O Άγιος Βαλεντίνος γίνεται μοναδική εμπειρία στη "Μεγάλη Βρεταννία"

Το εμβληματικό ξενοδοχείο στην καρδιά της πόλης γιορτάζει τον έρωτα με το δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Μεγάλη Βρεταννία Άγιος Βαλεντίνος 2023

Η 14η Φεβρουαρίου είναι η ιδανικότερη των αφορμών ώστε να γιορτάσεις τον έρωτα με τον πιο πολυτελή τρόπο και τις κατάλληλες γεύσεις, σε ένα περιβάλλον κομψά ρομαντικό και ρομαντικά κομψό. Τι καλύτερο λοιπόν από το να περάσεις μαζί με το έτερό σου ήμισυ την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο πιο εμβληματικό ξενοδοχείο της Αθήνας;

Το ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρεταννία" σού παρέχει μία μοναδική συλλογή προνομίων ώστε να δημιουργήσεις ξεχωριστές αναμνήσεις μαζί με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Αρχικά, το πακέτο διαμονής στην καρδιά της πόλης και ένα από τα λαμπερότερα σημεία της, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων πρωινό στο δωμάτιο, φιάλη σαμπάνιας κατά την άφιξη και Valentine’s welcome amenity.

Μεγάλη Βρεταννία Άγιος Βαλεντίνος 2023 1

Έπειτα, η απόλυτη εμπειρία ευεξίας, αναζωογόνησης και χαλάρωσης. Η καταλληλότερη έκφανσή της προσφέρεται στο βραβευμένο GB Spa του ξενοδοχείου, μέσα από μία γκάμα από αυθεντικές περιποιήσεις σώματος και προσώπου καθώς και θεραπείες υγείας και ομορφιάς που προσφέρουν οι εξειδικευμένοι θεραπευτές.

Μεγάλη Βρεταννία Άγιος Βαλεντίνος 2023 66

Τέτοια ακριβώς είναι το Signature Half Day Retreat in the Couple’s Suite, ένα τελετουργικό περιποίησης για 2 άτομα με απαλό Serail Mud χαμάμ με λάσπη, όπου ο ατμός καθαρίζει και αποτοξινώνει το σώμα και το πνεύμα σας καθώς εφαρμόζετε μάσκες με μέταλλα και ιχνοστοιχεία ο ένας στο πρόσωπο και στο σώμα του άλλου ή το Scalp Massage για μείωση της έντασης και αύξηση της κυκλοφορίας. Ή το Radiance Facial Treatment by KOS Paris, μία  μοναδική περιποίηση προσώπου για λαμπερή επιδερμίδα, μέσα από μία θεραπεία τεσσάρων σταδίων διάρκειας 30’ ή 60’ λεπτών, όπου χάρη στη δράση των ελαίων από Buriti, καρότο και βερίκοκο και στις φυσικές μικροπέρλες από μαργαριτάρι, η επιδερμίδα δείχνει άμεσα φωτεινή και υγιής. Η θεραπεία περιλαμβάνει βαθύ καθαρισμό με scrub από σκόνη Buriti, ακολουθεί μασάζ προσώπου με τον ορό λάμψης και μία θρεπτική μάσκα προσώπου.

Μεγάλη Βρεταννία Άγιος Βαλεντίνος 2023 3

Στο ίδιο ρομαντικό mood και η πιο γνωστή 'γωνιά της Αθήνας', το "GB Corner Gifts & Flavors", που σε προσκαλεί σε έναν κόσμο γεμάτο υπέροχα δώρα και ένα σαγηνευτικό γλυκό για δύο, εμπνευσμένο από τον ταλαντούχο Pastry Chef του Ξενοδοχείου "Μεγάλη Βρεταννία", Αλέξανδρο Κούφα. Παράλληλα και συμπληρωματικά, τίποτα δε σε εμποδίζει από το να χαρίσεις στο αγαπημένο σου πρόσωπο τα πιο πρωτότυπα δώρα.

