Mαθήματα Gaga στο Ωδείο Αθηνών

Μετά τα δύο μαθήματα Gaga που, λόγω των περιορισμών της πανδημίας, πραγματοποιήθηκαν πέρυσι διαδικτυακά και πολυάριθμα αιτήματα για τη συνέχειά τους, το Gaga επιστρέφει.

Gaga Intensive

Η Πρεσβεία του Ισραήλ, σε συνεργασία με το Ωδείο Αθηνών, προσφέρει δύο συνεχόμενα μαθήματα Gaga με φυσική παρουσία, την Κυριακή 12 Ιουνίου, στο Ωδείο Αθηνών, τα οποία απευθύνονται σε σπουδαστές χορού και θεάτρου. Επιπλέον, θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ "Mr. Gaga" για το ευρύ κοινό.

Gaga Intensive

Η καινοτόμος κινητική γλώσσα του Gaga αναπτύχθηκε από τον Ohad Naharin, πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή της Batsheva Dance Company και έναν από τους κορυφαίους σύγχρονους χορογράφους στον κόσμο. Τα μαθήματα είναι δωρεάν και διεξάγονται στα αγγλικά, μέσω live streaming από το Ισραήλ, από τις εκπαιδεύτριες Keren Lurie Pardes (στις 10:30) και Béatrice Larrivée (στις 12:00), στο Κέντρο Ψηφιακής Επικοινωνίας για τις Παραστατικές Τέχνες Χιόνα Ξανθοπούλου-Schwarz, Ωδείο Αθηνών (Βασ. Γεωργίου Β’ 17-19). 
Κάθε μάθημα Gaga διαρκεί 45’, με μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων 40.  

Gaga Intensive

Οι εγγραφές γίνονται με σειρά προτεραιότητας. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση στο gagagreece2022@gmail.com, αναφέροντας την ώρα του μαθήματος που τους ενδιαφέρει, 10.30 π.μ ή 12. μ.μ. Η συμμετοχή και η εγγραφή θα επιβεβαιωθεί με email. 
Καθώς η ζήτηση είναι υψηλή και οι θέσεις περιορισμένες, οι συμμετέχοντες καλούνται να εγγραφούν το συντομότερο δυνατό.

Το ντοκιμαντέρ "Mr. Gaga" (2015, Ισραήλ, 100’) θα προβληθεί την Κυριακή 12 Ιουνίου, στις 8.30 μ.μ, στην Αίθουσα Άρης Γαρουφαλής, στο Ωδείο Αθηνών. Η ταινία είναι υποτιτλισμένη στα ελληνικά και αφηγείται την ιστορία του Ohad Naharin που επινόησε τη Gaga. Είσοδος ελεύθερη. 

Περισσότερες πληροφορίες

Ωδείο Αθηνών

Βασ. Γεωργίου Β΄ 17-19 & Ρηγίλλης
  • Εικαστικά

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Έργα αποκατάστασης για το Αναψυκτήριο στο παραλιακό μέτωπο της Ελευσίνας

Το νέο κτίριο θα αποτελέσει έναν από τους κύριους χώρους φιλοξενίας καλλιτεχνικών και εκπαιδευτικών δράσεων για το επίσημο έτος τίτλου της 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσας της Ευρώπης.

Κατατέθηκε ο φάκελος υποψηφιότητας του Ολύμπου στην UNESCO

Η απόφαση της UNESCO για την ένταξη του Ολύμπου στη λίστα των Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής και Φυσικής Κληρονομιάς αναμένεται έως τον Σεπτέμβριο του 2023.

Καλλιτεχνικά επαγγέλματα: Το Υπουργείο Πολιτισμού απαντά με δύο ρυθμίσεις

Οριστικές λύσεις στα ζητήματα που έχουν τεθεί στον δημόσιο διάλογο αναφορικά με το ΠΔ 85/2022.

Stand up Science: Η Επιστήμη αλλιώς... στη σκηνή

Στο πρώτο Stand-Up Science της χρονιάς από τους Science Reactors, "φευγάτοι" επιστήμονες σχολιάζουν την επιστημονική επικαιρότητα με με ύφος απλό, απολαυστικό και σκωπτικό.

Το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός επεκτείνουν τη συνεργασία τους

Υπογραφή νέου μνημονίου συνεργασίας που επεκτείνει την καθ’ όλα επιτυχημένη σύμπραξη των δύο φορέων, η οποία ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2020.