Πρόγραμμα Θεραπευτικής Ιστιοπλοΐας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Πολλαπλή Σκλήρυνση

Διοργανώνει η Ελληνική Εταιρία για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας (ΕΕΣΚΠ) σε συνεργασία με την Oceans of Hope Challenge.

Πρόγραμμα Θεραπευτικής Ιστιοπλοΐας © shutterstock

Ελληνική Εταιρία για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας διοργανώνει την Παρασκευή 12 Μαΐου (8 μ.μ.), τελετή έναρξης του προγράμματος θεραπευτικής ιστιοπλοΐας με επίτιμη ambassador τη Monika, στο θερινό κινηματογράφο Αλίμου – Cine Alimos.

Το πρόγραμμα Θεραπευτικής Ιστιοπλοΐας που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρία για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας (ΕΕΣΚΠ) σε συνεργασία με την Oceans of Hope Challenge, περιλαμβάνει από τις 6 έως τις 19 Μαΐου 2 ιστιοπλοϊκά ταξίδια στον Σαρωνικό κόλπο, για άτομα με Πολλαπλή Σκλήρυνση από όλο τον κόσμο.

Πρόγραμμα Θεραπευτικής Ιστιοπλοΐας
© shutterstock

Στην διάρκεια των δύο ταξιδιών, θα εφαρμοστούν στους συμμετέχοντες που διαβιούν με Πολλαπλή Σκλήρυνση, θεραπευτικές τεχνικές ψυχικής ενδυνάμωσης και σωματικής ευεξίας, σε μία προσπάθεια να αναδειχθεί η σχέση των θαλάσσιων δραστηριοτήτων αναψυχής με την κοινωνική ενσωμάτωση και την υιοθέτηση ενός υγιεινού και δραστήριου τρόπου ζωής.

Η δράση "Θαλάσσια ΑπόΔΡΑΣΗ: Θεραπευτική Ιστιοπλοΐα" είναι ενταγμένη στις δράσεις που πραγματοποιεί η Ελληνική Εταιρία για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας (ΕΕΣΚΠ) για την φετινή Παγκόσμια Ημέρα για την Πολλαπλή Σκλήρυνση (30 Μαΐου).

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Cine Άλιμος (Δημ. Κιν/φος)

Λεωφ. Ποσειδώνος 43 & Καλαμακίου (Στάση Τραμ Καλαμάκι), Άλιμος

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

H Στέγη στο Athens Pride 2024

Μέσα από τη φετινή καμπάνια της Στέγης για τον εορτασμό του Athens Pride, με τη φωνή της Μαρίας Ναυπλιώτου, στέλνεται ένα ηχηρό μήνυμα αγάπης και αποδοχής στην Αθήνα και σε όλον τον κόσμο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
13/06/2024

Το νέο concept pastry shop "Montée" στη Νέα Πεντέλη

Χειροποίητες δημιουργίες που βασίζονται σε ΠΟΠ πρώτες ύλες και φιλοσοφία γαλλικής πατισερί, χαμηλής, ωστόσο, σε λιπαρά και σάκχαρα.

ΥΠΠΟ: Δρομολογούνται μέτρα για την πυροπροστασία αρχαιολογικού χώρου και μουσείου στο Κάστρο Χλεμούτσι

Στόχος του Υπουργείο Πολιτισμού είναι η διασφάλιση της μέγιστης δυνατής πρόληψης και πυροπροστασίας του αρχαιολογικού χώρου και του μουσείου λαμβάνοντας υπόψη την ιδιαιτερότητα του χώρου.

Κλειστοί οι αρχαιολογικοί χώροι της Αθήνας λόγω καύσωνα

Η ανακοίνωση αφορά τους αρχαιολογικούς χώρους της Εφορείας Αρχαιοτήτων της πόλης των Αθηνών.

Ακρόπολη: Πιθανές αλλαγές στο ωράριο λόγω καύσωνα

Το Υπουργείο Πολιτισμού ανακοίνωσε πως ενόψει του καύσωνα τις επόμενες ημέρες, είναι πιθανό να τροποποιηθεί το ωράριο λειτουργίας.

19 νέες εγγραφές στο Εθνικό Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ελλάδας

Η χώρα μας δημιούργησε και εμπλουτίζει συστηματικά το Εθνικό Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς, στο οποίο κοινότητες φορέων άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς έχουν τη δυνατότητα να αναδείξουν τα στοιχεία που οι ίδιες θεωρούν σημαντικά, για την ταυτότητά τους.

Το This is Athens City Festival φώτισε τις πιο "αθέατες" πλευρές της πόλης

Το φεστιβάλ έριξε αυλαία έχοντας καλωσορίσει περισσότερους από 350.000 Αθηναίους, Αθηναίες και επισκέπτες της πόλης που έζησαν την εμπειρία του φεστιβάλ συμμετέχοντας σε περισσότερες από 300 εκδηλώσεις του.