Απόλαυσε την αγαπημένη σου μπύρα ΦΙΞ, ανακάλυψε τις νέες συσκευασίες και… ομόρφυνε τη γειτονιά σου!

Πάρε μέρος στην ξεχωριστή καμπάνια που πραγματοποιεί η ΦΙΞ και γίνε κομμάτι της πρωτοβουλίας που αλλάζει την πόλη!

FIX beer1

Τίποτα δε "φωνάζει" καλοκαίρι, όσο το να αράζεις με τους φίλους σου στις γειτονιές της πόλης, πίνοντας μια δροσιστική μπύρα, και συζητώντας μέχρι το πρωί. Η ΦΙΞ βρίσκεται πάνω από 150 χρόνια δίπλα μας, σε όλες εκείνες τις στιγμές ξεγνοιασιάς με τα αγαπημένα μας πρόσωπα που μας γεμίζουν χαρά και νοσταλγία.

FIX beer2

Η ΦΙΞ έχοντας πάντα το βλέμμα της στραμμένο στο μέλλον, αλλά διατηρώντας σταθερά τα στοιχεία της πλούσιας παράδοσής της, και της σύνδεσής της με το παρελθόν, προχωρά στην ανανέωση της εμφάνισής της, υιοθετώντας πλέον, πιο λιτές γραμμές που κρατούν σε κυρίαρχο ρόλο τα αυθεντικά στοιχεία της ταυτότητας της μάρκας, όπως είναι ο εμβληματικός ρόμβος. Η νέα εμφάνιση της αγκαλιάζει τις ρίζες της, ενώ παράλληλα, αποκτά μια πιο σύγχρονη αισθητική.

Αυτή η συνύπαρξη της διαχρονικότητας και του μοντέρνου στυλ αντικατοπτρίζει απόλυτα την διττή "προσωπικότητα" της ΦΙΞ, που κρατά σε κυρίαρχη θέση την πλούσια ιστορία της, ενώ παράλληλα, αντικρίζει το μέλλον με διάθεση για ανανέωση και εξέλιξη.

Μάλιστα, οι νέες συσκευασίες της ΦΙΞ έχουν ένα ακόμα ιδιαίτερο στοιχείο!

FIX beer3

Στις νέες συσκευασίες της αγαπημένης σου ΦΙΞ Ελλάς με την σχετική σήμανση, μπορείς να… "κάνεις το καλό με τον κωδικό", δηλώνοντας συμμετοχή στον διαγωνισμό για να κερδίσεις μοναδικά δώρα και παράλληλα, να γίνεις μέρος της αποστολής της μάρκας για πιο "πράσινες" και όμορφες γειτονιές.

Μέσα από τη νέα της δράση, η ΦΙΞ, μας προτρέπει να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές όλων. Έτσι, στηρίζοντας τον εθελοντικό περιβαλλοντικό οργανισμό We4All θέτει νέους, "πράσινους" στόχους και σε καλεί να γίνεις μέρος αυτής της αποστολής, ενώ παράλληλα, μπαίνεις και στην κλήρωση για να κερδίσεις μοναδικά δώρα!

FIX beer4

Στόχος της δράσης είναι να έχουν πραγματοποιηθεί 3.000 φυτεύσεις σε 20 γειτονιές της Αττικής, Θεσσαλονίκης και Χαλκίδας, με τη βοήθεια της We4All μέχρι τον Σεπτέμβριο. Η εν λόγω ενέργεια έρχεται ως απόρροια της βασικής αρχής και φιλοσοφίας της ΦΙΞ πως ακόμη και μερικές απλές πράξεις είναι ικανές να επιφέρουν ουσιαστική αλλαγή στην καθημερινότητα όλων μας.

Μπορείς και εσύ να γίνεις μέρος αυτής της αποστολής, για πιο "πράσινες" γειτονιές, με έναν απλό, εύκολο και γρήγορο τρόπο μπαίνοντας παράλληλα και σε κλήρωση για πλούσια δώρα! Βρες τον μοναδικό κωδικό στις συσκευασίες ΦΙΞ Ελλάς με την σχετική σήμανση, μπες στο https://geitoniesfix.gr/troulokal/, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και τον μοναδικό κωδικό και λάβε μέρος στις εβδομαδιαίες και μηνιαίες κληρώσεις που θα αναδείξουν συνολικά 500 τυχερούς μέχρι τις 30 Ιουλίου.

Γίνε και εσύ, λοιπόν, κομμάτι της αλλαγής, απολαμβάνοντας την αγαπημένη σου μπύρα. Τι περιμένεις; Πιάσε μια ΦΙΞ!

FIX beer5

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Το Ινστιτούτο Γκαίτε οργανώνει εργαστήρι diy αφιερωμένο στην κηπουρική

Πρόκειται για ένα εργαστήριο με πολλές ιδέες για όλα αυτά που μπορούμε να φυτέψουμε στο μπαλκόνι μας, τρόπους για να φτιάξουμε τον δικό μας μικρό βοτανόκηπο και ιδέες για δημιουργία φυσικού λιπάσματος για τα φυτά μας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/09/2023

Athens Wine & Art Festival: Tο μεγαλύτερο φεστιβάλ κρασιού και τέχνης στην Ελλάδα επιστρέφει

Το φεστιβάλ επιστρέφει με ακόμη περισσότερα οινοποιεία και μια έκθεση τέχνης από τη σπάνια συλλογή της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών.

Παγκόσμια διάκριση για την αεροπορική εταιρεία KLM

Βραβεύτηκε με το βραβείο "World Class", που αντικατοπτρίζει την εξυπηρέτηση, τις εμπειρίες των επιβατών, τις επιδόσεις σε θέματα ασφάλειας και βιωσιμότητας.

Οκτώβριος στη Βαμβακού Λακωνίας: Φθινοπωρινές εκδηλώσεις με τη στήριξη του ΙΣΝ

Ήθη, έθιμα και ιστορία, καρυδένιο πικ-νικ, μουσική και ατέλειωτο παιχνίδι για όλους στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Αναβίωσης της Βαμβακούς.

Τα δωρεάν της εβδομάδας: Το Reverb Festival φωτίζει την εναλλακτική σκηνή της Αθήνας

Νέα events από τη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, "Ταινίες στα Τουρκοβούνια" και ό,τι μπορείς να δεις στην Αθήνα χωρίς εισιτήριο από 23 έως 29/9.

6 tips για τη φροντίδα των μαλλιών μετά το καλοκαίρι

Έχοντας επανέλθει για τα καλά σε φθινοπωρινούς ρυθμούς, ακολουθούν οι απαραίτητες συμβουλές για να κάνουμε pampering στις ξηρές και αφυδατωμένες άκρες, αλλά και να τονώσουμε το θαμπό χρώμα των μαλλιών.