"Starbucks Ready to Drink": Ready to be Chilled;

Tο πιο refreshing διάλειμμα στις δραστηριότητες της εποχής.

Starbucks

Βόλτα για shopping στο ιστορικό κέντρο ή στον δρόμο για την παραλία; Τόνωση πριν τη συναυλία ή χαλαρό urban χάζι με την παρέα; Τα Starbucks Ready to Drink, τα αγαπημένα μας on the go ροφήματα, μας κρατούν και φέτος το καλοκαίρι την πιο δροσερή συντροφιά στις καλοκαιρινές εξορμήσεις στην πόλη οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Κυκλοφορούν σε νέες υπέροχες γεύσεις και classic favorites, και σε ολόφρεσκες βολικές συσκευασίες που βρίσκουμε εύκολα σε super markets, μίνι μάρκετ και επιλεγμένα περίπτερα. Έτσι, τα Starbucks Ready to Drink είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε οπουδήποτε, χαρίζοντάς μας το πιο refreshing διάλειμμα στις δραστηριότητες της εποχής. Ξεκινώντας από τα εξτρα δροσιστικά Chilled Classics, δίπλα στην all time classics παγωμένη εκδοχή του Starbucks Cappuccino βάζουμε τους γευστικούς και αποκλειστικά φυτικούς Starbucks Coconut Based Cocoa Cappuccino και Starbucks Almond Based Iced Coffee για vegan γουλιές γεμάτες ευεξία. Απολαυστική chilled παρέα μας κρατούν ακόμη η Starbucks Signature chocolate και ο Caramel macchiato κανακεύοντας τον sweet tooth της παρέας. Περνώντας στην υπόλοιπη γκάμα των Starbucks Ready to Drink, το ολοκαίνουργιο Starbucks Frappuccino Cookies and Cream έχει γλυκιά γεύση μπισκότου και άρωμα κρέμας, ενώ ο Starbucks Tripleshot Espresso και ο Starbucks Tripleshot No Added Sugar μας προσφέρουν τονωτικές και διαιτητικές νότες δροσιάς. Και μην ξεχνάτε ότι το ταξίδι του κάθε Starbucks Ready to Drink ξεκινά από τη δεσμευση για 100% ηθική προμήθεια καφε σε συνεργασία με την Conservation International. Έτσι, κάθε γουλιά είναι όσο πιο απολαυστική γίνεται!

starbuckschilled.com/gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Όσα δήλωσε η Υπουργός Τουρισμού στην τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/04/2024

Ανακύκλωσε την παλιά συσκευή θέρμανσης και στήριξε την δεντροφύτευση σε Αττική και Εύβοια

Στο πλαίσιο της καμπάνιας "my glorious green moments", δίνεται η δυνατότητα στους ενήλικες καταναλωτές να ανακυκλώσουν την παλιά τους συσκευή θέρμανσης σε επιλεγμένα σημεία.

Η Ολυμπιακή Φλόγα φωτίζει το ΚΠΙΣΝ

Η τελευταία τελετή της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας "Παρίσι 2024" θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.

Το ιστορικό ιστιοφόρο Belem θα παραλάβει την Ολυμπιακή Φλόγα

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος θα φιλοξενήσει τη διάλεξη του καπετάνιου του Belem, Aymeric Gibet.

Χάρης Δούκας: "‘Όποιοι έχουν πολύ μεγάλα έσοδα από τον τουρισμό πρέπει να συνεισφέρουν περισσότερα στην πόλη"

Ο Δήμαρχος της Αθήνας μίλησε, στην Ανδριάνα Παρασκευοπούλου, Δημοσιογράφο-Παρουσιάστρια της ΕΡΤ, για τις θετικές και αρνητικές προοπτικές που ανοίγονται για την πόλη της Αθήνας τα επόμενα χρόνια, με φόντο την αυξημένη τουριστική δραστηριότητα και την ανάγκη για περισσότερο πράσινο.

Πασχαλινές προτάσεις δώρων στο Μουσείο Ακρόπολης

Φέτος το Πάσχα γιορτάστε με ξεχωριστά δώρα εμπνευσμένα από τις πλούσιες συλλογές του Μουσείου.

Η ιδρύτρια του The Meet Market εξηγεί πώς δημιούργησε μία από τις δημοφιλέστερες ελληνικές αγορές

Ενόψει του πασχαλινού Meet Market στην Τεχνόπολη, η εμπνεύστριά του Alison Δαμιανού, μιλά για τους στόχους και τις προκλήσεις της αγοράς που έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο αγαπημένα events του ελληνικού κοινού, αλλά και όσα θα δούμε στο easter edition της αγοράς στις 27 και 28 Απριλίου.