Το Meet Market επιστρέφει στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με πασχαλινή διάθεση

Η ζωντανή πλατφόρμα συνάντησης της δημιουργικής Αθήνας, υποδέχεται την δική του Άνοιξη στις 16 και 17 Απριλίου.

Το Meet Market επιστρέφει στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με πασχαλινή εορταστική διάθεση


Το πρώτο Meet Market για το 2022 -και πρώτο Πασχαλινό μετά από 2 χρόνια- έρχεται 16 και 17 Απριλίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Το παρόν θα δώσουν πάνω από 120 ελληνικά brands, εκ των οποίων 25 θα συμμετέχουν για πρώτη φορά, παρουσιάζοντας τις φρέσκες ιδέες τους μέσα από την αγαπημένη μας μετακινούμενη αγορά που συνεχώς μεταβάλλεται, εξελίσσεται και μεγαλώνει.

Καλοσχεδιασμένα ρούχα και αξεσουάρ με την υπογραφή νέων σχεδιαστών, αντικείμενα τέχνης και διακόσμησης με άποψη, μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα, παραδοσιακά τρόφιμα παραγωγών της ελληνικής υπαίθρου, eco living προϊόντα και πολλά ακόμα θα γεμίσουν την "Κεντρική Αυλή”, το "Προαύλιο Μηχανουργείου” και το κτίριο "Μηχανουργείο” της Τεχνόπολης.

Ένα διήμερο με non stop dj sets, δωρεάν εκπαιδευτικά παιχνίδια για τους μικρούς επισκέπτες, street food λιχουδιές και κοκτέιλ. Eπιπλέον, με μια επίσκεψη στο Κεντρικό Ταμείο – Info point της διοργάνωσης θα μπορείτε αμέσως να πάρετε μέρος στην κλήρωση του Meet Market με δώρο 2 καλάθια γεμάτα δώρα από όλους τους εκθέτες για 2 τυχερούς. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τις δραστηριότητες το καθιερωμένο Easter Εgg Hunt, δηλαδή 100 πασχαλινά αυγά κρυμμένα σε όλη την Τεχνόπολη, που θα περιμένουν τους μικρούς επισκέπτες να τα βρουν για να κερδίσουν δώρα, αφού τα φέρουν στο Κεντρικό Ταμείο της διοργάνωσης.
 
Το φετινό Meet Market θα είναι μια διήμερη Πασχαλινή γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage και retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια.

Περισσότερες πληροφορίες

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Πειραιώς 100, Γκάζι
  • Βινιέτες Τεχνών - City life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Περιφέρεια Αττικής: Ανάδειξη και προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο

Ο Περιφερειάρχης Αττικής ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, τη χρηματοδότηση νέων έργων Πολιτισμού μέσα από την υλοποίηση μιας Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ) στην Αττική.

Άνθρωποι διαβάζουν στον ηλεκτρικό

Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που δεν κοιτάζουν τα κινητά τους στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

ΥΠΠΟ: Στρατηγικό ολιστικό σχέδιο αντιμετώπισης του αρχαίου θεάτρου της Δωδώνης

Στόχος η αξιολόγηση των μέχρι σήμερα εργασιών και η σύνταξη του οδικού χάρτη για την περαιτέρω εξέλιξη του έργου από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων.

Η instax mini Evo της FUJIFILM φέρνει το vintage στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή

Με την υβριδική κάμερα στιγμιαίας εκτύπωσης της FUJIFILM, εκφράζεις τον κόσμο όπως ακριβώς θέλεις.

Χάρης Δούκας για τη Διπλή Ανάπλαση: "Η συστηματική προσπάθεια που κάναμε αποδίδει καρπούς"

Σε συνέντευξη τύπου, ο Δήμαρχος Αθηναίων αναφέρθηκε στη γενικότερη αναβάθμισης της περιοχής προς όφελος των κατοίκων και των επισκεπτών.

Μοναδικά πασχαλινά δώρα στο Cycladic Shop

Τα προϊόντα του Cycladic Shop είναι εμπνευσμένα από τις μόνιμες συλλογές του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης και τα νησιά του Αιγαίου.