Εντυπωσιακή φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Πεδίο του Άρεως

Στο θεματικό πάρκο διεξάγονται διαφόρων ειδών εκδηλώσεις, όπως θεατρικές παραστάσεις για παιδιά, συναυλίες, καλλιτεχνικά εργαστήρια, θέαμα με σαπουνόφουσκες, μαθήματα χορού, ενώ εκεί βρίσκεται και ο Άγιος Βασίλης που μοιράζει δώρα.

Περιφέρεια Αττικής Χριστουγεννιάτικο δέντρο Πεδίο του Άρεως

Σ’ ένα λαμπερό εορταστικό  κλίμα, παρουσία δεκάδων μικρών και μεγάλων επισκεπτών, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης φωταγώγησε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Πεδίο του Άρεως, στέλνοντας τις ευχές του για υγεία, ευημερία και μία καλύτερη και πιο αισιόδοξη χρονιά σε όλους τους πολίτες της Αττικής.

Περιφέρεια Αττικής Χριστουγεννιάτικο δέντρο Πεδίο του Άρεως

Υπενθυμίζεται πως με κεντρικό σύνθημα "Εδώ ΠΑΡΚάρει η χαρά", στο θεματικό πάρκο στο Πεδίο του Άρεως διεξάγονται διαφόρων ειδών εκδηλώσεις, όπως θεατρικές παραστάσεις για παιδιά, συναυλίες, καλλιτεχνικά εργαστήρια, θέαμα με σαπουνόφουσκες, μαθήματα χορού, ενώ εκεί  βρίσκεται και ο Άγιος Βασίλης που  μοιράζει δώρα. 

Διαβάστε Επίσης

Όλες οι δράσεις και εκδηλώσεις είναι δωρεάν για τους πολίτες και θα πραγματοποιούνται μέχρι και την μέχρι την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023.

Περιφέρεια Αττικής Χριστουγεννιάτικο δέντρο Πεδίο του Άρεως

Περιφέρεια Αττικής Χριστουγεννιάτικο δέντρο Πεδίο του Άρεως

Τον κ. Πατούλη υποδέχθηκε στο Πάρκο η φιλαρμονική ορχήστρα και η χορωδία της Περιφέρειας Αττικής, ψάλλοντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Νωρίτερα ο Περιφερειάρχης είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στην υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά που έχει στηθεί εντός του Πεδίου του Άρεως και να ανταλλάξει ευχές με πωλητές αλλά και πολίτες. Να σημειωθεί ότι στις εκδηλώσεις συμμετείχε και η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής, προσφέροντας εδέσματα και γλυκά στους επισκέπτες.

Περιφέρεια Αττικής Χριστουγεννιάτικο δέντρο Πεδίο του Άρεως

Παρόντες στην εκδήλωση φωταγώγησης του Δέντρου ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Χ. Ρώμας, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Γ. Δημόπουλος, ο  Αντιπεριφερειάρχης Αν/άπτυξης Γ. Βλάχος, η Αντιπεριφερειάρχης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Μ. Κουρή, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Α. Αυγερινός,  οι εντεταλμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι Θ. Κουτσογιαννόπουλος, Σ. Μελάς, Χ. Αλεξανδράτος και Φ. Καλογήρου, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Αναπτυξιακού Οργανισμού ΟΤΑ Περιφέρειας Αττικής Ν. Παπαγεωργίου, ο Διευθυντής Λαϊκών Αγορών της Αττικής Χ. Πασβαντίδης, η σύμβουλος του Περιφερειάρχη σε ζητήματα αθλητισμού Χ. Γαλανοπούλου. 

Περιφέρεια Αττικής Χριστουγεννιάτικο δέντρο Πεδίο του Άρεως

Περιφέρεια Αττικής Χριστουγεννιάτικο δέντρο Πεδίο του Άρεως

Χαιρετίζοντας την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων ο κ. Πατούλης ευχήθηκε σε όλους τους πολίτες υγεία και ευημερία, επισημαίνοντας  πως αυτή η χρονιά  που μπαίνει και σηματοδοτεί την έναρξη της εποχής μετά την πανδημία, θα είναι μία χρονιά  επανεκκίνησης. "Καλούμε όλους τους πολίτες εδώ στο Πεδίο του Άρεως, στο πάρκο της καρδιάς μας να έρθουν και να απολαύσουν εντελώς δωρεάν το πλούσιο  πρόγραμμα εκδηλώσεων της Περιφέρειας Αττικής" ανέφερε και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: " Με ενότητα, αλληλεγγύη, πίστη, ελπίδα και αισιοδοξία, όλοι μαζί θα προχωρήσουμε για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά  μας. Για να χτίσουμε μία Αττική η οποία θα η πρώτη Περιφέρεια της χώρας και Περιφέρεια-Πρότυπο σε όλη την Ευρώπη. Αυτό το όραμα υπηρετούμε και για αυτό εργαζόμαστε με όλα τα στελέχη μας καθημερινά. Η Αττική είναι πια ένα μεγάλο εργοτάξιο με  μικρά  και μεγάλα αναπτυξιακά  έργα σε κάθε γωνιά της. Πολύ σύντομα θα είναι μία άλλη Αττική, μία Περιφέρεια σύγχρονη, λειτουργική, μία Περιφέρεια στην οποία οι πολίτες θα απολαμβάνουν να ζουν. Σήμερα ανάβουμε τα φώτα του δέντρου μας, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας και χαράς σε όλους τους πολίτες".

Περιφέρεια Αττικής Χριστουγεννιάτικο δέντρο Πεδίο του Άρεως

Κλείνοντας ευχαρίστησε θερμά τη φιλαρμονική και τη χορωδία της Περιφέρειας Αττικής, επισημαίνοντας πως θα τη στηρίξει για να ανοίξει και άλλο τα φτερά της. 

Δείτε βίντεο από την εκδήλωση

Το αναλυτικό πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Fashion Room Service: Η μεγαλύτερη fashion βραδιά της Αθήνας έρχεται στο "Radisson Blu Park Hotel"

Πάνω από 20 ελληνικά brands από Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα παρουσιάσουν τις νέες τους spring/summer συλλογές με accessories, κοσμήματα και ρούχα.

ΥΠΠΟ: Έργα πολιτισμού για την ανάδειξη του μνημειακού πλούτου της Αττικής

Η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς παρουσίασαν τους βασικούς άξονες για τη μέγιστη αξιοποίηση του πολιτιστικού πλούτου της περιφέρειας.

Ανακαλύψτε έναν κόσμο που αλλάζει στο Athens Science Festival 2024

Κάθε μοναδική "Ιστορία Αλλαγής" και ένας επιπλέον λόγος για να εξερευνήσετε το επετειακό Athens Science Festival.

Το Athens Tattoo Convention μάς στιγματίζει για άλλη μια χρονιά

Στο Παλαιό Φάληρο θα διεξαχθεί φέτος το αγαπημένο διεθνές φεστιβάλ tattoo.

"Τι συμβαίνει με τα ψυχεδελικά;": Η Στέγη Ωνάση μιλά για δράκους, μύθους και αλήθειες

Το επόμενο κεφάλαιο του Society Uncensored έχει θέμα τις ψυχεδελικές ουσίες, τα μανιτάρια και την ψυχική υγεία.