Η ανώτατη διάκριση "ETHOS Platinum" σε τρία ξενοδοχεία της bluegr Hotels & Resorts

Τα ξενοδοχεία διακρίθηκαν για το Σύστημα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζουν.

bluegr hotels ETHOS

Στο πλαίσιο της τελετής κοπής Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Ελληνικού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (CSR Hellas), απονεμήθηκε στα Ξενοδοχεία Minos Beach art hotel, Minos Palace hotel & suites, και Candia Park village του Ομίλου bluegr Hotels & Resorts η ανώτατη διάκριση "ETHOS Platinum" για το Σύστημα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζουν.

Πιο συγκεκριμένα, η EUROCERT σε συνεργασία με το CSR Hellas έχουν δημιουργήσει το Πρότυπο "ETHOS" το οποίο αναφέρεται σε αρχές και στοιχεία ως μέρος ενός βέλτιστου συστήματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για τις επιχειρήσεις. 

bluegr hotels ETHOS

Το Πρότυπο αυτό υιοθετήθηκε από την bluegr Hotels & Resorts και εφαρμόστηκε στα Ξενοδοχεία Minos Beach art hotel, Minos Palace hotel & suites και Candia Park village, στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης. Έπειτα από ενδελεχή και επιτυχημένη αξιολόγηση, απονεμήθηκε από τη EUROCERT και το CSR Hellas η ύψιστη διάκριση με το σήμα "ETHOS Platinum" και στα τρία ξενοδοχεία. 

Με την πιστοποίηση αυτή, η bluegr Hotels & Resorts αποδεικνύει τη διαρκή προσήλωσή της στις αρχές της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, έχοντας εντάξει πολύ ψηλά στη φιλοσοφία της τη δέσμευση για υπεύθυνη λειτουργία με σεβασμό προς την κοινωνία, το περιβάλλον και την αειφόρο ανάπτυξη ως παρακαταθήκη για τις μελλοντικές γενιές. 

bluegr hotels ETHOS

Η πιστοποίηση "ETHOS" είναι αποτέλεσμα μιας μεγάλης ομαδικής προσπάθειας αλλά και ταύτισης με την κουλτούρα και τις αξίες της bluegr Hotels & Resorts. Επικεφαλής και εμπνευστής αυτού του οράματος είναι η Διευθύνουσα Σύμβουλος Τζίνα Μαμιδάκη, η οποία στηρίζει ολόψυχα τη δυναμική της ομάδα της, εμπνέοντας όλους, και ιδιαίτερα τη νέα γενιά, να στοχεύουν ψηλά και να οδεύουν προς την αριστεία. 

Οι υπηρεσίες φιλοξενίας καθώς και οι αξίες που διαπερνούν κάθε δράση του ομίλου, όπως ήθος, σωφροσύνη, μεγαλοψυχία και μετριοφροσύνη, αναγάγουν όλα τα μέλη της οικογένειας της bluegr Hotels & Resorts σε πρεσβευτές της ηθικής και της αριστείας. Οι καθημερινές πράξεις τους κάνουν την Εταιρική Υπευθυνότητα αναπόσπαστο κομμάτι της αποστολής της εταιρείας, με τις πιστοποιήσεις όπως το "ETHOS Platinum" να αποτελούν σημαντική επιβράβευση και εφαλτήριο για την επίτευξη μελλοντικών στόχων.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Επαναπατρίζονται 29 πολύτιμες αρχαιότητες στην Ελλάδα

Τα αντικείμενα που ανακτήθηκαν με ενέργειες της Εισαγγελίας του Μανχάταν παραδόθηκαν στην Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

22/03/2023

Η Μαρία Φράγκου μιλά για το μείζον πρόβλημα της λειψυδρίας στη Χιλή, την άνιση πρόσβαση στο νερό και το πώς ο φεμινισμός συνεισφέρει στην επίλυση οικολογικών ζητημάτων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, η καθηγήτρια από το Πανεπιστήμιο της Χιλής και ακτιβίστρια Μαρία Φράγκου μάς μιλά για τις κοινωνικές και περιβαλλοντικές ανισότητες στη χώρα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι λόγω της έλλειψης ισότιμης πρόσβασης στο νερό.

Το "Makedonia Palace" είναι υπερήφανο μέλος της World Hotels

To εμβληματικό ξενοδοχείο είναι το πρώτο στην Ελλάδα που συγκαταλέγεται στην ανώτατη κατηγορία της "World Hotels Luxury Collection".

Με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής η έκθεση "ΑμεΑ-Αναπηρία –Αποκατάσταση" στο Ζάππειο

Oλοκληρώθηκε στο Ζάππειο η τριήμερη έκθεση "ΑμεΑ-Αναπηρία –Αποκατάσταση" η οποία πραγματοποιήθηκε με τη θερμή υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής

Η εφηβεία συναντά την τρίτη ηλικία στη δράση "Across Generations"

Η νέα δράση της Cinemathesis για άτομα της τρίτης ηλικίας περιλαμβάνει μια σειρά εκπαιδευτικών και καλλιτεχνικών συναντήσεων σε κέντρα φιλοξενίας ηλικιωμένων με κύριο στόχο την υποστήριξη ατόμων τρίτης ηλικίας.

Διασκέδαση με πρωταγωνιστές τα "ΕΦΤΑΡΙΑ" του ΣΚΡΑΤΣ σε κατάστημα ΟΠΑΠ της Κηφισιάς – Ξεχωριστό event με πολλές εκπλήξεις την Τρίτη το απόγευμα

Το ΣΚΡΑΤΣ επιστρέφει δυναμικά με ξεχωριστές εκδηλώσεις και πολλές εκπλήξεις για τους πελάτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ.

Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας: Μαθαίνουμε για τα δάση, προστατεύουμε τη βιοποικιλότητα και τον πλανήτη

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας μαθαίνουμε περισσότερα για το Διεθνές Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης "Μαθαίνω Για τα Δάση", που εστιάζει στην μελέτη της βιοποικιλότητας των δασών, αλλά και γενικότερα του πρασίνου, προωθώντας βιωματικές εκπαιδευτικές προσεγγίσεις και την εκπαίδευση στο ύπαιθρο (outdoor education).