Η σειρά βιβλίων "Outlander" επιστρέφει με τις "Φωνές του Πεπρωμένου"

Η best selling συγγραφέας των The New York Times Diana Gabaldon επιστρέφει με το 14ο βιβλίο της πασίγνωστης σειράς.

Outlander 14_Φωνές του Πεπρωμένου

Η συνέχεια μιας πολυδιάστατης σειράς, που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και ενθουσίασε εκατομμύρια αναγνώστες παγκοσμίως έρχεται ξανά στα ράφια των βιβλιοπωλείων από τις εκδόσεις Anubis

Ακόμη και οι πληγές που γιατρεύονται αφήνουν σημάδι… Tο 1777, στην καρδιά της Αμερικανικής Επανάστασης, η Κλαιρ και ο Τζέιμι πολεμούν γνωρίζοντας ότι αυτή τη φορά βρίσκονται στην πλευρά των νικητών. Όμως, τα πράγματα δεν είναι ποτέ τόσο απλά, όπως γνωρίζουν πια πολύ καλά οι Φρέιζερ. Μέσα στη δίνη της Ιστορίας τίποτα δεν είναι βέβαιο… Η μοίρα φέρνει αντιμέτωπους πατέρα και γιο στο πεδίο της μάχης, ενώ ένας ακόμη αποχωρισμός απειλεί να κρατήσει για πάντα. Παράλληλα, στον εικοστό αιώνα, η Μπριάννα και ο Ρότζερ βρίσκουν μπροστά τους έναν αναπάντεχο εχθρό. Αντιμέτωποι με τη νέα απειλή, συνειδητοποιούν ότι το μέλλον της οικογένειάς τους είναι αμετάκλητα συνυφασμένο με τη ζωή και το θάνατο στην εμπόλεμη αποικιακή Αμερική.

Το εκδοτικό φαινόμενο της σειράς "Outlander" της Diana Gabaldon, που ενέπνευσε την τηλεοπτική υπερπαραγωγή του καλωδιακού δικτύου "Starz" συνεχίζει την επιτυχημένη παρουσία του και στη χώρα μας, με την κυκλοφορία του 14ου βιβλίου της σειράς με τίτλο "Φωνές του Πεπρωμένου" και σε μετάφραση της Σταυρούλας Δαργωνάκη. Το βιβλίο ολοκληρώνει την ελληνική μετάφραση του 7ου βιβλίου της αμερικανικής έκδοσης "An Echo in the Bone". Το 13o βιβλίο της σειράς, και πρώτο μέρος του "An Echo in the Bones", κυκλοφόρησε τον Απρίλιο με τίτλο "Η Ηχώ της Ψυχής".

Το "Library Journal" έγραψε για το βιβλίο: "Η γραφή είναι υπέροχη – πλούσια, υποβλητική, αισθησιακή, με πλήθος ιστορικών λεπτομερειών". Έχουν πωληθεί πάνω από 25 εκατομμύρια αντίτυπα των βιβλίων της σειράς "Outlander" παγκοσμίως.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Παράταση της 9ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ στο MEC Παιανίας

Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ θέτοντας σε πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια όλων των εργαζομένων, εκθετών και επισκεπτών της, προχώρησε στην αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα τρίτης ημέρας της διοργάνωσης.

06/02/2023

2023 Ελευσίς: Όλα όσα έγιναν στην τελετή έναρξης για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης (φωτό)

Με μια λιτή εκδήλωση, όπου πρωτοστατούσε το τοπίο, θαλάσσιο και αστικό, και το ανθρώπινο δυναμικό της πόλης, η Ελευσίνα άνοιξε τις εκδηλώσεις της ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης.

Μιχαήλ Μαρμαρινός: "Θέλουμε η επίσκεψη στην Ελευσίνα να γίνει μια ιερή και ελκυστική υποχρέωση"

Ο Μαρμαρινός μιλά στο "α" για τις δυσκολίες και τις ευθύνες που ακολουθούν την γενική καλλιτεχνική διεύθυνση του 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, αλλά και τα στοιχεία που καθιστούν την Ελευσίνα αντάξια μεγαλύτερων ευρωπαϊκών πόλεων.

Για τον Chris Baldwin, η μαγεία των "Ελευσίνιων Μυστηρίων" είναι η ανάδυση πολλαπλών δημιουργικών φωνών

Με την τελετή έναρξης του 2023 Ελευσίς να πλησιάζει, ο διακεκριμένος σκηνοθέτης Chris Baldwin, ένας από τους βασικούς συντελεστές που βοήθησε στον σχεδιασμό των διήμερων εκδηλώσεων (4 & 5/2), μας μιλά για τα μυστήρια της Ελευσίνας που τον ενέπνευσαν και την εμπειρία του δουλεύοντας σε πρότζεκτ από προηγούμενες Πολιτιστικές Πρωτεύουσες.

Τα δωρεάν της εβδομάδας: Ένα φεστιβάλ για το… ραβασάκι;

Πρωτότυπες δράσεις στο Tag Project Space, μια ενδιαφέρουσα συζήτηση στη Στέγη και ό,τι μπορείτε να κάνετε στην Αθήνα χωρίς εισιτήριο από 4 έως 10/2.

Γιορτάζουμε την ημέρα των ερωτευμένων "Τετ-α-τετ...μ' ένα βιβλίο!"

Μία βραδιά αποκλειστικά για εργένηδες και εργένισσες που αγαπούν το βιβλίο.

24ωρη λειτουργία θερμαινόμενου χώρου στον Δήμο Πειραιά

Στη δομή τηρείται αυστηρά το πρωτόκολλο των οδηγιών του Ε.Ο.Δ.Υ. και εφαρμόζονται όλα τα μέτρα πρόληψης ενάντια στον covid - 19.