Mαθήματα Gaga στο Ωδείο Αθηνών

Μετά τα δύο μαθήματα Gaga που, λόγω των περιορισμών της πανδημίας, πραγματοποιήθηκαν πέρυσι διαδικτυακά και πολυάριθμα αιτήματα για τη συνέχειά τους, το Gaga επιστρέφει.

Gaga Intensive

Η Πρεσβεία του Ισραήλ, σε συνεργασία με το Ωδείο Αθηνών, προσφέρει δύο συνεχόμενα μαθήματα Gaga με φυσική παρουσία, την Κυριακή 12 Ιουνίου, στο Ωδείο Αθηνών, τα οποία απευθύνονται σε σπουδαστές χορού και θεάτρου. Επιπλέον, θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ "Mr. Gaga" για το ευρύ κοινό.

Gaga Intensive

Η καινοτόμος κινητική γλώσσα του Gaga αναπτύχθηκε από τον Ohad Naharin, πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή της Batsheva Dance Company και έναν από τους κορυφαίους σύγχρονους χορογράφους στον κόσμο. Τα μαθήματα είναι δωρεάν και διεξάγονται στα αγγλικά, μέσω live streaming από το Ισραήλ, από τις εκπαιδεύτριες Keren Lurie Pardes (στις 10:30) και Béatrice Larrivée (στις 12:00), στο Κέντρο Ψηφιακής Επικοινωνίας για τις Παραστατικές Τέχνες Χιόνα Ξανθοπούλου-Schwarz, Ωδείο Αθηνών (Βασ. Γεωργίου Β’ 17-19). 
Κάθε μάθημα Gaga διαρκεί 45’, με μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων 40.  

Gaga Intensive

Οι εγγραφές γίνονται με σειρά προτεραιότητας. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση στο gagagreece2022@gmail.com, αναφέροντας την ώρα του μαθήματος που τους ενδιαφέρει, 10.30 π.μ ή 12. μ.μ. Η συμμετοχή και η εγγραφή θα επιβεβαιωθεί με email. 
Καθώς η ζήτηση είναι υψηλή και οι θέσεις περιορισμένες, οι συμμετέχοντες καλούνται να εγγραφούν το συντομότερο δυνατό.

Το ντοκιμαντέρ "Mr. Gaga" (2015, Ισραήλ, 100’) θα προβληθεί την Κυριακή 12 Ιουνίου, στις 8.30 μ.μ, στην Αίθουσα Άρης Γαρουφαλής, στο Ωδείο Αθηνών. Η ταινία είναι υποτιτλισμένη στα ελληνικά και αφηγείται την ιστορία του Ohad Naharin που επινόησε τη Gaga. Είσοδος ελεύθερη. 

Περισσότερες πληροφορίες

Ωδείο Αθηνών

Βασ. Γεωργίου Β΄ 17-19 & Ρηγίλλης
  • Βινιέτες Τεχνών - City life

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Θέατρο

‘’Countless’’: ένα πρότζεκτ χορού, μια αναγωγή στη μνήμη του σώματος

Η Μαρκέλλα Μανωλιάδη δημιουργεί μια παράσταση μέσω τουFlux Laboratory Athens, όπου νέες καλλιτέχνιδες προσπαθούν να προσεγγίσουν το σώμα ως αρχείο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/06/2022

Φεστιβάλ Αθηνών: Διήμερη χορευτική μάχη με ελεύθερη είσοδο στην Πειραιώς 260

Το Hip Hop Battle και το All Styles Battle σε περιμένουν για να σου διδάξουν την κουλτούρα του χορού του δρόμου μέσα από ηλεκτρισμένες αναμετρήσεις.

Ραντεβού στην Κρήτη για το 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού "Dance Days Chania"

Σε μία χρονική στιγμή όπου οι έννοιες και οι ισορροπίες αναζητούν νέες προσεγγίσεις, το 12ο Dance Days Chania επιλέγει και προτείνει ένα πρόγραμμα δράσεων βαθιά ανθρωποκεντρικό.

H Ελευσίνα είναι το πολιτιστικό hot spot του καλοκαιριού

Η 2023 Ελευσίνα Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης διαμορφώνει ένα ολοκληρωμένο καλλιτεχνικό, ερευνητικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα, με γενικό τίτλο "Μυστήρια μετάβασης".

Καλοκαιρινά μαθήματα χορού στο ΧΟρΟLOGIE

Μια ξεχωριστή εμπειρία με διεθνή "αέρα" φέτος στο κέντρο χορού ΧΟρΟLOGIE στον Κεραμεικό, για όσους προετοιμάζονται για τις εισαγωγικές εξετάσεις στις ανώτερες επαγγελματικές σχολές χορού.

Ξενάγηση με κλειστά μάτια στον "Κήπο" της Αγνής Παπαδέλη-Ρωσσέτου και τον Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων

Μια παράσταση-μυσταγωγία σε ένα χώρο ιδιαίτερου αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος ετοίμασε η χορεύτρια και χορογράφος γύρω από τις έννοιες του γκροτέσκο και της παραμόρφωσης.

Φεστιβάλ Αθηνών: Ο χιουμοριστικός μακάβριος χορός του Μάρτιν Τσίμερμαν

Ο διακεκριμένος Ελβετός σκηνοθέτης και χορογράφος μεταμορφώνεται σε "Θάνατο" και παίζει με τις μαριονέτες του σε μια περφόρμανς - απόδραση σε ένα παράλληλο σύμπαν που μοιάζει με το δικό μας.