Η ανώτατη διάκριση "ETHOS Platinum" σε τρία ξενοδοχεία της bluegr Hotels & Resorts

Τα ξενοδοχεία διακρίθηκαν για το Σύστημα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζουν.

bluegr hotels ETHOS

Στο πλαίσιο της τελετής κοπής Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Ελληνικού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (CSR Hellas), απονεμήθηκε στα Ξενοδοχεία Minos Beach art hotel, Minos Palace hotel & suites, και Candia Park village του Ομίλου bluegr Hotels & Resorts η ανώτατη διάκριση "ETHOS Platinum" για το Σύστημα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζουν.

Πιο συγκεκριμένα, η EUROCERT σε συνεργασία με το CSR Hellas έχουν δημιουργήσει το Πρότυπο "ETHOS" το οποίο αναφέρεται σε αρχές και στοιχεία ως μέρος ενός βέλτιστου συστήματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για τις επιχειρήσεις. 

bluegr hotels ETHOS

Το Πρότυπο αυτό υιοθετήθηκε από την bluegr Hotels & Resorts και εφαρμόστηκε στα Ξενοδοχεία Minos Beach art hotel, Minos Palace hotel & suites και Candia Park village, στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης. Έπειτα από ενδελεχή και επιτυχημένη αξιολόγηση, απονεμήθηκε από τη EUROCERT και το CSR Hellas η ύψιστη διάκριση με το σήμα "ETHOS Platinum" και στα τρία ξενοδοχεία. 

Με την πιστοποίηση αυτή, η bluegr Hotels & Resorts αποδεικνύει τη διαρκή προσήλωσή της στις αρχές της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, έχοντας εντάξει πολύ ψηλά στη φιλοσοφία της τη δέσμευση για υπεύθυνη λειτουργία με σεβασμό προς την κοινωνία, το περιβάλλον και την αειφόρο ανάπτυξη ως παρακαταθήκη για τις μελλοντικές γενιές. 

bluegr hotels ETHOS

Η πιστοποίηση "ETHOS" είναι αποτέλεσμα μιας μεγάλης ομαδικής προσπάθειας αλλά και ταύτισης με την κουλτούρα και τις αξίες της bluegr Hotels & Resorts. Επικεφαλής και εμπνευστής αυτού του οράματος είναι η Διευθύνουσα Σύμβουλος Τζίνα Μαμιδάκη, η οποία στηρίζει ολόψυχα τη δυναμική της ομάδα της, εμπνέοντας όλους, και ιδιαίτερα τη νέα γενιά, να στοχεύουν ψηλά και να οδεύουν προς την αριστεία. 

Οι υπηρεσίες φιλοξενίας καθώς και οι αξίες που διαπερνούν κάθε δράση του ομίλου, όπως ήθος, σωφροσύνη, μεγαλοψυχία και μετριοφροσύνη, αναγάγουν όλα τα μέλη της οικογένειας της bluegr Hotels & Resorts σε πρεσβευτές της ηθικής και της αριστείας. Οι καθημερινές πράξεις τους κάνουν την Εταιρική Υπευθυνότητα αναπόσπαστο κομμάτι της αποστολής της εταιρείας, με τις πιστοποιήσεις όπως το "ETHOS Platinum" να αποτελούν σημαντική επιβράβευση και εφαλτήριο για την επίτευξη μελλοντικών στόχων.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Fashion Room Service: Η μεγαλύτερη fashion βραδιά της Αθήνας έρχεται στο "Radisson Blu Park Hotel"

Πάνω από 20 ελληνικά brands από Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα παρουσιάσουν τις νέες τους spring/summer συλλογές με accessories, κοσμήματα και ρούχα.

ΥΠΠΟ: Έργα πολιτισμού για την ανάδειξη του μνημειακού πλούτου της Αττικής

Η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς παρουσίασαν τους βασικούς άξονες για τη μέγιστη αξιοποίηση του πολιτιστικού πλούτου της περιφέρειας.

Ανακαλύψτε έναν κόσμο που αλλάζει στο Athens Science Festival 2024

Κάθε μοναδική "Ιστορία Αλλαγής" και ένας επιπλέον λόγος για να εξερευνήσετε το επετειακό Athens Science Festival.

Το Athens Tattoo Convention μάς στιγματίζει για άλλη μια χρονιά

Στο Παλαιό Φάληρο θα διεξαχθεί φέτος το αγαπημένο διεθνές φεστιβάλ tattoo.

"Τι συμβαίνει με τα ψυχεδελικά;": Η Στέγη Ωνάση μιλά για δράκους, μύθους και αλήθειες

Το επόμενο κεφάλαιο του Society Uncensored έχει θέμα τις ψυχεδελικές ουσίες, τα μανιτάρια και την ψυχική υγεία.