Μεγάλη Βρεταννία Άγιος Βαλεντίνος 2023 5

Μεγάλη Βρεταννία Άγιος Βαλεντίνος 2023 2

Τέλος, καμία ρομαντική εμπειρία δεν μπορεί να είναι ολοκληρωμένη αν δεν περιλαμβάνει και το ανάλογο γαστρονομικό κομμάτι. Τα βραβευμένα εστιατόρια "GB Roof Garden" και "Tudor Hall" προσφέρουν την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα με πανοραμική θέα στην Ακρόπολη και τη φωτισμένη Αθήνα, σε ένα απολαυστικό δείπνο αφιερωμένο στους ερωτευμένους.  

Μεγάλη Βρεταννία Άγιος Βαλεντίνος 2023 4

Ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης και η ομάδα του έχουν σχεδιάσει για το κάθε εστιατόριο ένα ξεχωριστό ρομαντικό μενού τεσσάρων πιάτων που απογειώνει τις αισθήσεις συνδυάζοντας μοναδικές γεύσεις, χρώματα και αρώματα. Οι οινικές αρμονίες από τη βραβευμένη λίστα κρασιών που επιμελείται ο Head Sommelier Βαγγέλης Ψωφίδης θα συνοδεύσουν άρτια τα πιάτα του μενού και η εξαιρετική εξυπηρέτηση θα σφραγίσει μια αξέχαστη γευστική συνθήκη.


Info

Η προσφορά είναι διαθέσιμη για διαμονή μεταξύ 11 και 14 Φεβρουαρίου 2023
www.grandebretagne.gr
Τηλ. 210 3330000

www.gbspa.gr
Τηλ. 210 3330799

www.grandebretagnestore.com
Τηλ. 210 3330750

"GB Roof Garden" - Valentine’s Dinner Menu - 98€/άτομο
"Tudor Hall"  - Valentine’s Dinner Menu - 92€/άτομο
Τηλ. 210 3330748 

Περισσότερες πληροφορίες

Tudor Hall

(ξεν. «King George») Βασ. Γεωργίου 3, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Όλγα Κεφαλογιάννη: "Οι γυναίκες συνεχίζουν τον αγώνα για να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει"

Η Υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στην ημερίδα Women Who Dare: Οι Γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/04/2024

ΥΠΠΟ: Επεμβάσεις στερέωσης στο "Μικρό Ανάκτορο" της Κνωσού

Το "Μικρό Ανάκτορο" βρίσκεται στα βορειοδυτικά του ανακτόρου της Κνωσού, με το οποίο φαίνεται ότι συνδέονταν μέσω του λεγόμενου "Βασιλικού Δρόμου".

"Μέγα Σπήλαιο": Κρασί από την καρδιά του Χελμού στο πασχαλινό τραπέζι

Το Κτήμα Μέγα Σπήλαιο θα είναι συνοδοιπόρος μας με τρεις ετικέτες μία για κάθε πτυχή των γιορτινών μαζώξεων.

Πάσχα με Papagiannis Winery & 3 κρασιά που του πάνε γάντι!

Οι γιορτινές συναντήσεις του Πάσχα θέλουν και το κρασί τους και εσύ το έχεις με το παραπάνω.

Και είναι η "(Ρ)αμπελιά"! To 1o κρασί της νέας γενιάς του Οινοποιείου Χατζηδάκη

H single vineyard "Σαντορίνη" του Οινοποιείου Χατζηδάκη έχει ιδιαιτερότητες που την κάνουν "φλέρτυ" & το Πάσχα της "πάει".

"Caldera": Δοκιμάζοντας για το Πάσχα το κρασί της παλαιότερης Κάναβας της Σαντορίνης

Η ετικέτα "Caldera" ψιθυρίζει εκφραστικά την θηραϊκή οινική κουλτούρα με το πρώτο έτος κυκλοφορίας της να πραγματοποιήθηκε το 1974.

Πάσχα στο χωριό και Μάιος στη Βαμβακού Λακωνίας

Πεζοπορία, ρομποτική, αστροπαρατήρηση, massage, dj sets, μαγειρική και προγράμματα που φέρνουν όλη την οικογένεια κοντά, συμπληρώνουν ένα πλήρες ανοιξιάτικο πρόγραμμα δραστηριοτήτων που προτείνει η Vamvakou Revival.