Πρόγραμμα Θεραπευτικής Ιστιοπλοΐας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Πολλαπλή Σκλήρυνση

Διοργανώνει η Ελληνική Εταιρία για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας (ΕΕΣΚΠ) σε συνεργασία με την Oceans of Hope Challenge.

Πρόγραμμα Θεραπευτικής Ιστιοπλοΐας © shutterstock

Ελληνική Εταιρία για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας διοργανώνει την Παρασκευή 12 Μαΐου (8 μ.μ.), τελετή έναρξης του προγράμματος θεραπευτικής ιστιοπλοΐας με επίτιμη ambassador τη Monika, στο θερινό κινηματογράφο Αλίμου – Cine Alimos.

Το πρόγραμμα Θεραπευτικής Ιστιοπλοΐας που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρία για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας (ΕΕΣΚΠ) σε συνεργασία με την Oceans of Hope Challenge, περιλαμβάνει από τις 6 έως τις 19 Μαΐου 2 ιστιοπλοϊκά ταξίδια στον Σαρωνικό κόλπο, για άτομα με Πολλαπλή Σκλήρυνση από όλο τον κόσμο.

Πρόγραμμα Θεραπευτικής Ιστιοπλοΐας
© shutterstock

Στην διάρκεια των δύο ταξιδιών, θα εφαρμοστούν στους συμμετέχοντες που διαβιούν με Πολλαπλή Σκλήρυνση, θεραπευτικές τεχνικές ψυχικής ενδυνάμωσης και σωματικής ευεξίας, σε μία προσπάθεια να αναδειχθεί η σχέση των θαλάσσιων δραστηριοτήτων αναψυχής με την κοινωνική ενσωμάτωση και την υιοθέτηση ενός υγιεινού και δραστήριου τρόπου ζωής.

Η δράση "Θαλάσσια ΑπόΔΡΑΣΗ: Θεραπευτική Ιστιοπλοΐα" είναι ενταγμένη στις δράσεις που πραγματοποιεί η Ελληνική Εταιρία για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας (ΕΕΣΚΠ) για την φετινή Παγκόσμια Ημέρα για την Πολλαπλή Σκλήρυνση (30 Μαΐου).

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Περιφέρεια Αττικής: Ανάδειξη και προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο

Ο Περιφερειάρχης Αττικής ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, τη χρηματοδότηση νέων έργων Πολιτισμού μέσα από την υλοποίηση μιας Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ) στην Αττική.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Άνθρωποι διαβάζουν στον ηλεκτρικό

Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που δεν κοιτάζουν τα κινητά τους στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

ΥΠΠΟ: Στρατηγικό ολιστικό σχέδιο αντιμετώπισης του αρχαίου θεάτρου της Δωδώνης

Στόχος η αξιολόγηση των μέχρι σήμερα εργασιών και η σύνταξη του οδικού χάρτη για την περαιτέρω εξέλιξη του έργου από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων.

Η instax mini Evo της FUJIFILM φέρνει το vintage στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή

Με την υβριδική κάμερα στιγμιαίας εκτύπωσης της FUJIFILM, εκφράζεις τον κόσμο όπως ακριβώς θέλεις.

Χάρης Δούκας για τη Διπλή Ανάπλαση: "Η συστηματική προσπάθεια που κάναμε αποδίδει καρπούς"

Σε συνέντευξη τύπου, ο Δήμαρχος Αθηναίων αναφέρθηκε στη γενικότερη αναβάθμισης της περιοχής προς όφελος των κατοίκων και των επισκεπτών.

Μοναδικά πασχαλινά δώρα στο Cycladic Shop

Τα προϊόντα του Cycladic Shop είναι εμπνευσμένα από τις μόνιμες συλλογές του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης και τα νησιά του Αιγαίου.