Περίπατος Βιβλίου με τρεις γνωστούς συγγραφείς και τις Εκδόσεις Πατάκη την Ημέρα Βιβλίου

Η Ένωση Ελληνικού Βιβλίου γιορτάζει και φέτος την Ημέρα Βιβλίου, όπως έχει καθιερωθεί διεθνώς από την UNESCO, με τη διοργάνωση του Περιπάτου Βιβλίου σε βιβλιοθήκες, βιβλιοπωλεία και εκδοτικούς οίκους.

Βιβλία

Στον φετινό "Περίπατο Βιβλίου", που διοργανώνεται από την Ένωση Ελληνικού Βιβλίου, οι φίλοι του πολύτιμου αυτού εργαλείου που ανοίγει τους πνευματικούς μας ορίζοντες, γνωρίζουν καλύτερα αγαπημένους συγγραφείς που μιλούν για κάποια από τα πιο αντιπροσωπευτικά έργα  τους. 

Σε διάφορα βιβλιοπωλεία και εκδοτικούς οίκους, στις 7 Μαΐου, συγγραφείς συναντούν το κοινό και υπογράφουν τα βιβλία τους. Οι επισκέπτες του βιβλιοπωλείου "Πατάκη" (Ακαδημίας 65), θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τους Χρήστο Χωμενίδη (12 μ.μ-1 μ.μ, Νίκο Δαββέτα (1 μ.μ-2 μ.μ) και Αύγουστο Κορτώ (2 μ.μ-3 μ.μ). Δείτε τον Χάρτη του Περίπατου Βιβλίου εδώ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Λάτιν Νουάρ" ταξίδι δια μέσου του Αετοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου

Σε μια σπάνια περιήγηση στον χώρο και τον χρόνο της λογοτεχνίας και της Λατινικής Αμερικής μάς προσκαλεί το βιβλίο "Λάτιν Νουάρ" στο Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Χαλανδρίου.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης διάβασε το "Σχετικά με το τίποτα" του Γούντι Άλεν και το βρήκε "μια έκρηξη γενναιοδωρίας"!

Στο "Διάβασα" αυτής της εβδομάδας, ο Ρένος Χαραλαμπίδης μιλά για την δια ζώσης αλλά και λογοτεχνική συνάντησή του με τον Γούντι Άλεν.

Τιμητική διάκριση για το εξώφυλλο του βιβλίου "Χαμένοι στον Χρόνο" που σχεδίασαν παιδιά

Το εξώφυλλο του "Χαμένοι στον Χρόνο", που εικονογράφησε η εικαστικός και παιδαγωγός Αγγελική Μπόζου, πήρε τιμητική διάκριση στα επετειακά ΕΒΓΕ 22.

Το Μουσείο Μπενάκη διοργανώνει το 8ο Παζάρι Βιβλίου

Το μουσείο στην Πειραιώς 138 φέρνει στους χώρους του ένα μεγάλο εύρος βιβλίων για την ιστορία και τη συλλογή του, ικανοποιώντας τον κάθε βιβλιοφάγο.

Παρουσίαση του μυθιστορήματος του Ντίνου Γιώτη "Club 23,4"

Για το βιβλίο θα συζητήσουν ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Παύλος Μεθενίτης και ο συγγραφέας Μιχάλης Σπέγγος.

Βίβιαν Στεργίου: "Αν είχα γεννηθεί παλιότερα, δε θα κάναμε αυτήν την κουβέντα..."

Η Βίβιαν Στεργίου θεωρείται η συγγραφέας της γενιάς των millenials. Με το δεύτερο βιβλίο της, το "Δέρμα", επιβεβαιώνει αυτή την άποψη, με την πυκνότητα, το βάθος και το χιούμορ των διηγημάτων της.