Έναρξη συμμετοχών για τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας 2022 της "σχεδία"

Το περιοδικού δρόμου οργανώνει ημιμαραθώνιο για την πρώτη μέρα της άνοιξης.

Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2022 @ Γιάννης Ζινδριλής

Την Κυριακή 20 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο φετινός Ημιμαραθώνιος της Αθήνας και η ομάδα ειδικών αποστολών της "σχεδίας" έχει αναλάβει τη διοργάνωση, όπως κάνει κάθε χρόνο από το 2007. Η πρώτη συμμετοχή της "σχεδίας" έγινε στον Μαραθώνιο της Αλοννήσου, αποσκοπώντας να δώσει ένα άλλο νόημα στην άθληση.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμμετάσχουν στη μεγάλη αυτή δρομική γιορτή μπορούν να στείλουν μήνυμα έως την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου στο email: sport@shedia.gr. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

27ος Ποδηλατικός Γύρος της Αθήνας: Η μεγάλη γιορτή του ποδηλάτου επιστρέφει

Το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της Αθήνας για το ποδήλατο, που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων μέσω του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), επιστρέφει στην πλατεία Συντάγματος.

19/05/2022

Το Μουσείο Φιλελληνισμού αφιερώνει τον Μάιο στον Αμερικανικό Φιλελληνισμό

Η Εταιρεία για τον Ελληνισμό και Φιλελληνισμό (ΕΕΦ) οργανώνει σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων, μία σειρά δράσεων στο Μουσείο Φιλελληνισμού για τον μήνα Μάιο, αφιερωμένων στον Αμερικανικό Φιλελληνισμό.

iMEdD: Τη Διεθνή Εβδομάδα Δημοσιογραφίας ο Τύπος έχει τον πρώτο λόγο

Για πέντε ημέρες μέλη της δημοσιογραφικής κοινότητας, εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών και ανεξάρτητων μέσων ανταλλάσσουν εμπειρίες, απόψεις και γνώσεις γύρω από το ζήτημα της εμπιστοσύνης στη δημοσιογραφία.

To κτίριο του ΣΙΛΟ στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού παραχωρήθηκε για την ανέγερση του Μουσείου Εναλίων Αρχαιοτήτων

Το κτίριο του ΣΙΛΟ και οι όμοροι χώροι του, συνολικής έκτασης 13,761 τ.μ. παραχωρήθηκαν στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού από την ΟΛΠ. Α.Ε. σε ειδική εκδήλωση στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

"Καλοκαίρι στην πόλη μου 2022" από τον Δήμο Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη

Πρόγραμμα θερινής δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά που φοιτούν στην πρώτη έως και έκτη τάξη του δημοτικού σχολείου υλοποιεί ο Δήμος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη.

"Λάτιν Νουάρ" ταξίδι δια μέσου του Αετοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου

Σε μια σπάνια περιήγηση στον χώρο και τον χρόνο της λογοτεχνίας και της Λατινικής Αμερικής μάς προσκαλεί το βιβλίο "Λάτιν Νουάρ" στο Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Χαλανδρίου.