"Να Μου Γελλάς": Συνάντηση με τον ποιητή Τίτο Πατρίκιο

Οι συναντήσεις του «Να Μου Γελλάς» συνεχίζονται, με επόμενο επίσημο καλεσμένο έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες ποιητές, τον Τίτο Πατρίκιο.

titos patrikios

Στην επόμενη συνάντηση του "Να Μου Γελλάς", στις 17 Δεκεμβρίου, που συμπίπτει με τα τέσσερα χρόνια λειτουργίας της ομάδας, δέκα συνδρομητές του "Να Μου Γελλάς" θα έχουν την ευκαιρία να κουβεντιάσουν με τον σπουδαίο ποιητή γύρω από ένα τραπέζι. Μια ιδέα πρωτότυπη, που ξεφεύγει από τη φόρμα της συνέντευξης, της παρουσίασης ή της ομιλίας.

Ο ποιητής Τίτος Πατρίκιος επιλέγει ως θέμα για τη συζήτηση τη φράση "Ποίηση και πραγματικότητα". "Γιατί λέμε ότι η ποίηση είναι στα σύννεφα. Όμως από τα όνειρα τίποτα δε βγαίνει. Από την πραγματικότητα γεννιούνται τα όνειρα. Από το όνειρο δε βγαίνει η πραγματικότητα, κανείς δεν ονειρεύεται μοναχός" τονίζει ο Τίτος Πατρίκιος. Τη συνάντηση συντονίζει η Νικολέττα Λέκκα, δημιουργός του "Να Μου Γελλάς".

Οι δέκα συνδρομητές του Να Μου Γελλάς που θα δηλώσουν ενδιαφέρον και θα κληρωθούν να συμμετέχουν στη συνάντηση αυτή, θα πάρουν δώρο από το "Να Μου Γελλάς" ένα βιβλίο με ποιήματα του Τίτου Πατρίκιου τα όποια θα έχουν την ευκαιρία να τους αφιερώσει ο ίδιος. Κάντε την συνδρομή σας στο www.namougellas.com, δηλώστε ενδιαφέρον συμμετοχής στη συνάντηση και πολύ πιθανά θα ζήσετε το δικό σας "ήμουν και εγώ εκεί"!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Πέθανε ο Γενικός Διευθυντής της ΕΒΕ Φίλιππος Τσιμπόγλου

Ο θάνατός του πρόεκυψε λίγο πριν την επίσημη λήξη της θητείας του στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/02/2023

Μάριο Ντεσιάτι: Ο νικητής του λογοτεχνικού βραβείου Strega 2022 έρχεται στην Αθήνα

O συγγραφέας του μυθιστορήματος Ασυμβίβαστοι (πρωτ.τίτλος Spartiati), που τιμήθηκε με τη μεγαλύτερη λογοτεχνική διάκριση στην Ιταλία, θα επισκεφθεί την Αθήνα, για να παρουσιάσει το βιβλίο του.

Αναψυκτήρια σε 75 αρχαιολογικούς χώρους ενισχύουν την οικονομία των εμπειριών

Μια σημαντική πρωτοβουλία για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους επισκέπτες των αρχαιολογικών χώρων και μουσείων

Ρεπορτάζ: Τι περιμένουμε στο μέλλον από τη Δημοτική Αγορά Κυψέλης;

Έχοντας αναλάβει τη διαχείριση της ΔΑΚ, η Τεχνόπολη μας εξηγεί το όραμα και τους στόχους για το μέλλον της πρώτης, προκειμένου να συνεχίσει τη μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία της.

Η μικρασιατική μνήμη στα "Αόρατα Δεσμά" του Ευάγγελου Σαχπέρογλου

Το μυθιστόρημα κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διάττων.

Έργα αποκατάστασης για το Αναψυκτήριο στο παραλιακό μέτωπο της Ελευσίνας

Το νέο κτίριο θα αποτελέσει έναν από τους κύριους χώρους φιλοξενίας καλλιτεχνικών και εκπαιδευτικών δράσεων για το επίσημο έτος τίτλου της 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσας της Ευρώπης.

Κατατέθηκε ο φάκελος υποψηφιότητας του Ολύμπου στην UNESCO

Η απόφαση της UNESCO για την ένταξη του Ολύμπου στη λίστα των Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής και Φυσικής Κληρονομιάς αναμένεται έως τον Σεπτέμβριο του 2023.