Το πρώτο παγκόσμιο eXtended Reality Summit στο Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος"

Με κορυφαίους ερευνητές, δημιουργούς, επιχειρηματίες, επενδυτές και θεσμικούς παράγοντες από την διεθνή κοινότητα.

GLOBAL XR SUMMIT

Την Πέμπτη 11 Μαΐου  πραγματοποιείται στο Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος" το πρώτο παγκόσμιο XR Summit, στο πλαίσιο του "Προγράμματος ολοκληρωμένων εφαρμογών eXtended Reality XR COSMOS" από το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

Πρωτοπόροι των τελευταίων τεχνολογικών εξελίξεων θα παρουσιάσουν τις εφαρμογές XR (eXtended Reality) σε επιχειρηματικές πρωτοβουλίες και κλάδους όπως ο πολιτισμός, η εκπαίδευση, η υγεία. Στο Summit, η Sami Tauber, η Futurist Καλλιτέχνης και Δημιουργός περιεχομένου για το Metaverse, θα παρουσιάσει το καινοτόμο οπτικοακουστικό έργο της "VNCCII". Πρόκειται για ένα 3D A.I. Cyborg Avatar, το οποίο εκτείνεται από την οθόνη στη σκηνή σε ένα περιβάλλον πραγματικών και ψηφιακών σκηνικών και μουσικής. 

GLOBAL XR SUMMIT

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με κορυφαίους ομιλητές τεχνολογικών κολοσσών. Χαιρετισμούς θα απευθύνουν η Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου, Εκτελεστική Αντιπρόεδρος, και ο Δημήτρης Εφραίμογλου, Διευθύνων Σύμβουλος του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού. Το XR Summit εντάσσεται στις δράσεις του Κέντρου Έρευνας, Ανάπτυξης και Αριστείας του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού

Είσοδος ελεύθερη με προεγγραφή.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Κέντρο Πολιτισμού του ΙΜΕ Ελληνικός Κόσμος

Πειραιώς 254, Ταύρος
  • Βινιέτες Τεχνών - City life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Μετράμε αντίστροφα για το Run Bike Care 2023

Η φιλανθρωπική δράση έκανε την επίσημη παρουσίασή της με τη συνέντευξη Τύπου στο πολυτελές ξενοδοχείο και "Partner" της διοργάνωσης "NJV Athens Plaza".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/06/2023

Πώς γίνεται ακόμη καλύτερος ο ελληνικός καφές

Η επανάσταση στο πεδίο του παραδοσιακού ελληνικού καφέ είναι εδώ, διατηρώντας την απόλαυση και τικάροντας όλα τα κουτάκια των καθημερινών αναγκών.

Athens Fashion Week: Η 32η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας έρχεται με ανανεωμένη καλοκαιρινή διάθεση

Ο μακροβιότερος θεσμός του κλάδου της μόδας στην Ελλάδα επιστρέφει και μας υπόσχεται 5 μέρες γεμάτες δημιουργικότητα, λάμψη και πολλές εκπλήξεις.

Επτά αρχιτεκτονικοί διαγωνισμοί για τις νέες πλατείες Κολωνακίου, Εξαρχείων και Κυψέλης και 4 ακόμη νέους σταθμούς του μετρό

Προκηρύχθηκαν επτά ανοιχτοί αρχιτεκτονικοί διαγωνισμοί ιδεών, με αφορμή τα έργα της νέας Γραμμής 4 του μετρό.

Στα νέα Ben & Jerry's είναι αδύνατο να αντισταθείς

Οι καινούριες γεύσεις του ακαταμάχητου παγωτού έρχονται πάνω στην ώρα για το καλοκαίρι.

Η Ιωάννα Δρέττα αναλαμβάνει υπηρεσιακή Υπουργός Τουρισμού

Ανέλαβε τα καθήκοντά της η υπηρεσιακή υπουργός Τουρισμού.

Nea Smyrni Night Run: Τρέχουμε στον 1ο Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου Νέας Σμύρνης

Στο αγώνα θα διεξαχθούν διαδρομές 10 χλμ και 5χλμ., επί της Ελευθερίου Βενιζέλου στα όρια του Δήμου Νέας Σμύρνης, ενώ στο τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει συναυλία με τον Σταμάτη Κραουνάκη.