Στα METRO Cash & Carry "Πετυχαίνουμε Μαζί"

Το πρόγραμμα επαγγελματικής καθοδήγησης το οποίο πραγματοποιείται από τον ηγέτη της χονδρικής πώλησης, προσφέρει στους επαγγελματίες του κλάδου HO.RE.CA. πρακτικές συμβουλές και λύσεις, μέσα από εξειδικευμένα συμβουλευτικά σεμινάρια και mentoring sessions.

metroCC

Αποτελώντας ηγέτη στον κλάδο της χονδρικής πώλησης από το 1976, τα METRO Cash & Carry δεν είναι μόνο ένας ασφαλής και σταθερός σύμμαχος του κλάδου HO.RE.CA., αλλά και ο πιο πιστός συνεργάτης των πελατών τους, κι αυτό επιβεβαιώνεται με μια ακόμη σπουδαία πρωτοβουλία: το πρόγραμμα "Πετυχαίνουμε Μαζί με τα METRO Cash & Carry". Ένα πρόγραμμα του στηρίζει τους επαγγελματίες, προσφέροντας άμεση πρόσβαση σε εξειδικευμένες συμβουλές, προτάσεις και πρακτικές, από καταξιωμένους επιχειρηματίες και επιχειρηματικούς σύμβουλους.

Το πρόγραμμα επαγγελματικής καθοδήγησης, δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους συνεργάτες των METRO Cash & Carry να έρχονται σε άμεση επαφή με αναγνωρισμένους επαγγελματίες του οικοσυστήματος της HO.RE.CA. Μέσω της πρωτοβουλίας, η οποία υλοποιείται εδώ και 5 χρόνια, διοργανώνονται συμβουλευτικά σεμινάρια και εξατομικευμένα mentoring coaching sessions, όπου γνώση, εμπειρία και βέλτιστες πρακτικές μεταλαμπαδεύονται από τους έμπειρους εισηγητές του προγράμματος, προς τους επαγγελματίες που εμπιστεύονται την αλυσίδα καταστημάτων METRO Cash & Carry για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων τους. Η θεματολογία που περιλαμβάνει το πρόγραμμα καλύπτει ζητήματα σχετικά με την κάβα, τη διαχείριση της κουζίνας και των πρώτων υλών, το bar και την εξυπηρέτηση πελατών, αλλά και νομικά ζητήματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις εστίασης.

Διαμορφωμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί να ωφελήσει κάθε μεγέθους επιχείρηση, καθώς απευθύνεται και σε μικρότερου κύκλου εργασιών επιχειρήσεις που πιθανώς να μη διαθέτουν επαγγελματικούς συμβούλους στο δυναμικό τους, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τακτική αρθρογραφία από τους εισηγητές, και λαμβάνει χώρα σε σημαντικά events, στα οποία έχουν παρουσία τα METRO Cash & Carry, όπως στην έκθεση HO.RE.CA.

metroCC

Παράλληλα, η συσσωρευμένη γνώση και εμπειρία των καταξιωμένων εισηγητών, διατίθεται, όχι μόνο μέσα από την αρθρογραφία που συγκεντρώνεται στο METRO blog της ανανεωμένης ιστοσελίδας της αλυσίδας, αλλά και μέσω ψηφιακών video που, από το 2021, είναι πλέον διαθέσιμα σε κάθε επισκέπτη του site. Κατανεμημένα γύρω από 6 άξονες (νέες τάσεις, οργάνωση και διαχείριση καταστήματος, προβολή & επικοινωνία, στήριξη τοπικής παραγωγής, βιωσιμότητα & διαχείριση απορριμμάτων, νομικά θέματα), τα video αυτά αγγίζουν καίρια θέματα του κλάδου HO.RE.CA., δίνοντας στους επαγγελματίες τροφή, όχι μόνο για σκέψη, αλλά και για δράση. Γιατί μόνο συνδυάζοντας τη γνώση και τη δράση, μπορούμε πραγματικά να "Πετυχαίνουμε Μαζί".

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Fashion Room Service: Η μεγαλύτερη fashion βραδιά της Αθήνας έρχεται στο "Radisson Blu Park Hotel"

Πάνω από 20 ελληνικά brands από Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα παρουσιάσουν τις νέες τους spring/summer συλλογές με accessories, κοσμήματα και ρούχα.

ΥΠΠΟ: Έργα πολιτισμού για την ανάδειξη του μνημειακού πλούτου της Αττικής

Η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς παρουσίασαν τους βασικούς άξονες για τη μέγιστη αξιοποίηση του πολιτιστικού πλούτου της περιφέρειας.

Ανακαλύψτε έναν κόσμο που αλλάζει στο Athens Science Festival 2024

Κάθε μοναδική "Ιστορία Αλλαγής" και ένας επιπλέον λόγος για να εξερευνήσετε το επετειακό Athens Science Festival.

Το Athens Tattoo Convention μάς στιγματίζει για άλλη μια χρονιά

Στο Παλαιό Φάληρο θα διεξαχθεί φέτος το αγαπημένο διεθνές φεστιβάλ tattoo.

"Τι συμβαίνει με τα ψυχεδελικά;": Η Στέγη Ωνάση μιλά για δράκους, μύθους και αλήθειες

Το επόμενο κεφάλαιο του Society Uncensored έχει θέμα τις ψυχεδελικές ουσίες, τα μανιτάρια και την ψυχική υγεία.