Vinyl is back: τριήμερο για να την… ακούσεις στην Τεχνόπολη

Ογδόντα χιλιάδες βινίλια, εβδομήντα εκθέτες, τρεις ημέρες γεμάτες μουσική. Να γιατί θα κατηφορίσουν ξανά μιλιούνια στις 13-15/3 στην Τεχνόπολη.

Vinyl is back: τριήμερο για να την… ακούσεις στην Τεχνόπολη

Ογδόντα χιλιάδες βινίλια, εβδομήντα εκθέτες, τρεις ημέρες γεμάτες μουσική. Να γιατί προβλέπουμε να κατηφορίζουν ξανά μιλιούνια αυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο 13-15/3 στην Τεχνόπολη. Το Vinyl is back επιστρέφει για πέμπτη φορά φέρνοντας ακούσματα για κάθε τύπο μουσικόφιλου και σχετικό εξοπλισμό και υλικό (από πικ απ και ενισχυτές μέχρι βιβλία και αφίσες). Τσέκαρε όμως και τις παράλληλες δράσεις: έχουν μίνι συναυλίες, προβολές μουσικών ντοκιμαντέρ, αφιέρωμα στον Νικόλα Άσιμο αλλά και ένα παιχνίδι-κυνήγι σπάνιων δίσκων!

Περισσότερες πληροφορίες

Vinyl is back

  • Εκδηλώσεις

Για βινίλια από καταστήματα, συλλέκτες κι εταιρείες, σχετικό εξοπλισμό (πικάπ, αξεσουάρ κ.ά.) αλλά και κόμικς. Και ακόμη συναυλίες και παράλληλες εκδηλώσεις

Συναυλίες του «Vinyl Is Back»

  • Ελληνική

Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του τριήμερου παζαριού δίσκων, ο Βασίλης Λέκκας και ο Μανώλης Ανδρουλιδάκης ερμηνεύουν το «Άγρια Ζωή» και άλλα τραγούδια του Μιχάλη Κουμπιού. Στις 7 μ.μ. η Μαρία Αναματερού ερμηνεύει το «Κρυφτό» με τους σολίστες Θεολόγο Μιχελή και Αλέξανδρο Καψοκαβάδη

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Περιφέρεια Αττικής: Ανάδειξη και προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο

Ο Περιφερειάρχης Αττικής ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, τη χρηματοδότηση νέων έργων Πολιτισμού μέσα από την υλοποίηση μιας Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ) στην Αττική.

Άνθρωποι διαβάζουν στον ηλεκτρικό

Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που δεν κοιτάζουν τα κινητά τους στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

ΥΠΠΟ: Στρατηγικό ολιστικό σχέδιο αντιμετώπισης του αρχαίου θεάτρου της Δωδώνης

Στόχος η αξιολόγηση των μέχρι σήμερα εργασιών και η σύνταξη του οδικού χάρτη για την περαιτέρω εξέλιξη του έργου από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων.

Η instax mini Evo της FUJIFILM φέρνει το vintage στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή

Με την υβριδική κάμερα στιγμιαίας εκτύπωσης της FUJIFILM, εκφράζεις τον κόσμο όπως ακριβώς θέλεις.

Χάρης Δούκας για τη Διπλή Ανάπλαση: "Η συστηματική προσπάθεια που κάναμε αποδίδει καρπούς"

Σε συνέντευξη τύπου, ο Δήμαρχος Αθηναίων αναφέρθηκε στη γενικότερη αναβάθμισης της περιοχής προς όφελος των κατοίκων και των επισκεπτών.

Μοναδικά πασχαλινά δώρα στο Cycladic Shop

Τα προϊόντα του Cycladic Shop είναι εμπνευσμένα από τις μόνιμες συλλογές του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης και τα νησιά του Αιγαίου.