Εντυπωσιακή φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Πεδίο του Άρεως

Στο θεματικό πάρκο διεξάγονται διαφόρων ειδών εκδηλώσεις, όπως θεατρικές παραστάσεις για παιδιά, συναυλίες, καλλιτεχνικά εργαστήρια, θέαμα με σαπουνόφουσκες, μαθήματα χορού, ενώ εκεί βρίσκεται και ο Άγιος Βασίλης που μοιράζει δώρα.

Περιφέρεια Αττικής Χριστουγεννιάτικο δέντρο Πεδίο του Άρεως

Σ’ ένα λαμπερό εορταστικό  κλίμα, παρουσία δεκάδων μικρών και μεγάλων επισκεπτών, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης φωταγώγησε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Πεδίο του Άρεως, στέλνοντας τις ευχές του για υγεία, ευημερία και μία καλύτερη και πιο αισιόδοξη χρονιά σε όλους τους πολίτες της Αττικής.

Περιφέρεια Αττικής Χριστουγεννιάτικο δέντρο Πεδίο του Άρεως

Υπενθυμίζεται πως με κεντρικό σύνθημα "Εδώ ΠΑΡΚάρει η χαρά", στο θεματικό πάρκο στο Πεδίο του Άρεως διεξάγονται διαφόρων ειδών εκδηλώσεις, όπως θεατρικές παραστάσεις για παιδιά, συναυλίες, καλλιτεχνικά εργαστήρια, θέαμα με σαπουνόφουσκες, μαθήματα χορού, ενώ εκεί  βρίσκεται και ο Άγιος Βασίλης που  μοιράζει δώρα. 

Διαβάστε Επίσης

Όλες οι δράσεις και εκδηλώσεις είναι δωρεάν για τους πολίτες και θα πραγματοποιούνται μέχρι και την μέχρι την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023.

Περιφέρεια Αττικής Χριστουγεννιάτικο δέντρο Πεδίο του Άρεως

Περιφέρεια Αττικής Χριστουγεννιάτικο δέντρο Πεδίο του Άρεως

Τον κ. Πατούλη υποδέχθηκε στο Πάρκο η φιλαρμονική ορχήστρα και η χορωδία της Περιφέρειας Αττικής, ψάλλοντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Νωρίτερα ο Περιφερειάρχης είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στην υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά που έχει στηθεί εντός του Πεδίου του Άρεως και να ανταλλάξει ευχές με πωλητές αλλά και πολίτες. Να σημειωθεί ότι στις εκδηλώσεις συμμετείχε και η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής, προσφέροντας εδέσματα και γλυκά στους επισκέπτες.

Περιφέρεια Αττικής Χριστουγεννιάτικο δέντρο Πεδίο του Άρεως

Παρόντες στην εκδήλωση φωταγώγησης του Δέντρου ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Χ. Ρώμας, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Γ. Δημόπουλος, ο  Αντιπεριφερειάρχης Αν/άπτυξης Γ. Βλάχος, η Αντιπεριφερειάρχης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Μ. Κουρή, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Α. Αυγερινός,  οι εντεταλμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι Θ. Κουτσογιαννόπουλος, Σ. Μελάς, Χ. Αλεξανδράτος και Φ. Καλογήρου, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Αναπτυξιακού Οργανισμού ΟΤΑ Περιφέρειας Αττικής Ν. Παπαγεωργίου, ο Διευθυντής Λαϊκών Αγορών της Αττικής Χ. Πασβαντίδης, η σύμβουλος του Περιφερειάρχη σε ζητήματα αθλητισμού Χ. Γαλανοπούλου. 

