"Βούτυρο και κράκερ": Το σενάριο της Ελένης Μπαγάκη γίνεται βιβλίο

Μια συνέκδοση της miss dialectic και των εκδόσεων DOLCE.

Βούτυρο και Κράκερ

ΑΥΤΟΣ και ΑΥΤΗ συναντιούνται και προσπαθούν να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο. Μέσα από συζητήσεις γύρω από την αγάπη, την τέχνη και το φαγητό, ξεδιπλώνεται το πόσο διαφορετικοί είναι μεταξύ τους. Καταφέρνουν να έρθουν πιο κοντά ή ίσως και να ερωτευτούν, όταν ξαφνικά συνειδητοποιούν ότι είναι παγιδευμένοι στο ίδιο το σενάριο. Αρχίζουν να αμφισβητούν τις προθέσεις τους και το κατά πόσο μπορούν να ορίζουν τις πράξεις τους αυτόβουλα. Θα επιλέξουν την ανατροπή του σεναρίου; Αν ναι, ποια θα είναι αυτή;

Βούτυρο και κράκερ

Το "Βούτυρο και κράκερ" της Ελένης Μπαγάκη κυκλοφορεί στο πλαίσιο της εκδοτικής δραστηριότητας της miss dialectic και αποτελεί το πρώτο βιβλίο μιας σειράς εκδόσεων σε επιμέλεια της miss dialectic, οι οποίες είναι αφιερωμένες σε επιλεγμένους σύγχρονους Έλληνες εικαστικούς καλλιτέχνες και άλλους πολιτιστικούς δημιουργούς με βάση την Αθήνα.

Το "Βούτυρο και κράκερ" είναι μια συνέκδοση της miss dialectic και των εκδόσεων DOLCE.

Κείμενο Ελένη Μπαγάκη
Επιμέλεια miss dialectic (Ελεάννα Παπαθανασιάδη, Κέλυ Τσιπνή-Κολαζά, Κλέα Χαρίτου)
Συντονισμός έκδοσης Ελεάννα Παπαθανασιάδη (miss dialectic)
Γλωσσική επιμέλεια, διορθώσεις EG (Ελεάννα Παπαθανασιάδη, Γκέλυ Μαδεμλή)
Σχεδιασμός Ματίνα Νικολαΐδου (DOLCE)

Βρείτε τo "Βούτυρο και κράκερ":
DOLCE (Σίνα 62, 10672 Αθήνα) και διαδικτυακά

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Ο Πειραιάς υποδέχεται τα Χριστούγεννα με ένα εορταστικό πρόγραμμα δράσεων για όλους

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, θα φωταγωγήσει το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο δένδρο, σε μια μεγάλη φαντασμαγορική βραδιά με ζωντανή μουσική από τον ραδιοφωνικό σταθμό "My Radio 104,6" με τον DJ Αντώνη Δημητριάδη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
04/12/2023

Τα δωρεάν της εβδομάδας: Βραδιές Αστυνομικής Μυθοπλασίας με το red n’ noir

Crimes n’ beer για άλλη μια χρονιά, ένα φεστιβάλ για τη διεκδίκηση των χώρων πολιτισμού και ό,τι μπορείς να κάνεις στην Αθήνα χωρίς εισιτήριο από 2 έως 8/12.

Π55: Ένα coworking space στον Κεραμεικό γίνεται το όνειρο κάθε εργαζόμενου

Μια μοναδική εμπειρία για τον εργασιακό χώρο στην Ελλάδα προσφέρεται στο κτίριο του νεοσύστατου Π55, στην οδό Πλαταιών, το οποίο μας καλεί να ζήσουμε τις καλύτερες δυνατές εργασιακές συνθήκες μέσα από ένα καινοτόμο κόνσεπτ.

Το τελευταίο I’m Positive της Στέγης και του Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδος "Θετική Φωνή" διαθέσιμο στο Οnassis Channel

40 χρόνια μετά το πρώτο κρούσμα του AIDS στην Ελλάδα, οι άνθρωποι που ζουν με και χωρίς HIV ανεβαίνουν στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης να μοιραστούν την Ιστορία, αλλά και ιστορίες.

Χριστούγεννα στην Αθήνα: Το πλούσιο πρόγραμμα των γιορτινών εκδηλώσεων

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Πλατεία Συντάγματος και οι δρόμοι στο κέντρο και τις γειτονιές είναι ήδη φωτισμένοι, στο κλίμα των γιορτών, ενώ τις επόμενες 38 γιορτινές μέρες η πόλη θα λάμψει ακόμα περισσότερο, μέσα από τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων.

Η πόλη του Άργους αποκτά πλήρως εκσυγχρονισμένες μουσειακές υποδομές με την εγκατάσταση του Επιγραφικού Μουσείου στους Στρατώνες του Καποδίστρια

Σύμφωνα με τις μελέτες, προβλέπεται η συνολική αναβάθμιση του κτηρίου, ενεργειακή και αισθητική, αλλά και η διατήρηση των βασικών κτηριολογικών χαρακτηριστικών και του ιστορικού και μνημειακού χαρακτήρα του.

Χριστουγεννιάτικα δώρα στο Cycladic Shop εμπνευσμένα από τις συλλογές του Μουσείου

Γούρια, κοσμήματα, διακοσμητικά αντικείμενα από Έλληνες και ξένους σχεδιαστές αλλά και μοναδικές δημιουργίες εμπνευσμένες από τη νέα Έκθεση "Χαιρώνεια, 2 Αυγούστου 338 π.Χ.: Μια μέρα που άλλαξε τον κόσμο".