Στα METRO Cash & Carry "Πετυχαίνουμε Μαζί"

Το πρόγραμμα επαγγελματικής καθοδήγησης το οποίο πραγματοποιείται από τον ηγέτη της χονδρικής πώλησης, προσφέρει στους επαγγελματίες του κλάδου HO.RE.CA. πρακτικές συμβουλές και λύσεις, μέσα από εξειδικευμένα συμβουλευτικά σεμινάρια και mentoring sessions.

metroCC

Αποτελώντας ηγέτη στον κλάδο της χονδρικής πώλησης από το 1976, τα METRO Cash & Carry δεν είναι μόνο ένας ασφαλής και σταθερός σύμμαχος του κλάδου HO.RE.CA., αλλά και ο πιο πιστός συνεργάτης των πελατών τους, κι αυτό επιβεβαιώνεται με μια ακόμη σπουδαία πρωτοβουλία: το πρόγραμμα "Πετυχαίνουμε Μαζί με τα METRO Cash & Carry". Ένα πρόγραμμα του στηρίζει τους επαγγελματίες, προσφέροντας άμεση πρόσβαση σε εξειδικευμένες συμβουλές, προτάσεις και πρακτικές, από καταξιωμένους επιχειρηματίες και επιχειρηματικούς σύμβουλους.

Το πρόγραμμα επαγγελματικής καθοδήγησης, δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους συνεργάτες των METRO Cash & Carry να έρχονται σε άμεση επαφή με αναγνωρισμένους επαγγελματίες του οικοσυστήματος της HO.RE.CA. Μέσω της πρωτοβουλίας, η οποία υλοποιείται εδώ και 5 χρόνια, διοργανώνονται συμβουλευτικά σεμινάρια και εξατομικευμένα mentoring coaching sessions, όπου γνώση, εμπειρία και βέλτιστες πρακτικές μεταλαμπαδεύονται από τους έμπειρους εισηγητές του προγράμματος, προς τους επαγγελματίες που εμπιστεύονται την αλυσίδα καταστημάτων METRO Cash & Carry για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων τους. Η θεματολογία που περιλαμβάνει το πρόγραμμα καλύπτει ζητήματα σχετικά με την κάβα, τη διαχείριση της κουζίνας και των πρώτων υλών, το bar και την εξυπηρέτηση πελατών, αλλά και νομικά ζητήματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις εστίασης.

Διαμορφωμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί να ωφελήσει κάθε μεγέθους επιχείρηση, καθώς απευθύνεται και σε μικρότερου κύκλου εργασιών επιχειρήσεις που πιθανώς να μη διαθέτουν επαγγελματικούς συμβούλους στο δυναμικό τους, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τακτική αρθρογραφία από τους εισηγητές, και λαμβάνει χώρα σε σημαντικά events, στα οποία έχουν παρουσία τα METRO Cash & Carry, όπως στην έκθεση HO.RE.CA.

metroCC

Παράλληλα, η συσσωρευμένη γνώση και εμπειρία των καταξιωμένων εισηγητών, διατίθεται, όχι μόνο μέσα από την αρθρογραφία που συγκεντρώνεται στο METRO blog της ανανεωμένης ιστοσελίδας της αλυσίδας, αλλά και μέσω ψηφιακών video που, από το 2021, είναι πλέον διαθέσιμα σε κάθε επισκέπτη του site. Κατανεμημένα γύρω από 6 άξονες (νέες τάσεις, οργάνωση και διαχείριση καταστήματος, προβολή & επικοινωνία, στήριξη τοπικής παραγωγής, βιωσιμότητα & διαχείριση απορριμμάτων, νομικά θέματα), τα video αυτά αγγίζουν καίρια θέματα του κλάδου HO.RE.CA., δίνοντας στους επαγγελματίες τροφή, όχι μόνο για σκέψη, αλλά και για δράση. Γιατί μόνο συνδυάζοντας τη γνώση και τη δράση, μπορούμε πραγματικά να "Πετυχαίνουμε Μαζί".

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Ο Λέων Α. Ναρ προσπαθεί "να βρει ξανά του νήματος την άκρη"

Ένα βιβλίο για τον στιχουργικό κόσμο του Θανάση Παπακωνσταντίνου παρουσιάζει ο ΙΑΝΟΣ στο κατάστημά του στη Σταδίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/09/2022

Το Μπενάκη τιμά τον Παγκόσμιο Μήνα Αlzheimer

Η επόμενη δράση του "Ώρα για Μουσείο!" υλοποιείται με τη βοήθεια της επιστημονικής συμβούλου Αλεξάνδρας Οικονόμου.

Οκτώβριος στην Ελευσίνα: Όλα όσα ετοιμάζει η 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης

Ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων έρχεται από την 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης.

Ο Δήμος Αθηναίων βάζει στο στόχαστρο την ψυχική υγεία

Τα Κέντρα Δημιουργικής Μάθησης του δήμου διοργανώνουν έναν κύκλο ομιλιών για την ψυχική υγεία παιδιών και ενηλίκων.

Γνωρίστε τον "Κόσμο του Αύριο" στο Athens Science Festival

3 ημέρες επιστήμης, τεχνολογίας και καινοτομίας με κορυφαίους ομιλητές από όλο τον κόσμο.

Με το κλειδί στο χέρι οι δύο μεγάλοι νικητές του διαγωνισμού OPAP Store App

Οι νικητές παρέλαβαν τα αυτοκίνητά τους από τον ΟΠΑΠ, ενώ 200 συνολικά τυχεροί κέρδισαν πολλά πλούσια δώρα από το OPAP Store App.

Έξι νέες Αθηναϊκές Διαδρομές προβάλλουν κρυφές πτυχές της πόλης

Η ιστορία του Πανεπιστημίου Αθηνών, μια ξεχωριστή μουσική εκδήλωση στο Μέγαρο, γιαγιάδες-σουπερήρωες και πολλές άλλες συναρπαστικές δράσεις μας συστήνουν σε άγνωστα αθηναϊκά σημεία.