Αυτό το φθινόπωρο κάνουμε restart μέσα από τις σελίδες του περιοδικού "ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ"

Το νέο τεύχος του περιοδικού φέρνει έναν αέρα ανανέωσης για τη νέα σεζόν.

ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ

Το νέο τεύχος του περιοδικού "ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ" ήρθε σε όλα τα καταστήματα My market και στο eshop και φέρνει έναν αέρα ανανέωσης για τη νέα σεζόν. Το φθινόπωρο είναι η εποχή όπου επιστρέφουμε στην καθημερινότητα μας, ύστερα από τις καλοκαιρινές διακοπές, με διάθεση αλλαγή. Η φύση μεταμορφώνεται και μαζί της και εμείς με θετική διάθεση, μικρά στοιχήματα και νέα ξεκινήματα που μας ανανεώνουν. 

Πάντα με θετική διάθεση και πλούσια θεματολογία, οι σελίδες του 11ου τεύχους, με τη σφραγίδα της ομάδας του αθηνοράματος, είναι γεμάτες μυρωδιές και αρώματα από τους φθινοπωρινούς καρπούς, ιδέες για διακόσμηση στο σπίτι, προτάσεις για άθληση και εξορμήσεις στη φύση, μοναδικές συνταγές με μήλα, κολοκύθες, τα δώρα του τρύγου και πολλά άλλα, με στόχο να αναβαθμίσουμε το τρίπτυχο "ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ". 

Στις σελίδες του ταξιδεύουμε στις λίμνες της Αιτωλοακαρνανίας, φτιάχνουμε υγιεινά σνακ για τα παιδιά, τσουγκρίζουμε με δημιουργικά homemade κοκτέιλ χωρίς αλκοόλ αλλά και ροζέ κρασιά, ζυμώνουμε ψωμιά από κάθε γωνιά του κόσμου,  φροντίζουμε το σώμα και τη ψυχή μας, απολαμβάνουμε σινεφίλ οινικές βραδιές στο σπίτι, μαθαίνουμε πώς να βάλουμε το ποδήλατο αλλά και τις "πράσινες" συνήθειες στην καθημερινότητά μας.  

Το περιοδικό διατίθεται σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων My market, αλλά και στο e-shop στη συμβολική τιμή των 0,40€, που προσφέρονται για καλό σκοπό μέσω του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας των My market, με τίτλο +πράττω.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

"Caldera": Δοκιμάζοντας για το Πάσχα το κρασί της παλαιότερης Κάναβας της Σαντορίνης

Η ετικέτα "Caldera" ψιθυρίζει εκφραστικά την θηραϊκή οινική κουλτούρα με το πρώτο έτος κυκλοφορίας της να πραγματοποιήθηκε το 1974.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΣΙΩΤΗ
24/04/2024

Πάσχα στο χωριό και Μάιος στη Βαμβακού Λακωνίας

Πεζοπορία, ρομποτική, αστροπαρατήρηση, massage, dj sets, μαγειρική και προγράμματα που φέρνουν όλη την οικογένεια κοντά, συμπληρώνουν ένα πλήρες ανοιξιάτικο πρόγραμμα δραστηριοτήτων που προτείνει η Vamvakou Revival.

Η ΕΛΛΕΤ για την προστασία του Αρχαιολογικού χώρου της Ακαδημίας Πλάτωνος

Αναζήτηση εναλλακτικής χωροθέτησης του Μουσείου και επαναδιαπραγμάτευση για την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων ανάμεσα σε όσα προϋποθέτει το σχετικό ψήφισμα.

Περιφέρεια Αττικής: Ανάδειξη και προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο

Ο Περιφερειάρχης Αττικής ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, τη χρηματοδότηση νέων έργων Πολιτισμού μέσα από την υλοποίηση μιας Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ) στην Αττική.

Άνθρωποι διαβάζουν στον ηλεκτρικό

Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που δεν κοιτάζουν τα κινητά τους στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

ΥΠΠΟ: Στρατηγικό ολιστικό σχέδιο αντιμετώπισης του αρχαίου θεάτρου της Δωδώνης

Στόχος η αξιολόγηση των μέχρι σήμερα εργασιών και η σύνταξη του οδικού χάρτη για την περαιτέρω εξέλιξη του έργου από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων.