Η "Τριλογία του βυθού" στον κήπο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων

H Ευτυχία Γιαννάκη παρουσιάζει τη δεύτερη αστυνομική της Τριλογία στον κήπο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων στο Θησείο.

Γιαννάκη

Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου (7 μ.μ) οι εκδόσεις Ίκαρος μάς προσκαλούν στον κήπο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων σε μια συζήτηση με αφορμή την ολοκλήρωση της "Τριλογίας του Βυθού" της Ευτυχίας Γιαννάκη (Η νόσος του μικρού θεού, Στη φωλιά του ιππόκαμπου, Οι ναυαγοί του Αυγούστου), με ήρωα τον Αστυνόμο Χάρη Κόκκινο.

Με τη συγγραφέα θα συνομιλήσουν ο Βαγγέλης Προβιάς, συγγραφέας, μεταφραστής,
και η Έλενα Χατζηιωάννου, δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός στον Αθήνα 984. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και η Ευτυχία Γιαννάκη θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων της.

Κήπος του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, Ερμού 134, Θησείο | Τηλ: 2103252214

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Χάρης Δούκας: "‘Όποιοι έχουν πολύ μεγάλα έσοδα από τον τουρισμό πρέπει να συνεισφέρουν περισσότερα στην πόλη"

Ο Δήμαρχος της Αθήνας μίλησε, στην Ανδριάνα Παρασκευοπούλου, Δημοσιογράφο-Παρουσιάστρια της ΕΡΤ, για τις θετικές και αρνητικές προοπτικές που ανοίγονται για την πόλη της Αθήνας τα επόμενα χρόνια, με φόντο την αυξημένη τουριστική δραστηριότητα και την ανάγκη για περισσότερο πράσινο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/04/2024

Πασχαλινές προτάσεις δώρων στο Μουσείο Ακρόπολης

Φέτος το Πάσχα γιορτάστε με ξεχωριστά δώρα εμπνευσμένα από τις πλούσιες συλλογές του Μουσείου.

Η ιδρύτρια του The Meet Market εξηγεί πώς δημιούργησε μία από τις δημοφιλέστερες ελληνικές αγορές

Ενόψει του πασχαλινού Meet Market στην Τεχνόπολη, η εμπνεύστριά του Alison Δαμιανού, μιλά για τους στόχους και τις προκλήσεις της αγοράς που έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο αγαπημένα events του ελληνικού κοινού, αλλά και όσα θα δούμε στο easter edition της αγοράς στις 27 και 28 Απριλίου.

Το Meet Market έρχεται με πασχαλινή διάθεση στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Το #EasterEdition του The Meet Market καλεί το αθηναϊκό κοινό να ανακαλύψει πάνω από 150 εκθέτες με μοναδικά προϊόντα, στηρίζοντας την εγχώρια παραγωγή.

Ιστορίες βιοεπιστήμης στο Athens Science Festival 2024

Ομιλίες, διαδραστικά workshops και εκθέματα για όλες τις ηλικίες, συνθέτουν "Ιστορίες αλλαγής" με επίκεντρο τις Επιστήμες (της) Ζωής, στο επετειακό ASF.

"Ξέρεις από ίντερνετ; 60+": Το επιτυχημένο workshop επιστρέφει με νέο κύκλο μαθημάτων στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Το επιτυχημένο εργαστήριο ψηφιακής ενδυνάμωσης δίνει την ευκαιρία σε ανθρώπους άνω των 60 ετών να ανακαλύψουν τον ψηφιακό κόσμο και να αναπτύξουν νέες, απόλυτα χρήσιμες δεξιότητες.

Το Μέγαρο Μουσικής συμμετέχει στο πρόγραμμα της Πολιτιστικής Συνταγογράφησης του Υπουργείου Πολιτισμού

Στόχος του Προγράμματος είναι η προώθηση και η αξιοποίηση της πολιτιστικής δραστηριότητας ως μέσου ενδυνάμωσης και διατήρησης της ψυχικής υγείας.