Περιφέρεια Αττικής Χριστουγεννιάτικο δέντρο Πεδίο του Άρεως

Περιφέρεια Αττικής Χριστουγεννιάτικο δέντρο Πεδίο του Άρεως

Χαιρετίζοντας την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων ο κ. Πατούλης ευχήθηκε σε όλους τους πολίτες υγεία και ευημερία, επισημαίνοντας  πως αυτή η χρονιά  που μπαίνει και σηματοδοτεί την έναρξη της εποχής μετά την πανδημία, θα είναι μία χρονιά  επανεκκίνησης. "Καλούμε όλους τους πολίτες εδώ στο Πεδίο του Άρεως, στο πάρκο της καρδιάς μας να έρθουν και να απολαύσουν εντελώς δωρεάν το πλούσιο  πρόγραμμα εκδηλώσεων της Περιφέρειας Αττικής" ανέφερε και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: " Με ενότητα, αλληλεγγύη, πίστη, ελπίδα και αισιοδοξία, όλοι μαζί θα προχωρήσουμε για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά  μας. Για να χτίσουμε μία Αττική η οποία θα η πρώτη Περιφέρεια της χώρας και Περιφέρεια-Πρότυπο σε όλη την Ευρώπη. Αυτό το όραμα υπηρετούμε και για αυτό εργαζόμαστε με όλα τα στελέχη μας καθημερινά. Η Αττική είναι πια ένα μεγάλο εργοτάξιο με  μικρά  και μεγάλα αναπτυξιακά  έργα σε κάθε γωνιά της. Πολύ σύντομα θα είναι μία άλλη Αττική, μία Περιφέρεια σύγχρονη, λειτουργική, μία Περιφέρεια στην οποία οι πολίτες θα απολαμβάνουν να ζουν. Σήμερα ανάβουμε τα φώτα του δέντρου μας, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας και χαράς σε όλους τους πολίτες".

Περιφέρεια Αττικής Χριστουγεννιάτικο δέντρο Πεδίο του Άρεως

Κλείνοντας ευχαρίστησε θερμά τη φιλαρμονική και τη χορωδία της Περιφέρειας Αττικής, επισημαίνοντας πως θα τη στηρίξει για να ανοίξει και άλλο τα φτερά της. 

Δείτε βίντεο από την εκδήλωση

Το αναλυτικό πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Αναψυκτήρια σε 75 αρχαιολογικούς χώρους ενισχύουν την οικονομία των εμπειριών

Μια σημαντική πρωτοβουλία για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους επισκέπτες των αρχαιολογικών χώρων και μουσείων

02/02/2023

Ρεπορτάζ: Τι περιμένουμε στο μέλλον από τη Δημοτική Αγορά Κυψέλης;

Έχοντας αναλάβει τη διαχείριση της ΔΑΚ, η Τεχνόπολη μας εξηγεί το όραμα και τους στόχους για το μέλλον της πρώτης, προκειμένου να συνεχίσει τη μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία της.

Η μικρασιατική μνήμη στα "Αόρατα Δεσμά" του Ευάγγελου Σαχπέρογλου

Το μυθιστόρημα κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διάττων.

Έργα αποκατάστασης για το Αναψυκτήριο στο παραλιακό μέτωπο της Ελευσίνας

Το νέο κτίριο θα αποτελέσει έναν από τους κύριους χώρους φιλοξενίας καλλιτεχνικών και εκπαιδευτικών δράσεων για το επίσημο έτος τίτλου της 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσας της Ευρώπης.

Κατατέθηκε ο φάκελος υποψηφιότητας του Ολύμπου στην UNESCO

Η απόφαση της UNESCO για την ένταξη του Ολύμπου στη λίστα των Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής και Φυσικής Κληρονομιάς αναμένεται έως τον Σεπτέμβριο του 2023.

Καλλιτεχνικά επαγγέλματα: Το Υπουργείο Πολιτισμού απαντά με δύο ρυθμίσεις

Οριστικές λύσεις στα ζητήματα που έχουν τεθεί στον δημόσιο διάλογο αναφορικά με το ΠΔ 85/2022.

Stand up Science: Η Επιστήμη αλλιώς... στη σκηνή

Στο πρώτο Stand-Up Science της χρονιάς από τους Science Reactors, "φευγάτοι" επιστήμονες σχολιάζουν την επιστημονική επικαιρότητα με με ύφος απλό, απολαυστικό και σκωπτικό.