Updated Taste & Travel: Τα πιο νόστιμα ταξίδια του καλοκαιριού

Μια έκδοση γεμάτη ταξίδια, γεύσεις και εμπειρίες, το νέο τεύχος του Taste & Travel, κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Taste & Travel Cover

Μια έκδοση γεμάτη ταξίδια, γεύσεις και εμπειρίες. Αν δεν προμηθευτήκατε το νέο τεύχος του Taste & Travel, μαζί με το αθηνόραμα, μπορείτε να το βρείτε μόνο του στα περίπτερα από τις 29 Ιουλίου. 

Στην πλέον καλοκαιρινή και γευστική έκδοση συγκεντρώνουμε τα απολαυστικά ταξίδια που θα κάνουν το φετινό το πιο νόστιμο καλοκαίρι μας εδώ και καιρό.

Για τις ανάγκες της έκδοσης, οι συνεργάτες του Taste & Travel ταξίδεψαν από τη Σαντορίνη ως τη Σικελία κι από το Μπράιτον και τη Μάλτα ως τη Λευκάδα και την Πάτμο, τη Μυτιλήνη, τη Μύκονο, την Κρήτη, τη Ρόδο και τη Ζάκυνθο. Δοκίμασαν αστεράτα εστιατόρια και ανατρεπτικές ταβέρνες, συνάντησαν πρωτοπόρους σεφ, ανακάλυψαν ανερχόμενες γευστικές αφίξεις και τάσεις, αλλά και γαστρονομικά στοιχήματα θα αναδιαμορφώσουν την εικόνα του ταξιδιού στο μέλλον.

Στις σελίδες του νέου Taste & Travel χαρτογραφούμε την ανανεωμένη γαστρονομική σκηνή της Σαντορίνης, χανόμαστε στο μεσαιωνικό σκηνικό της Μάλτας και ζούμε το πολύχρωμο πάρτυ του Μπράιτον. Γυρίζουμε τα καλύτερα φεστιβάλ των νησιών, παίρνουμε δόσεις αδρεναλίνης στα πιο αθλητικά spots της Ελλάδας, γνωρίζουμε τον παράδεισο της Βόρειας Εύβοιας μέσα απ' τους πιο ιδιαίτερους παραγωγούς της.

Ανακαλύπτουμε τη γοητευτική νοστιμιά της Σικελίας, επιστρέφουμε στη αιώνια Ιθάκη, ξεδιπλώνουμε τις πολλές όψεις της Χίου και γνωρίζουμε τα πιο ενδιαφέροντα πρόσωπα και μαγαζιά της καλοκαιρινής γαστρονομικής Ελλάδας. Και κάνουμε σχέδια για πολλά ακόμη ταξίδια, στο χάρτη και στο πιάτο. Ελάτε μαζί μας!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Η πρώην Βιοτεχνία Ελληνικών Μαντηλιών μεταμορφώνεται

Το ΥΠΠΟΑ δημιουργεί πολυδύναμο πολιτιστικό χώρο παραδοσιακής τυποβαφικής τέχνης στο ιστορικό κτήριο του τυποβαφικού εργαστηρίουκ, στο Μεταξουργείο.

30/01/2023

Η ώρα της Ελευσίνας: Μιλήσαμε με τον Μιχαήλ Μαρμαρινό και τον Chris Baldwin όσο η πόλη βρίσκεται σε δημιουργικό αναβρασμό

Λίγες μέρες έμειναν για την πολυαναμενόμενη αυλαία των εκδηλώσεων του 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης. Πριν κατηφορίσουμε για Ελευσίνα, όμως, μιλήσαμε με τον Μιχαήλ Μαρμαρινό, γενικό καλλιτεχνικό διευθυντή της διοργάνωσης, και τον διακεκριμένο σκηνοθέτη Chris Baldwin, για το όραμά τους αλλά και για τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν κατά το σχεδιασμό του καλλιτεχνικού προγράμματος και τη διοργάνωση της πλούσιας διήμερης τελετής έναρξης.

Τα δωρεάν της εβδομάδας: Μπαζάρ βινυλίων στην Τεχνόπολη

Δύο αγαπημένα μπαζάρ στο κέντρο της Αθήνας, μια νέα έκθεση στη Στέγη και ό,τι μπορείτε να κάνετε στην Αθήνα χωρίς εισιτήριο από 28/1 έως 3/2.

Σειρά εκδηλώσεων για την Εθνική Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος

Η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με την Ισραηλιτική Κοινότητα Αθηνών με αφορμή την Εθνική Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος πραγματοποιεί σειρά εκδηλώσεων.

5+1 βιβλία που κρατούν ζωντανή τη μνήμη του Ολοκαυτώματος

Η πιο σκοτεινή πτυχή της ευρωπαϊκής ιστορίας μέσα από τις αφηγήσεις συγγραφέων που τα έζησαν αλλά και από άλλους διαφορετικής χρονικής απόστασης από τα γεγονότα.

"EROTICArt 2023": Το απόλυτο φεστιβάλ ερωτισμού επιστρέφει ανανεωμένο

Μετά από τριετή απουσία, το φεστιβάλ έρχεται στο κέντρο της Αθήνας με περισσότερα από 3500 τ.μ. αφιερωμένα στην έκφραση της σεξουαλικότητας.