Ημερίδα στο Ίδρυμα Ευγενίδου για τους "Σύγχρονους Έλληνες Εφευρέτες"

Η μη κερδοσκοπική εταιρία Mind the Μinds προσκαλεί τους φίλους της καινοτομίας, να γνωρίσουν νέους πρωτοπόρους και να εμπνευστούν από το έργο τους.

"Σύγχρονοι Έλληνες Εφευρέτες"

Η νεοσύστατη αστική μη κερδοσκοπική εταιρία Mind the Μinds θέτει ως στόχο την ανάδειξη και υποστήριξη των Ελλήνων που δημιουργούν και καινοτομούν, μέσω της δημιουργίας μιας κοινότητας υποστήριξής και πληροφόρησής τους. Στις 22 Ιανουαρίου, στις 9 π.μ., προσκαλεί τους φίλους της καινοτομίας στο Ίδρυμα Ευγενίδου. Εκεί θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν δέκα σύγχρονους Έλληνες εφευρέτες, των οποίων οι δημιουργίες και το όραμα ξεπερνούν τα στενά όρια της χώρας. Οι εφευρέσεις τους βρίσκουν εφαρμογή στον χώρο της τεχνητής νοημοσύνης, της ιατρικής, των υλικών, της αεροδιαστημικής και της παραγωγής. Οι δημιουργοί που θα μιλήσουν αποτελούν σημαντικά πρότυπα για τις μελλοντικές γενιές και θέτουν τον εαυτό τους στη διάθεση του ευρέως κοινού για να ανακαλύψει την Ελλάδα του αύριο.

Το πρόγραμμα της ημερίδας, διάρκειας δέκα ωρών, απευθύνεται σε εν δυνάμει δημιουργός που αναζητούν έμπνευση ή συνεργασίες, ερευνητές, φοιτητές και  οποιοδήποτε ελκύεται από πρωτοπόρες ιδέες και εφαρμογές. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ φυσικής και ψηφιακής παρακολούθησης της ημερίδας, αφού τα εισιτήρια (€ 5) επιτρέπουν τόσο την φυσική συμμετοχή στο Ίδρυμα Ευγενίδου, όσο και την διαδικτυακή παρουσία μέσω Ζoom, το link του οποίου στέλνεται στο email σας 24 ώρες πριν την εκδήλωση

 

 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Όλγα Κεφαλογιάννη: "Οι γυναίκες συνεχίζουν τον αγώνα για να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει"

Η Υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στην ημερίδα Women Who Dare: Οι Γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/04/2024

ΥΠΠΟ: Επεμβάσεις στερέωσης στο "Μικρό Ανάκτορο" της Κνωσού

Το "Μικρό Ανάκτορο" βρίσκεται στα βορειοδυτικά του ανακτόρου της Κνωσού, με το οποίο φαίνεται ότι συνδέονταν μέσω του λεγόμενου "Βασιλικού Δρόμου".

"Μέγα Σπήλαιο": Κρασί από την καρδιά του Χελμού στο πασχαλινό τραπέζι

Το Κτήμα Μέγα Σπήλαιο θα είναι συνοδοιπόρος μας με τρεις ετικέτες μία για κάθε πτυχή των γιορτινών μαζώξεων.

Πάσχα με Papagiannis Winery & 3 κρασιά που του πάνε γάντι!

Οι γιορτινές συναντήσεις του Πάσχα θέλουν και το κρασί τους και εσύ το έχεις με το παραπάνω.

Και είναι η "(Ρ)αμπελιά"! To 1o κρασί της νέας γενιάς του Οινοποιείου Χατζηδάκη

H single vineyard "Σαντορίνη" του Οινοποιείου Χατζηδάκη έχει ιδιαιτερότητες που την κάνουν "φλέρτυ" & το Πάσχα της "πάει".

"Caldera": Δοκιμάζοντας για το Πάσχα το κρασί της παλαιότερης Κάναβας της Σαντορίνης

Η ετικέτα "Caldera" ψιθυρίζει εκφραστικά την θηραϊκή οινική κουλτούρα με το πρώτο έτος κυκλοφορίας της να πραγματοποιήθηκε το 1974.

Πάσχα στο χωριό και Μάιος στη Βαμβακού Λακωνίας

Πεζοπορία, ρομποτική, αστροπαρατήρηση, massage, dj sets, μαγειρική και προγράμματα που φέρνουν όλη την οικογένεια κοντά, συμπληρώνουν ένα πλήρες ανοιξιάτικο πρόγραμμα δραστηριοτήτων που προτείνει η Vamvakou Revival.