Περίπατος Βιβλίου με τρεις γνωστούς συγγραφείς και τις Εκδόσεις Πατάκη την Ημέρα Βιβλίου

Η Ένωση Ελληνικού Βιβλίου γιορτάζει και φέτος την Ημέρα Βιβλίου, όπως έχει καθιερωθεί διεθνώς από την UNESCO, με τη διοργάνωση του Περιπάτου Βιβλίου σε βιβλιοθήκες, βιβλιοπωλεία και εκδοτικούς οίκους.

Βιβλία

Στον φετινό "Περίπατο Βιβλίου", που διοργανώνεται από την Ένωση Ελληνικού Βιβλίου, οι φίλοι του πολύτιμου αυτού εργαλείου που ανοίγει τους πνευματικούς μας ορίζοντες, γνωρίζουν καλύτερα αγαπημένους συγγραφείς που μιλούν για κάποια από τα πιο αντιπροσωπευτικά έργα  τους. 

Σε διάφορα βιβλιοπωλεία και εκδοτικούς οίκους, στις 7 Μαΐου, συγγραφείς συναντούν το κοινό και υπογράφουν τα βιβλία τους. Οι επισκέπτες του βιβλιοπωλείου "Πατάκη" (Ακαδημίας 65), θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τους Χρήστο Χωμενίδη (12 μ.μ-1 μ.μ, Νίκο Δαββέτα (1 μ.μ-2 μ.μ) και Αύγουστο Κορτώ (2 μ.μ-3 μ.μ). Δείτε τον Χάρτη του Περίπατου Βιβλίου εδώ 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

5+1 βιβλία που κρατούν ζωντανή τη μνήμη του Ολοκαυτώματος

Η πιο σκοτεινή πτυχή της ευρωπαϊκής ιστορίας μέσα από τις αφηγήσεις συγγραφέων που τα έζησαν αλλά και από άλλους διαφορετικής χρονικής απόστασης από τα γεγονότα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΒΟΥΝΙΔΟΥ
27/01/2023

"EROTICArt 2023": Το απόλυτο φεστιβάλ ερωτισμού επιστρέφει ανανεωμένο

Μετά από τριετή απουσία, το φεστιβάλ έρχεται στο κέντρο της Αθήνας με περισσότερα από 3500 τ.μ. αφιερωμένα στην έκφραση της σεξουαλικότητας.

Τα "Απλά μαθήματα ενδυματολογίας" μάς ταξιδεύουν στον κόσμο της μόδας

Στα μαθήματα οι συμμετέχοντες θα ασχοληθούν με ενδύματα από την αρχαιότητα, την αρχαία Αίγυπτο, την Περσία, την Ελλάδα, την Ρώμη, το Βυζάντιο, την Αναγέννηση έως και την σημερινή εποχή.

Μη χάσετε το πληθωρικό 26ο Παζάρι Βιβλίου

Στο κέντρο της Αθήνας θα διοργανωθεί και φέτος το καθιερωμένο παζάρι του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου.

Τα μηνύματα της Δήλου για την ανθρωπότητα, στην έδρα της UNESCO στο Παρίσι

Το Alpha Mission - Δelos ταξιδεύει στην έδρα της UNESCO στο Παρίσι και γίνεται αφορμή για την εκκίνηση μιας μεγάλης συζήτησης σχετικά με την κλιματική κρίση, τον πολιτισμό και το μέλλον της ανθρωπότητας.

Δέκα ερωτησεις στην Αμάντα Μιχαλοπούλου

Η συγγραφέας δηλώνει, μεταξύ άλλων, πως η φροϋδική ψυχανάλυση σήμερα μοιάζει σχεδόν με ανέκδοτο και πως η εξουσία αυτοϊκανοποιείται ασκώντας εξουσία.

"25+1 ερωτήσεις για την Ενεργειακή Κρίση": Παρουσίαση του βιβλίου του Ορέστη Ομράν

Ο συγγραφέας ανέφερε ότι στόχος του ήταν το βιβλίο να μην είναι ένα απρόσωπο ακαδημαϊκό σύγγραμμα, αλλά ένας οδηγός κατανόησης της ενεργειακής κρίσης.