Ο Δήμος Καλλιθέας βάζει τα γιορτινά του

Στην Πλατεία Δαβάκη θα ξεκινήσει το πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα του δήμου με μια αξέχαστη συναυλία, ενώ οι γιορτινές εκδηλώσεις θα συνεχιστούν μέχρι τον Γενάρη σε διάφορους πολιτιστικούς χώρους της περιοχής.

Δήμος Καλλιθέας χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις 2022

Ένας μήνας γεμάτος εορταστικές εκδηλώσεις έρχεται στον Δήμο Καλλιθέας! Λούνα παρκ με ελεύθερη είσοδο, πολλά ψυχαγωγικά και εκπαιδευτικά παιχνίδια, διαδραστικές εκδηλώσεις, κινηματογραφικές προβολές, θεατρικές παραστάσεις, θέατρο σκιών και συναυλίες θα κάνουν τα φετινά Χριστούγεννα αξέχαστα.

Στις 15 Δεκεμβρίου, το "Χωριό του Άι Βασίλη" ανοίγει στην Πλατεία Δαβάκη και περιμένει μικρούς και μεγάλους να το εξερευνήσουν. Την ίδια μέρα, στις 7 μ.μ., ο Δήμος μπαίνει για τα καλά σε χριστουγεννιάτικο κλίμα με το άναμμα του χριστουγεννιάτικο δέντρου στην πλατεία. Θα ακολουθήσει μια μοναδική συναυλία με τον Δημήτρη Σταρόβα και το ροκ συγκρότημα 1550, οι οποίοι θα ερμηνεύσουν αγαπημένα τραγούδια από το ελληνικό και ξένο ρεπορτόριο. Λίγο πριν από την έναρξη της συναυλίας θα απολαύσουμε τη Δημοτική Φιλαρμονική και το Δημοτικό Ωδείο Καλλιθέας "Οδυσσέας Δημητριάδης” με την Παιδική-Εφηβική και τη Μικτή Χορωδία. 

Οι γιορτινές εκδηλώσεις του Δήμου Καλλιθέας ξεκινούν σήμερα, 8 Δεκεμβρίου, και θα διαρκέσουν έως την Κυριακή 8 Ιανουαρίου του 2023.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Σειρά εκδηλώσεων για την Εθνική Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος

Η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με την Ισραηλιτική Κοινότητα Αθηνών με αφορμή την Εθνική Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος πραγματοποιεί σειρά εκδηλώσεων.

27/01/2023

5+1 βιβλία που κρατούν ζωντανή τη μνήμη του Ολοκαυτώματος

Η πιο σκοτεινή πτυχή της ευρωπαϊκής ιστορίας μέσα από τις αφηγήσεις συγγραφέων που τα έζησαν αλλά και από άλλους διαφορετικής χρονικής απόστασης από τα γεγονότα.

"EROTICArt 2023": Το απόλυτο φεστιβάλ ερωτισμού επιστρέφει ανανεωμένο

Μετά από τριετή απουσία, το φεστιβάλ έρχεται στο κέντρο της Αθήνας με περισσότερα από 3500 τ.μ. αφιερωμένα στην έκφραση της σεξουαλικότητας.

Τα "Απλά μαθήματα ενδυματολογίας" μάς ταξιδεύουν στον κόσμο της μόδας

Στα μαθήματα οι συμμετέχοντες θα ασχοληθούν με ενδύματα από την αρχαιότητα, την αρχαία Αίγυπτο, την Περσία, την Ελλάδα, την Ρώμη, το Βυζάντιο, την Αναγέννηση έως και την σημερινή εποχή.

Μη χάσετε το πληθωρικό 26ο Παζάρι Βιβλίου

Στο κέντρο της Αθήνας θα διοργανωθεί και φέτος το καθιερωμένο παζάρι του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου.

Τα μηνύματα της Δήλου για την ανθρωπότητα, στην έδρα της UNESCO στο Παρίσι

Το Alpha Mission - Δelos ταξιδεύει στην έδρα της UNESCO στο Παρίσι και γίνεται αφορμή για την εκκίνηση μιας μεγάλης συζήτησης σχετικά με την κλιματική κρίση, τον πολιτισμό και το μέλλον της ανθρωπότητας.

Δέκα ερωτησεις στην Αμάντα Μιχαλοπούλου

Η συγγραφέας δηλώνει, μεταξύ άλλων, πως η φροϋδική ψυχανάλυση σήμερα μοιάζει σχεδόν με ανέκδοτο και πως η εξουσία αυτοϊκανοποιείται ασκώντας εξουσία.