Συζήτηση για την "κουλτούρα ακύρωσης" στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στην Ελληνοαμερικανική Ένωση για 8η συνεχή χρονιά, στο πλαίσιο των ετήσιων Battle of Ideas, και αφορά την άνοδο της "κουλτούρας ακύρωσης" και τις συνέπειες αυτής στις τέχνες σήμερα.

Battle of ideas 2022

Το Hellenic American College (HAEC) και η Ελληνοαμερικανική Ένωση, σε συνεργασία με το Academy of Ideas του Λονδίνου, παρουσιάζουν την Τρίτη 22 Νοεμβρίου στις 7.30 μ.μ. την ανοικτή για το κοινό συζήτηση στα αγγλικά με τίτλο "Is 'cancel culture' killing the arts?". Η εκδήλωση πραγματοποιείται στην Ελληνοαμερικανική Ένωση για 8η συνεχή χρονιά, στο πλαίσιο των ετήσιων Battle of Ideas και η συζήτηση αφορά την άνοδο της "κουλτούρας ακύρωσης" και τις συνέπειες αυτής στις τέχνες σήμερα.

To Battle of Ideas είναι ετήσιο φόρουμ που δημιουργήθηκε το 2000 με πρωτοβουλία του Academy of Ideas του Λονδίνου για την προώθηση της ελεύθερης σκέψης και την ζωντανή ανταλλαγή ιδεών γύρω από φλέγοντα κοινωνικά ζητήματα.

Συμμετέχουν οι: Andrea Gilbert, τεχνοκριτικός και επιμελήτρια εκθέσεων, ακτιβίστρια για τα ανθρώπινα δικαιώματα, Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι, Εκπρόσωπος του Athens Pride, Hoffnagle Kim, καλλιτεχνικός διευθυντής, εικονογράφος γραφίστας, Επισκέπτης Καθηγητής, Hellenic American College, Mo Lovatt, Συντονίστρια προγράμματος, Academy of Ideas και Μαριάννα Σκυλακάκη, Γενική Διευθύντρια, αθηΝΕΑ. Τη συζήτηση συντονίζει o Geoff Kidder, Διευθυντής εκδηλώσεων και προγράμματος μελών, Academy of Ideas, συντονιστής, AoI Book Club. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Η instax mini Evo της FUJIFILM φέρνει το vintage στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή

Με την υβριδική κάμερα στιγμιαίας εκτύπωσης της FUJIFILM, εκφράζεις τον κόσμο όπως ακριβώς θέλεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/04/2024

Χάρης Δούκας για τη Διπλή Ανάπλαση: "Η συστηματική προσπάθεια που κάναμε αποδίδει καρπούς"

Σε συνέντευξη τύπου, ο Δήμαρχος Αθηναίων αναφέρθηκε στη γενικότερη αναβάθμισης της περιοχής προς όφελος των κατοίκων και των επισκεπτών.

Μοναδικά πασχαλινά δώρα στο Cycladic Shop

Τα προϊόντα του Cycladic Shop είναι εμπνευσμένα από τις μόνιμες συλλογές του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης και τα νησιά του Αιγαίου.

Fashion Room Service: Η μεγαλύτερη fashion βραδιά της Αθήνας έρχεται στο "Radisson Blu Park Hotel"

Πάνω από 20 ελληνικά brands από Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα παρουσιάσουν τις νέες τους spring/summer συλλογές με accessories, κοσμήματα και ρούχα.

ΥΠΠΟ: Έργα πολιτισμού για την ανάδειξη του μνημειακού πλούτου της Αττικής

Η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς παρουσίασαν τους βασικούς άξονες για τη μέγιστη αξιοποίηση του πολιτιστικού πλούτου της περιφέρειας.