«Διόσκουροι»: Κλασικοί, αλλά ανανεωμένοι

Καινούργια πιάτα με ελληνικό-μεσογειακό χαρακτήρα στο γνωστό all-day στέκι της πιάτσας του Νέου Ψυχικού.

«Διόσκουροι»: Κλασικοί, αλλά ανανεωμένοι

d

Είναι ένα μαγαζί που σίγουρα το λες κλασικό. Από τα εμβληματικά ονόματα της all day πιάτσας του Νέου Ψυχικού, οι «Διόσκουροι» γράφουν εδώ και χρόνια (για την ακρίβεια σαράντα) τη δική τους ιστορία. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ανανεώνονται. Εδώ και λίγο καιρό την κουζίνα ανέλαβε ο Δημήτρης Πολίτης, ο οποίος έχει να προτείνει νέα πιάτα όπως ο σολομός με κρούστα αμυγδάλου και κους κους με λαχανικά ή το σιγομαγειρεμένο χοιρινό με σελινόριζα, πράσο και λεμονάτη σάλτσα λιαστής ντομάτας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.