Πρόγραμμα Θεραπευτικής Ιστιοπλοΐας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Πολλαπλή Σκλήρυνση

Διοργανώνει η Ελληνική Εταιρία για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας (ΕΕΣΚΠ) σε συνεργασία με την Oceans of Hope Challenge.

Πρόγραμμα Θεραπευτικής Ιστιοπλοΐας © shutterstock

Ελληνική Εταιρία για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας διοργανώνει την Παρασκευή 12 Μαΐου (8 μ.μ.), τελετή έναρξης του προγράμματος θεραπευτικής ιστιοπλοΐας με επίτιμη ambassador τη Monika, στο θερινό κινηματογράφο Αλίμου – Cine Alimos.

Το πρόγραμμα Θεραπευτικής Ιστιοπλοΐας που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρία για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας (ΕΕΣΚΠ) σε συνεργασία με την Oceans of Hope Challenge, περιλαμβάνει από τις 6 έως τις 19 Μαΐου 2 ιστιοπλοϊκά ταξίδια στον Σαρωνικό κόλπο, για άτομα με Πολλαπλή Σκλήρυνση από όλο τον κόσμο.

Πρόγραμμα Θεραπευτικής Ιστιοπλοΐας
© shutterstock

Στην διάρκεια των δύο ταξιδιών, θα εφαρμοστούν στους συμμετέχοντες που διαβιούν με Πολλαπλή Σκλήρυνση, θεραπευτικές τεχνικές ψυχικής ενδυνάμωσης και σωματικής ευεξίας, σε μία προσπάθεια να αναδειχθεί η σχέση των θαλάσσιων δραστηριοτήτων αναψυχής με την κοινωνική ενσωμάτωση και την υιοθέτηση ενός υγιεινού και δραστήριου τρόπου ζωής.

Η δράση "Θαλάσσια ΑπόΔΡΑΣΗ: Θεραπευτική Ιστιοπλοΐα" είναι ενταγμένη στις δράσεις που πραγματοποιεί η Ελληνική Εταιρία για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας (ΕΕΣΚΠ) για την φετινή Παγκόσμια Ημέρα για την Πολλαπλή Σκλήρυνση (30 Μαΐου).

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Μετράμε αντίστροφα για το Run Bike Care 2023

Η φιλανθρωπική δράση έκανε την επίσημη παρουσίασή της με τη συνέντευξη Τύπου στο πολυτελές ξενοδοχείο και "Partner" της διοργάνωσης "NJV Athens Plaza".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/06/2023

Πώς γίνεται ακόμη καλύτερος ο ελληνικός καφές

Η επανάσταση στο πεδίο του παραδοσιακού ελληνικού καφέ είναι εδώ, διατηρώντας την απόλαυση και τικάροντας όλα τα κουτάκια των καθημερινών αναγκών.

Athens Fashion Week: Η 32η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας έρχεται με ανανεωμένη καλοκαιρινή διάθεση

Ο μακροβιότερος θεσμός του κλάδου της μόδας στην Ελλάδα επιστρέφει και μας υπόσχεται 5 μέρες γεμάτες δημιουργικότητα, λάμψη και πολλές εκπλήξεις.

Επτά αρχιτεκτονικοί διαγωνισμοί για τις νέες πλατείες Κολωνακίου, Εξαρχείων και Κυψέλης και 4 ακόμη νέους σταθμούς του μετρό

Προκηρύχθηκαν επτά ανοιχτοί αρχιτεκτονικοί διαγωνισμοί ιδεών, με αφορμή τα έργα της νέας Γραμμής 4 του μετρό.

Στα νέα Ben & Jerry's είναι αδύνατο να αντισταθείς

Οι καινούριες γεύσεις του ακαταμάχητου παγωτού έρχονται πάνω στην ώρα για το καλοκαίρι.

Η Ιωάννα Δρέττα αναλαμβάνει υπηρεσιακή Υπουργός Τουρισμού

Ανέλαβε τα καθήκοντά της η υπηρεσιακή υπουργός Τουρισμού.

Nea Smyrni Night Run: Τρέχουμε στον 1ο Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου Νέας Σμύρνης

Στο αγώνα θα διεξαχθούν διαδρομές 10 χλμ και 5χλμ., επί της Ελευθερίου Βενιζέλου στα όρια του Δήμου Νέας Σμύρνης, ενώ στο τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει συναυλία με τον Σταμάτη Κραουνάκη.