Σεμινάριο "Acting on Camera" στο "Bios"

‘Eνα εντατικό και ολοκληρωμένο σεμινάριο υποκριτικής για την κάμερα, σχεδιασμένο από ηθοποιούς, σκηνοθέτες, casting directors και επαγγελματίες του χώρου.

Σεμινάρια υποκριτικής στην κάμερα από διακεκριμένες προσωπικότητες του χώρου του θεάματος

Το σεμινάριο "Acting on Camera" πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά στην Ελλάδα και δημιουργήθηκε με σκοπό να καλύψει το κενό που υπάρχει στις εγχώριες εκπαιδευτικές πλατφόρμες σχετικά με την γνώση που λαμβάνουν οι ηθοποιοί και επαγγελματίες των ερμηνευτικών τεχνών για την υποκριτική μπροστά στην κάμερα. 

Οι διακεκριμένοι επαγγελματίες (Σοφία Εξάρχου, Θάνος Τοκάκης, Σύλλας Τζουμέρκας, Άγγελος Φραντζής, Αλέξανδρος Βαρδαξόγλου, Κίμων Φιορέτος, Γιάννης Χαριτίδης, Σταύρος Ράπτης, Μάκης Γαζής, Σοφία Δημοπούλου, Yngvill Kolset Haga, Έλενα Τοπαλίδου, Γιώργος Ζώης, Aulona Lupa, Λευτέρης Χαρίτος) που αναλαμβάνουν τον σημαντικό ρόλο του "μέντορα" έχουν στο ενεργητικό τους δυνατές συνεργασίες τις οποίες εξαργυρώνουν σε ένα πολύτιμο πρόγραμμα για την εξέλιξη όσων το παρακολουθήσουν.

Το κόστος συμμετοχής (700 € + ΦΠΑ) περιλαμβάνει 21 μαθήματα που θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο και Κυριακή από 7/5 έως 20/6 (10 π.μ-6 μ.μ) στο "Bios" και σκοπός είναι οι συμμετέχοντες μέσω πρακτικής εξάσκησης να αποκτήσουν γνώση και εξοικείωση με την κάμερα κατανοώντας τις διαφορές και τις ομοιότητες με την υποκριτική στο θέατρο. Επίσης, κάθε Δευτέρα (2 μ.μ-5 μ.μ) θα πραγματοποιείται τρίωρο masterclass. Οι δηλώσεις συμμετοχής με βιογραφικό μπορούν να κατατεθούν μέχρι τις 30 Απριλίου. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

"Αναβιώνοντας το Μέλλον" με την Καλλιόπη Κοντζόγλου

Παράλληληλα με την παρουσίαση του βιβλίου της συγγραφέα και αρχιτέκτονα, θα πραγματοποιηθεί σχετική ξενάγηση στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/09/2022

"Culture is Athens": Μάθε με ένα "κλικ" όλα όσα συμβαίνουν στην πόλη

Στις σελίδες της πρωτότυπης νέας εφαρμογής περιλαμβάνονται τα εμβληματικά κτίρια και οι χώροι πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων

Η άγνωστη ιστορία των "χάρτινων μπικίνι" στο ATOPOS cvc

Ένα υβριδικό συνέδριο από τον φορέα Association of Dress Historians.

"TOKEI MARU": Μια υβριδική εκδήλωση για τα 100 χρόνια από το ταξίδι ενός ιαπωνικού πλοίου στη Σμύρνη

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη συμβολή του Μουσείου Μπενάκη, της Πρεσβείας της Ιαπωνίας και του Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών.

H Κύπρος στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών

Η Κύπρος λαμβάνει και φέτος μέρος στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών στο Πάρκο Ελευθερίας στην Αθήνα.

Συνεργασία Ελλάδας-Αμερικής για τη διαφύλαξη της πολιτιστικής κληρονομιάς

Οι επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης και των παράνομων διακινήσεων στον τομέα του πολιτισμού αποτέλεσαν τα θέματα συζήτησης από την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη και τον Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στην Ελλάδα, George Tsunis.

Γιορτάστε την Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών 2022 στο Πάρκο Ελευθερίας

To δίκτυο EUNIC στην Αθήνα σε συνεργασία με το Athens Culture Net του Δήμου Αθηναίων και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή διοργανώνουν μια γιορτή για την ειρήνη και με ένα πρόγραμμα για όλη την οικογένεια.