Το Πάσχα αγοράζουμε λαμπάδες και πασχαλινά αυγά για καλό σκοπό

Φέτος το Πάσχα κάνουμε το καλύτερο δώρο για τους ενήλικες ΑμεΑ εργαζομένους της ARTεμείς, επιλέγοντας τις πασχαλινές χειροποίητες δημιουργίες τους, που έφτιαξαν με τόσο μεράκι.

Πάσχα

Φέτος το Πάσχα κάνoυμε το καλύτερο δώρο για τους ενήλικες ΑμεΑ εργαζομένους της ARTεμείς, επιλέγοντας τις πασχαλινές χειροποίητες δημιουργίες τους, που έφτιαξαν με τόσο μεράκι για εμάς και τους αγαπημένους μας.

Στην Artεμείς θα βρείτε υπέροχες προτάσεις και μεγάλη ποικιλία σε λαμπάδες για μικρούς και μεγάλους, ευφάνταστα δώρα και λαχταριστές σοκολατολιχουδιές. Λαμπάδες τους θα βρείτε ακόμα στο παιδικό τμήμα του Attica Golden Hall μέχρι και τις 23 Απριλίου.

Η Artεμείς είναι ένα "μαγαζί" που δίνει ζωή και εργασία σε ενήλικες ΑμεΑ. Στόχος είναι κάθε χρόνο να "μεγαλώνει" και να ανοίγουν νέες θέσεις εργασίας. Η τέχνη εξάλλου είναι για όλους, όπως και η ζωή. Οι εργαζόμενοι της Artεμείς, εκφράζονται μέσα από μοναδικές καλλιτεχνικές δημιουργίες, αλλά και αξιοποιούν τις ικανότητές τους σε όλων των ειδών τις εργασιακές θέσεις. Στο e-shop τους, βρίσκουμε χειροποίητα καλλιτεχνήματα φτιαγμένα από ευαισθητοποιημένους καλλιτέχνες της ομάδας του ΕΛΕΠΑΠ, αλλά και έτοιμα προϊόντα από σταθερούς συνεργάτες τους που στηρίζουν το έργο και τον σκοπό της Artεμείς

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Γνωρίστε τον "Κόσμο του Αύριο" στο Athens Science Festival

3 ημέρες επιστήμης, τεχνολογίας και καινοτομίας με κορυφαίους ομιλητές από όλο τον κόσμο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/09/2022

Με το κλειδί στο χέρι οι δύο μεγάλοι νικητές του διαγωνισμού OPAP Store App

Οι νικητές παρέλαβαν τα αυτοκίνητά τους από τον ΟΠΑΠ, ενώ 200 συνολικά τυχεροί κέρδισαν πολλά πλούσια δώρα από το OPAP Store App.

Έξι νέες Αθηναϊκές Διαδρομές προβάλλουν κρυφές πτυχές της πόλης

Η ιστορία του Πανεπιστημίου Αθηνών, μια ξεχωριστή μουσική εκδήλωση στο Μέγαρο, γιαγιάδες-σουπερήρωες και πολλές άλλες συναρπαστικές δράσεις μας συστήνουν σε άγνωστα αθηναϊκά σημεία.

Έννιο Μορικόνε: Διαβάστε αποκλειστικά αποσπάσματα από τη βιογραφία του "Μπετόβεν του σελιλόιντ"

Αποκλειστική προδημοσίευση αποσπασμάτων από τη βιογραφία "Ennio Morricone - Αναζητώντας εκείνον τον ήχο | Η μουσική μου, η ζωή μου", του Αλεσάντρο ντε Ρόζα, που θα κυκλοφορήσει σύντομα από τις εκδόσεις Μετρονόμος.

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού στηρίζει το ΕΜΣΤ

Ανάμεσα στους βασικούς στόχους του ΥΠΠΟΑ είναι και η ανάδειξη της ελληνικής σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Europa Nostra: Το Βραβείο Grand Prix 2022 απονέμεται στον Κώστα Καρρά

Οι νικητές των Ευρωπαϊκών Βραβείων Κληρονομιάς 2021 τιμήθηκαν χθες σε μια τελετή στην εμβληματική Κρατική Όπερα της Πράγας.