''MyMarket'': My φρέσκο καλοκαίρι

Μια πανδαισία φρεσκάδας προσφέρεται για μοναδικούς συνδυασμούς.

Mymarket

Πλούσια σε φυτικές ίνες, βιταμίνες αλλά και νερό, τα φρούτα και τα λαχανικά του καλοκαιριού καλύπτουν ένα μέρος των αυξημένων αναγκών μας σε υγρά, μας δροσίζουν και μας κάνουν καλό. Φράουλες, καρπούζι, κεράσια, πεπόνι, βερίκοκα, ροδάκινα και πολλά ακόμη φρούτα πρωταγωνιστούν αυτήν την εποχή στα τμήματα μαναβικής των My market που επενδύουν στη φρεσκάδα και την ιχνηλασιμότητα, φέρνοντας στο πιάτο μας ό,τι πιο υγιεινό.

my market

Χαρείτε τα σε διαφορετικούς ρόλους: από ένα ενεργειακό πρωινό, για παράδειγμα ένα απολαυστικό smoothie με γιαούρτι χαμηλών λιπαρών, φιστικοβούτυρο, φρούτα της επιλογής σας και μέλι, μέχρι γαρνιτούρα σε μια πράσινη σαλάτα με τυρί ή κοτόπουλο, μια πολύχρωμη φρουτοσαλάτα με φρέσκο δυόσμο ή ένα σπιτικό σορμπέ. Λαχανικά-ασπίδες του καλοκαιριού, χάρη στις ευεργετικές για τον οργανισμό ιδιότητές τους, όπως το αγγούρι, η ντομάτα, η μελιτζάνα, το κολοκύθι και πολλά ακόμη, δεν απογειώνουν μόνο τα κλασικά λαδερά, αλλά δίνουν ιδέες για παγωμένες σούπες, σπαγγέτι λαχανικών, εναλλακτικό μπάρμπεκιου και φυσικά energy bowls συνοδεία οσπρίων, ρυζιού ή κινόα και αβγού, τυριού ή ξηρών καρπών και σπόρων.   

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Όλγα Κεφαλογιάννη: "Οι γυναίκες συνεχίζουν τον αγώνα για να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει"

Η Υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στην ημερίδα Women Who Dare: Οι Γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/04/2024

ΥΠΠΟ: Επεμβάσεις στερέωσης στο "Μικρό Ανάκτορο" της Κνωσού

Το "Μικρό Ανάκτορο" βρίσκεται στα βορειοδυτικά του ανακτόρου της Κνωσού, με το οποίο φαίνεται ότι συνδέονταν μέσω του λεγόμενου "Βασιλικού Δρόμου".

"Μέγα Σπήλαιο": Κρασί από την καρδιά του Χελμού στο πασχαλινό τραπέζι

Το Κτήμα Μέγα Σπήλαιο θα είναι συνοδοιπόρος μας με τρεις ετικέτες μία για κάθε πτυχή των γιορτινών μαζώξεων.

Πάσχα με Papagiannis Winery & 3 κρασιά που του πάνε γάντι!

Οι γιορτινές συναντήσεις του Πάσχα θέλουν και το κρασί τους και εσύ το έχεις με το παραπάνω.

Και είναι η "(Ρ)αμπελιά"! To 1o κρασί της νέας γενιάς του Οινοποιείου Χατζηδάκη

H single vineyard "Σαντορίνη" του Οινοποιείου Χατζηδάκη έχει ιδιαιτερότητες που την κάνουν "φλέρτυ" & το Πάσχα της "πάει".

"Caldera": Δοκιμάζοντας για το Πάσχα το κρασί της παλαιότερης Κάναβας της Σαντορίνης

Η ετικέτα "Caldera" ψιθυρίζει εκφραστικά την θηραϊκή οινική κουλτούρα με το πρώτο έτος κυκλοφορίας της να πραγματοποιήθηκε το 1974.

Πάσχα στο χωριό και Μάιος στη Βαμβακού Λακωνίας

Πεζοπορία, ρομποτική, αστροπαρατήρηση, massage, dj sets, μαγειρική και προγράμματα που φέρνουν όλη την οικογένεια κοντά, συμπληρώνουν ένα πλήρες ανοιξιάτικο πρόγραμμα δραστηριοτήτων που προτείνει η Vamvakou Revival.