάρει στην ευγενή καταγωγή των κρεάτων, στις ιδιαίτερες κοπές και στο άριστο ψήσιμο. Burgers μόνο από Black Angus αλλά και ριζότο, πάστες, ορεκτικά και σαλάτες που αγαπούν τα ελληνικά τοπικά προϊόντα καθώς και πιάτα με φρέσκο ψάρι συμπληρώνουν το μενού.
Ξεχωρίζουν τα new style ceviche και tartars. Η τάση που θέλει το φαγητό να συνοδεύεται από cocktails εκφράζεται σε έναν κατάλογο με προτάσεις για ξεχωριστά pairings, ενώ αν κινηθείτε στην κατεύθυνση του τσιμπολογήματος, η κάρτα με τα tapas κάνει εξαιρετικό ντουέτο με την προσεγμένη wine list, που συγκεντρώνει εξαιρετικές ετικέτες από τον ελληνικό και τον ξένο αμπελώνα σε ασυναγώνιστες τιμές (και σε προτάσεις με το ποτήρι). Ένα ωραίο, γήινο και σικάτο στέκι, που ανεβάζει τις καλοκαιρινές μας προσδοκίες.

Περισσότερες πληροφορίες

Dada’s

Ηρώων Πολυτεχνείου 19, Ν. Πεντέλη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Φαγητό μετά μουσικής: 8 στέκια για όλες τις ορέξεις

Όποιο κι αν είναι το μουσικό είδος που σας ανοίγει την όρεξη, θα το βρείτε στις παραδοσιακές ταβέρνες, στα ατμοσφαιρικά εστιατόρια και στα θεαματικά καμπαρέ της πόλης, που παντρεύουν στη σάλα τους νοστιμιά και διασκέδαση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
03/02/2023

Σύγχρονη γαστρονομία με θέα στο "The Stanley Hotel"

Οι ολοκληρωμένες γαστρονομικές προτάσεις του ιστορικού ξενοδοχείου, με την υπογραφή σεφ Κωνσταντίνου Φιλιππόπουλου, έχουν σύγχρονο πρόσημο και ατού την εντυπωσιακή θέα από την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό ως τον Πειραιά, τα νησιά του Αργοσαρωνικού και την Πάρνηθα.

Για το Super Bowl 2023 πάμε "Hard Rock Cafe Athens"

To "Hard Rock Cafe Athens" γιορτάζει το μεγαλύτερο αθλητικό event της Αμερικής, με ένα ειδικά διαμορφωμένο Tailgate μενού.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δίνει γευστικά μαθήματα εξωστρέφειας

Με αφορμή τη συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ως τιμώμενης Περιφέρειας, στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, ο κ. Σωτήρης Μπάτος, Τομεάρχης Καινοτομίας και Εξωστρέφειας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, μιλά στο "α" για την ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας και της μακεδονικής κουζίνας.

Όλυμπος Νάουσα/ Θεσσαλονίκη

Το πιο εμβληματικό ίσως εστιατόριο της Ελλάδας, το γαστρονομικό τοπόσημο της Θεσσαλονίκης, επανέρχεται μετά το κλείσιμό του το 1994 με φινέτσα και αρχοντιά. Η μοντέρνα ελληνική κουζίνα του Δημήτρη Τασιούλα τέρπει.

Long read: Το χειμωνιάτικο Πήλιο της Ελένης Ψυχούλη | που θα φάτε παραδοσιακά στα τουριστικά και μη χωριά

Σε μια εποχή που ο τουρισμός αποζητά την επιστροφή στην αυθεντικότητα και την ανάγκη να ζήσεις σαν ντόπιος ένα μέρος που γνωρίζεις, το Πήλιο είναι ο ιδανικός προορισμός. Αν σχεδιάζετε τριήμερο για Καθαρά Δευτέρα σας ετοιμάσαμε τον ιδανικό οδηγό.

Στο "Balthazar" (και) για το "Penthouse"

Νέος χώρος στο δημοφιλές bar restaurant της Τσόχα αλλά και ένα ακόμη πολλά υποσχόμενο project για τη νεότερη γενιά της οικογένειας Πιτσιλή.