"Μαγειρέψτε με περισσότερες δυνατότητες" με σύμμαχο την Knorr Professional

knorr

Μετρώντας πάνω από 180 χρόνια στο χώρο της γαστρονομίας, η Knorr Professional κατέχει όλη την τεχνογνωσία για την υποστήριξη των επαγγελματιών της εστίασης. Δεν είναι κοινό μυστικό πως η καθημερινότητα στις κουζίνες είναι γεμάτη προκλήσεις. Επομένως η αποστολή της Knorr Professional είναι να εμπνέει τους ειδικούς και να τους παρέχει τις καλύτερες λύσεις με τα προϊόντα της.

knorr

Αναπόσπαστο κομμάτι των σειρών της Κnorr Professional είναι το know how που έχει προκύψει μελετώντας όλα αυτά τα χρόνια τις ανάγκες των επαγγελματιών, όπου καλούνται να κάνουν περισσότερα με λιγότερο χρόνο και λιγότερη προετοιμασία. Παρουσίασαν λοιπόν τα ξεχωριστά προϊόντα της σειράς Κnorr Professional που προσφέρουν τη σταθερότητα και τη γευστική ένταση που χρειάζονται οι chefs για τις δημιουργίες τους: οι Ζωμοί, η σάλτσα Demi-Glace, η σειρά Primerba και πολλά ακόμη που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για επαγγελματίες. 

Ωστόσο δεν μένουν μόνο σε αυτόν τον αποτελεσματικό σύμμαχο στην κουζίνα, αλλά καλούν το γαστρονομικό κοινό να ανακαλύψει τι μπορεί να κάνει στην κουζίνα με τα προϊόντα της. Με κεντρικό μήνυμα "Μαγειρέψτε με περισσότερες δυνατότητες” και σε συνεργασία με τρεις καταξιωμένους Έλληνες chefs, η Knorr Professional και η Unilever Food Solutions σας προσκαλούν σε ξεχωριστές γαστρονομικές εμπειρίες για τους πελάτες σας, διασφαλίζοντας ποιοτικό αποτέλεσμα με πλούσια γεύση!

knorr

Ο Αλέξης Ζόπας, ο Ανδρέας Ρήνας και ο Νίκος Κουτσούκος, εμπνέονται και δημιουργούν μοναδικά πιάτα με τους Knorr Professional Ζωμούς σε gel, σκόνη και πάστα, την Knorr Professional Demi Glace που αποτελεί την ιδανική βάση για σάλτσες, αλλά και τη σειρά μυρωδικών Knorr Professional Primerba, ένα πρωτοποριακό προϊόν σε 9 συνταγές. Μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα, τις συνταγές και τους chefs εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Κραυγή των ωκεανών: Αποκαλύπτοντας την επίδραση των ανθρώπων στα θαλάσσια οικοσυστήματα

Το επιστημονικό σκάφος Tara βρίσκεται στην Αθήνα για ψηφιακές παραστάσεις, ωκεανογραφικά εργαστήρια, επισκέψεις και ημερίδα στο Ίδρυμα Ευγενίδου

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
10/07/2024

Αλλαγές στον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας

Το Υπουργείο Πολιτισμού προχωράει σε αναδιαμόρφωση της εισόδου του αρχαιολογικού χώρου ώστε να αναδεικνύεται το πέρας της Ιερά Οδού.

Καλοκαιρινά ραντεβού στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Το μουσείο έχει σχεδιάσει μια σειρά δημιουργικών εκπαιδευτικών δράσεων για τους μικρούς επισκέπτες.

Δωρεάν σεμινάριο ναυαγοσωστικής από τον Δήμο Αθηναίων

Ενήλικες θα εκπαιδευτούν στην αναγνώριση και την αντιμετώπιση κινδύνων στο νερό καθώς και στην παροχή βασικής ιατρικής βοήθειας σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

3 βιβλία που σηκώνουν το βλέμμα από τις εκδόσεις Κέδρος

Οι εκδόσεις Κέδρος ανανεώνουν τη βιβλιοθήκη σας, στις 9 Ιουλίου, με τρία νέα βιβλία που θα ταξιδέψουν το νου.

Την Πανσέληνο του Ελαφιού ξενυχτάμε παρέα με το ΚΠΙΣΝ

Το Full Moon Sleepover επιστρέφει ακόμα μεγαλύτερο στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος.

Σταδίου: Πώς ξαναμπαίνει στον εμπορικό χάρτη της Αθήνας

Πεδίο δόξης και εμπορικής αναβίωσης προβλέπεται ότι θα γνωρίσει τα επόμενα χρόνια η οδός Σταδίου.