Στα METRO Cash & Carry "Πετυχαίνουμε Μαζί"

Το πρόγραμμα επαγγελματικής καθοδήγησης το οποίο πραγματοποιείται από τον ηγέτη της χονδρικής πώλησης, προσφέρει στους επαγγελματίες του κλάδου HO.RE.CA. πρακτικές συμβουλές και λύσεις, μέσα από εξειδικευμένα συμβουλευτικά σεμινάρια και mentoring sessions.

metroCC

Αποτελώντας ηγέτη στον κλάδο της χονδρικής πώλησης από το 1976, τα METRO Cash & Carry δεν είναι μόνο ένας ασφαλής και σταθερός σύμμαχος του κλάδου HO.RE.CA., αλλά και ο πιο πιστός συνεργάτης των πελατών τους, κι αυτό επιβεβαιώνεται με μια ακόμη σπουδαία πρωτοβουλία: το πρόγραμμα "Πετυχαίνουμε Μαζί με τα METRO Cash & Carry". Ένα πρόγραμμα του στηρίζει τους επαγγελματίες, προσφέροντας άμεση πρόσβαση σε εξειδικευμένες συμβουλές, προτάσεις και πρακτικές, από καταξιωμένους επιχειρηματίες και επιχειρηματικούς σύμβουλους.

Το πρόγραμμα επαγγελματικής καθοδήγησης, δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους συνεργάτες των METRO Cash & Carry να έρχονται σε άμεση επαφή με αναγνωρισμένους επαγγελματίες του οικοσυστήματος της HO.RE.CA. Μέσω της πρωτοβουλίας, η οποία υλοποιείται εδώ και 5 χρόνια, διοργανώνονται συμβουλευτικά σεμινάρια και εξατομικευμένα mentoring coaching sessions, όπου γνώση, εμπειρία και βέλτιστες πρακτικές μεταλαμπαδεύονται από τους έμπειρους εισηγητές του προγράμματος, προς τους επαγγελματίες που εμπιστεύονται την αλυσίδα καταστημάτων METRO Cash & Carry για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων τους. Η θεματολογία που περιλαμβάνει το πρόγραμμα καλύπτει ζητήματα σχετικά με την κάβα, τη διαχείριση της κουζίνας και των πρώτων υλών, το bar και την εξυπηρέτηση πελατών, αλλά και νομικά ζητήματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις εστίασης.

Διαμορφωμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί να ωφελήσει κάθε μεγέθους επιχείρηση, καθώς απευθύνεται και σε μικρότερου κύκλου εργασιών επιχειρήσεις που πιθανώς να μη διαθέτουν επαγγελματικούς συμβούλους στο δυναμικό τους, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τακτική αρθρογραφία από τους εισηγητές, και λαμβάνει χώρα σε σημαντικά events, στα οποία έχουν παρουσία τα METRO Cash & Carry, όπως στην έκθεση HO.RE.CA.

metroCC

Παράλληλα, η συσσωρευμένη γνώση και εμπειρία των καταξιωμένων εισηγητών, διατίθεται, όχι μόνο μέσα από την αρθρογραφία που συγκεντρώνεται στο METRO blog της ανανεωμένης ιστοσελίδας της αλυσίδας, αλλά και μέσω ψηφιακών video που, από το 2021, είναι πλέον διαθέσιμα σε κάθε επισκέπτη του site. Κατανεμημένα γύρω από 6 άξονες (νέες τάσεις, οργάνωση και διαχείριση καταστήματος, προβολή & επικοινωνία, στήριξη τοπικής παραγωγής, βιωσιμότητα & διαχείριση απορριμμάτων, νομικά θέματα), τα video αυτά αγγίζουν καίρια θέματα του κλάδου HO.RE.CA., δίνοντας στους επαγγελματίες τροφή, όχι μόνο για σκέψη, αλλά και για δράση. Γιατί μόνο συνδυάζοντας τη γνώση και τη δράση, μπορούμε πραγματικά να "Πετυχαίνουμε Μαζί".

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

ΥΠΠΟ: Αποκαθίσταται η Νέα Μονή, στη Χίο, μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO

Με την ολοκλήρωση του έργου, το 2025, το δυτικό τμήμα της περιβόλου της Μονής καθίσταται προσβάσιμο και επισκέψιμο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/02/2024

Φέτος, η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας είναι "All About Safety"

Το Matterz παρουσιάζει ένα πρόγραμμα ομιλιών αποκλειστικά αφιερωμένο σε θηλυκότητες.

Το "Μυστήριο 137" μεταφέρει στο σήμερα την έννοια της επαγγελματικής αλληλεγγύης αξιοποιώντας τον πολιτισμό ως μέσο κοινωνικής αλλαγής

Η 2023 Ελευσίς, σε συνεργασία με το δίκτυο Culture for Change διοργανώνουν δυζητήσεις, εργαστήρια και εκδηλώσεις για το μέλλον και την ανάπτυξη των συλλογικών πρωτοβουλιών των επαγγελματιών του πολιτιστικού χώρου.

Κουκάκι: Μια βόλτα στα στέκια της Δημητρακοπούλου

Ροκάδικα, λαχταριστό street food, πρωτότυπα concept stores -τα στέκια της Δημητρακοπούλου είναι πολλά και μας προ(σ)καλούν να εξερευνήσουμε τη γειτονιά του Κουκακίου για να βρούμε το νέο αγαπημένο μας.

Αξεσουάρ και αναρχία: Για τα Εξάρχεια και το "Polyamorous"

Δύο αντίθετες τάσεις απαιτούν συγκεκριμένη εξέλιξη από τα Εξάρχεια, ξεχνώντας ότι το βασικό προσόν τους είναι η αμφισημία.

Τα δωρεάν της εβδομάδας: Last call για το 27ο Παζάρι Βιβλίου

Αυλαία για τη βιβλιοφιλική διοργάνωση στο κέντρο της πόλης, ημερίδα για έναν σπουδαίο νεοελληνιστή και ό,τι μπορείς να κάνεις στην Αθήνα χωρίς εισιτήριο από 17 έως 23/2.