Σεμινάριο "Acting on Camera" στο "Bios"

‘Eνα εντατικό και ολοκληρωμένο σεμινάριο υποκριτικής για την κάμερα, σχεδιασμένο από ηθοποιούς, σκηνοθέτες, casting directors και επαγγελματίες του χώρου.

Σεμινάρια υποκριτικής στην κάμερα από διακεκριμένες προσωπικότητες του χώρου του θεάματος

Το σεμινάριο "Acting on Camera" πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά στην Ελλάδα και δημιουργήθηκε με σκοπό να καλύψει το κενό που υπάρχει στις εγχώριες εκπαιδευτικές πλατφόρμες σχετικά με την γνώση που λαμβάνουν οι ηθοποιοί και επαγγελματίες των ερμηνευτικών τεχνών για την υποκριτική μπροστά στην κάμερα. 

Οι διακεκριμένοι επαγγελματίες (Σοφία Εξάρχου, Θάνος Τοκάκης, Σύλλας Τζουμέρκας, Άγγελος Φραντζής, Αλέξανδρος Βαρδαξόγλου, Κίμων Φιορέτος, Γιάννης Χαριτίδης, Σταύρος Ράπτης, Μάκης Γαζής, Σοφία Δημοπούλου, Yngvill Kolset Haga, Έλενα Τοπαλίδου, Γιώργος Ζώης, Aulona Lupa, Λευτέρης Χαρίτος) που αναλαμβάνουν τον σημαντικό ρόλο του "μέντορα" έχουν στο ενεργητικό τους δυνατές συνεργασίες τις οποίες εξαργυρώνουν σε ένα πολύτιμο πρόγραμμα για την εξέλιξη όσων το παρακολουθήσουν.

Το κόστος συμμετοχής (700 € + ΦΠΑ) περιλαμβάνει 21 μαθήματα που θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο και Κυριακή από 7/5 έως 20/6 (10 π.μ-6 μ.μ) στο "Bios" και σκοπός είναι οι συμμετέχοντες μέσω πρακτικής εξάσκησης να αποκτήσουν γνώση και εξοικείωση με την κάμερα κατανοώντας τις διαφορές και τις ομοιότητες με την υποκριτική στο θέατρο. Επίσης, κάθε Δευτέρα (2 μ.μ-5 μ.μ) θα πραγματοποιείται τρίωρο masterclass. Οι δηλώσεις συμμετοχής με βιογραφικό μπορούν να κατατεθούν μέχρι τις 30 Απριλίου. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Όταν η ιστορία του Ξενοδοχείου "Μεγάλη Βρεταννία" ξεδιπλώθηκε στο κοινό

Η έκθεση "Ένα ταξίδι στο χρόνο: The Immersive Experience" γύρισε το ρολόι 150 χρόνια πίσω και ταξίδεψε το κοινό σε όλες τις φάσεις του θρυλικού ξενοδοχείου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/02/2024

Υπογραφή σύμβασης για την προμήθεια 100 λεωφορείων φυσικού αερίου CNG

Η IVECO BUS, πρωτοπόρος στους κινητήρες φυσικού αερίου CNG επιλέχθηκε από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για τα αρθρωτά λεωφορεία πόλης μήκους 18 μέτρων της μάρκας URBANWAY CNG.

"Σπουδές στην Ιταλία 2024": Όσα πρέπει να ξέρουμε για τα ιταλικά πανεπιστήμια από το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο

Στην εκδήλωση συμμετέχουν πολλά πανεπιστήμια και ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Και στα δικά σας: Από τους "Γάμους της Τήλου", αισίως στους γάμους ολόκληρης της Ελλάδας

Αισίως βρισκόμαστε λίγα κουφέτα πιο κοντά σε ένα συμπεριληπτικό αύριο.

Εξερευνώντας τα μυστικά του εγκεφάλου στο ολοήμερο φεστιβάλ Νευροεπιστήμης

Ο στόχος είναι η ενημέρωση του κοινού για τη θαυμαστή λειτουργία του εγκεφάλου αλλά και για το πώς η έρευνα και η πρόοδος που επιτυγχάνεται σε αυτήν, αλλάζουν τη ζωή μας.

Το 2023 χρονιά ανάπτυξης για την επισκεψιμότητα της Αθήνας: Δείτε τα αποτελέσματα της ΕΞΑΑΑ, ΔΑΑ & GBR Consulting

Έγινε πλέον θεσμός η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της "Ετήσιας Έρευνας Ικανοποίησης Επισκεπτών" από την Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών – Αττικής και Αργοσαρωνικού (ΕΞΑΑΑ) σε συνεργασία με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ) και την GBR Consulting.

"Ο κήπος της ΕΔΕΜ": Εξερευνώντας την πνευματική ιδιοκτησία μέσα από μουσικές διαδρομές

Μια νέα σειρά podcast από την Ένωση Δικαιούχων Έργων Μουσικής φέρνει στο φως την αξία και την σημασία των δικαιωμάτων, μέσα από τις προσωπικές ιστορίες δημιουργών.