Απόλαυσε την αγαπημένη σου μπύρα ΦΙΞ, ανακάλυψε τις νέες συσκευασίες και… ομόρφυνε τη γειτονιά σου!

Πάρε μέρος στην ξεχωριστή καμπάνια που πραγματοποιεί η ΦΙΞ και γίνε κομμάτι της πρωτοβουλίας που αλλάζει την πόλη!

FIX beer1

Τίποτα δε "φωνάζει" καλοκαίρι, όσο το να αράζεις με τους φίλους σου στις γειτονιές της πόλης, πίνοντας μια δροσιστική μπύρα, και συζητώντας μέχρι το πρωί. Η ΦΙΞ βρίσκεται πάνω από 150 χρόνια δίπλα μας, σε όλες εκείνες τις στιγμές ξεγνοιασιάς με τα αγαπημένα μας πρόσωπα που μας γεμίζουν χαρά και νοσταλγία.

FIX beer2

Η ΦΙΞ έχοντας πάντα το βλέμμα της στραμμένο στο μέλλον, αλλά διατηρώντας σταθερά τα στοιχεία της πλούσιας παράδοσής της, και της σύνδεσής της με το παρελθόν, προχωρά στην ανανέωση της εμφάνισής της, υιοθετώντας πλέον, πιο λιτές γραμμές που κρατούν σε κυρίαρχο ρόλο τα αυθεντικά στοιχεία της ταυτότητας της μάρκας, όπως είναι ο εμβληματικός ρόμβος. Η νέα εμφάνιση της αγκαλιάζει τις ρίζες της, ενώ παράλληλα, αποκτά μια πιο σύγχρονη αισθητική.

Αυτή η συνύπαρξη της διαχρονικότητας και του μοντέρνου στυλ αντικατοπτρίζει απόλυτα την διττή "προσωπικότητα" της ΦΙΞ, που κρατά σε κυρίαρχη θέση την πλούσια ιστορία της, ενώ παράλληλα, αντικρίζει το μέλλον με διάθεση για ανανέωση και εξέλιξη.

Μάλιστα, οι νέες συσκευασίες της ΦΙΞ έχουν ένα ακόμα ιδιαίτερο στοιχείο!

FIX beer3

Στις νέες συσκευασίες της αγαπημένης σου ΦΙΞ Ελλάς με την σχετική σήμανση, μπορείς να… "κάνεις το καλό με τον κωδικό", δηλώνοντας συμμετοχή στον διαγωνισμό για να κερδίσεις μοναδικά δώρα και παράλληλα, να γίνεις μέρος της αποστολής της μάρκας για πιο "πράσινες" και όμορφες γειτονιές.

Μέσα από τη νέα της δράση, η ΦΙΞ, μας προτρέπει να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές όλων. Έτσι, στηρίζοντας τον εθελοντικό περιβαλλοντικό οργανισμό We4All θέτει νέους, "πράσινους" στόχους και σε καλεί να γίνεις μέρος αυτής της αποστολής, ενώ παράλληλα, μπαίνεις και στην κλήρωση για να κερδίσεις μοναδικά δώρα!

FIX beer4

Στόχος της δράσης είναι να έχουν πραγματοποιηθεί 3.000 φυτεύσεις σε 20 γειτονιές της Αττικής, Θεσσαλονίκης και Χαλκίδας, με τη βοήθεια της We4All μέχρι τον Σεπτέμβριο. Η εν λόγω ενέργεια έρχεται ως απόρροια της βασικής αρχής και φιλοσοφίας της ΦΙΞ πως ακόμη και μερικές απλές πράξεις είναι ικανές να επιφέρουν ουσιαστική αλλαγή στην καθημερινότητα όλων μας.

Μπορείς και εσύ να γίνεις μέρος αυτής της αποστολής, για πιο "πράσινες" γειτονιές, με έναν απλό, εύκολο και γρήγορο τρόπο μπαίνοντας παράλληλα και σε κλήρωση για πλούσια δώρα! Βρες τον μοναδικό κωδικό στις συσκευασίες ΦΙΞ Ελλάς με την σχετική σήμανση, μπες στο https://geitoniesfix.gr/troulokal/, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και τον μοναδικό κωδικό και λάβε μέρος στις εβδομαδιαίες και μηνιαίες κληρώσεις που θα αναδείξουν συνολικά 500 τυχερούς μέχρι τις 30 Ιουλίου.

Γίνε και εσύ, λοιπόν, κομμάτι της αλλαγής, απολαμβάνοντας την αγαπημένη σου μπύρα. Τι περιμένεις; Πιάσε μια ΦΙΞ!

FIX beer5

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Χάρης Δούκας: "‘Όποιοι έχουν πολύ μεγάλα έσοδα από τον τουρισμό πρέπει να συνεισφέρουν περισσότερα στην πόλη"

Ο Δήμαρχος της Αθήνας μίλησε, στην Ανδριάνα Παρασκευοπούλου, Δημοσιογράφο-Παρουσιάστρια της ΕΡΤ, για τις θετικές και αρνητικές προοπτικές που ανοίγονται για την πόλη της Αθήνας τα επόμενα χρόνια, με φόντο την αυξημένη τουριστική δραστηριότητα και την ανάγκη για περισσότερο πράσινο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/04/2024

Πασχαλινές προτάσεις δώρων στο Μουσείο Ακρόπολης

Φέτος το Πάσχα γιορτάστε με ξεχωριστά δώρα εμπνευσμένα από τις πλούσιες συλλογές του Μουσείου.

Η ιδρύτρια του The Meet Market εξηγεί πώς δημιούργησε μία από τις δημοφιλέστερες ελληνικές αγορές

Ενόψει του πασχαλινού Meet Market στην Τεχνόπολη, η εμπνεύστριά του Alison Δαμιανού, μιλά για τους στόχους και τις προκλήσεις της αγοράς που έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο αγαπημένα events του ελληνικού κοινού, αλλά και όσα θα δούμε στο easter edition της αγοράς στις 27 και 28 Απριλίου.

Το Meet Market έρχεται με πασχαλινή διάθεση στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Το #EasterEdition του The Meet Market καλεί το αθηναϊκό κοινό να ανακαλύψει πάνω από 150 εκθέτες με μοναδικά προϊόντα, στηρίζοντας την εγχώρια παραγωγή.

Ιστορίες βιοεπιστήμης στο Athens Science Festival 2024

Ομιλίες, διαδραστικά workshops και εκθέματα για όλες τις ηλικίες, συνθέτουν "Ιστορίες αλλαγής" με επίκεντρο τις Επιστήμες (της) Ζωής, στο επετειακό ASF.

"Ξέρεις από ίντερνετ; 60+": Το επιτυχημένο workshop επιστρέφει με νέο κύκλο μαθημάτων στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Το επιτυχημένο εργαστήριο ψηφιακής ενδυνάμωσης δίνει την ευκαιρία σε ανθρώπους άνω των 60 ετών να ανακαλύψουν τον ψηφιακό κόσμο και να αναπτύξουν νέες, απόλυτα χρήσιμες δεξιότητες.

Το Μέγαρο Μουσικής συμμετέχει στο πρόγραμμα της Πολιτιστικής Συνταγογράφησης του Υπουργείου Πολιτισμού

Στόχος του Προγράμματος είναι η προώθηση και η αξιοποίηση της πολιτιστικής δραστηριότητας ως μέσου ενδυνάμωσης και διατήρησης της ψυχικής υγείας.