Πώς γίνεται ακόμη καλύτερος ο ελληνικός καφές

Η επανάσταση στο πεδίο του παραδοσιακού ελληνικού καφέ είναι εδώ, διατηρώντας την απόλαυση και τικάροντας όλα τα κουτάκια των καθημερινών αναγκών.

Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο

Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων: Αυτοί που ξεκινούν την ημέρα τους με έναν άψογα φτιαγμένο καφέ και όλοι οι υπόλοιποι. Στην πρώτη ομάδα, θα βρεις αρκετούς που λατρεύουν τις παραδόσεις και τη γεύση αυτών. Ναι, ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ - ο ελληνικός καφές δεν είναι απλά μία καθημερινή συνήθεια αλλά (και) μία απολαυστική σύνδεση με το παρελθόν και τις ρίζες μας, δίχως αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως δε μπορεί να έχει ένα εξίσου νόστιμο παρόν και ένα ακόμη πιο δυναμικό μέλλον. Αν λοιπόν ανήκεις στη συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων ή ακόμη και αν απλά σκέφτεσαι να βαδίσεις προς αυτή την κατεύθυνση, μάλλον σε αφορούν πάρα πολύ οι παρακάτω γραμμές. Κι αυτό γιατί ο ελληνικός καφές μπορεί πια να γίνει ακόμη καλύτερος, από κάθε άποψη. 

Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο 3

Είμαι βέβαιος ότι αναρωτιέσαι τον τρόπο. Μάθε λοιπόν πως η εταιρεία Ελ Γκρέκο εισάγει μία παγκόσμια καινοτομία, με το νέο σύστημα παρασκευής ελληνικού καφέ να φέρνει στο φλιτζάνι σου το αγαπημένο ρόφημα με μεγαλύτερη συνέπεια, ακρίβεια και απόλαυση από ποτέ. 

Tο Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο αποτελεί την πρώτη αυτοματοποιημένη διαδικασία παρασκευής ελληνικού καφέ, διατηρώντας όλα τα σημαντικά στοιχεία και λύνοντας μία σειρά από "καθημερινά" προβλήματα της όλης ενέργειας.

Αρχικά, το θέμα της διαδικασίας και του χρόνου: Πλέον αρκεί το πάτημα ενός και μόνο κουμπιού, με τον ελληνικό καφέ να σερβίρεται σε λιγότερο από ένα λεπτό - για την ακρίβεια, η συνήθως μεγαλύτερης διάρκειας σε χρόνο διαδικασία διεκπεραιώνεται σε 45 δευτερόλεπτα, φέρνοντας μάλιστα στο φλιτζάνι ένα θαυμάσιο και ακριβώς ίδιο κάθε, μα κάθε, φορά γευστικό αποτέλεσμα.  

Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο 1

Αυτομάτως, λύνεται και το θέμα του καθαρισμού του μπρικιού και των λοιπών συνέργων, καθώς στο Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο γίνεται αυτόματος καθαρισμός μετά από 12 χρήσεις. Αν πάλι η ποιότητα του καφέ είναι για σένα πολύ βασικό κομμάτι, με τις καφεκάψουλες Ελ Γκρέκο αυτή διασφαλίζεται σε απόλυτο βαθμό, όπως επίσης και η εγγυημένη φρεσκάδα, καθώς είναι σφραγισμένες σε κενό αέρος - τίποτα δε χάνεται όπως συμβαίνει στην περίπτωση που χρησιμοποιείται για παράδειγμα το κλασικό σακουλάκι του ελληνικού καφέ.

Την ίδια στιγμή σου δίνεται η δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα σε κλασικό (με αρώματα καραμέλας γάλακτος και καβουρδισμένων ξηρών καρπών, που πλαισιώνονται από γεύσεις σοκολάτας και καραμελωμένης ζάχαρης, σε έναν καφέ με ξανθό καβούρδισμα, πλούσιο και βελούδινο σώμα), σκούρο (έντονο άρωμα με διακριτικές νότες μπαχαρικών και εξίσου διακριτική οξύτητα, καθώς και γεύσεις μαύρης σοκολάτας και καβουρδισμένων ξηρών καρπών. Το σκούρο καβούρδισμα προσφέρει ευχάριστη επίγευση με μεγάλη διάρκεια και πλούσιο σώμα) και χωρίς καφεΐνη (εκλεκτός καφές 100% Arabica από την Βραζιλία, Fine Grind, στον οποίο η αφαίρεση της καφεΐνης έχει γίνει με φυσικό τρόπο και με χρήση νερού. Με ευχάριστη και πλούσια γεύση για απόλαυση από το πρωί έως το βράδυ). Το ίδιο μπορείς να κάνεις και στην παρασκευή διαφορετικών καφέδων -με ή δίχως ζάχαρη, με ή δίχως καϊμάκι- και μάλιστα με μεγάλη ευκολία.

Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο 2

Το πρωτοποριακό Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο υπόσχεται και πραγματοποιεί το τέλειο φλιτζάνι ελληνικού καφέ, με ευκολία και συνέπεια στην ποιότητα. Αρκεί μία κάψουλα, το πάτημα ενός κουμπιού και 45''. Στην υγεία μας.


Info

www.el-greko.gr

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Νομοθετικές αστοχίες του Υπουργείου Πολιτισμού αξίας 27,5 εκ. ευρώ καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος

Δείτε τι δηλώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Θ.Α. για την επιδότηση καλλιτεχνών και χειροτεχνών.

Όλγα Κεφαλογιάννη: "Οι γυναίκες συνεχίζουν τον αγώνα για να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει"

Η Υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στην ημερίδα Women Who Dare: Οι Γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΥΠΠΟ: Επεμβάσεις στερέωσης στο "Μικρό Ανάκτορο" της Κνωσού

Το "Μικρό Ανάκτορο" βρίσκεται στα βορειοδυτικά του ανακτόρου της Κνωσού, με το οποίο φαίνεται ότι συνδέονταν μέσω του λεγόμενου "Βασιλικού Δρόμου".

"Μέγα Σπήλαιο": Κρασί από την καρδιά του Χελμού στο πασχαλινό τραπέζι

Το Κτήμα Μέγα Σπήλαιο θα είναι συνοδοιπόρος μας με τρεις ετικέτες μία για κάθε πτυχή των γιορτινών μαζώξεων.

Πάσχα με Papagiannis Winery & 3 κρασιά που του πάνε γάντι!

Οι γιορτινές συναντήσεις του Πάσχα θέλουν και το κρασί τους και εσύ το έχεις με το παραπάνω.

Και είναι η "(Ρ)αμπελιά"! To 1o κρασί της νέας γενιάς του Οινοποιείου Χατζηδάκη

H single vineyard "Σαντορίνη" του Οινοποιείου Χατζηδάκη έχει ιδιαιτερότητες που την κάνουν "φλέρτυ" & το Πάσχα της "πάει".