«Από τη μεριά του πάρκου» στις εκδόσεις Γαβριηλήδης

Ο σκηνοθέτης Βασίλης Νούλας παρουσιάζει τη νέα του ποιητική συλλογή με τίτλο «Από τη μεριά του πάρκου» στις εκδόσεις Γαβριηλίδη στις 12/11

 «Από τη μεριά του πάρκου» στις εκδόσεις Γαβριηλήδης

Ο σκηνοθέτης Βασίλης Νούλας παρουσιάζει τη νέα του ποιητική συλλογή με τίτλο «Από τη μεριά του πάρκου» στις εκδόσεις Γαβριηλίδη στις 12/11

Μετά τις ποιητικές συλλογές «Οι διακοπές του κυρίου Λούνα» και «Μπενελούξ», ο Βασίλης Νούλας επιστρέφει με την ποιητική συλλογή «Από τη μεριά του πάρκου». Η συλλογή περιέχει ποιήματα που είχαν δημοσιευτεί στο φανζίν «Κυψέλη» σε στήλη με τον ίδιο τίτλο. Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει στις 12/11 στις 8 μμ στις εκδόσεις Γαβριηλίδης. Τα ποιήματα θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Αντώνης Γκρίτσης, Αθανάσιος Κουβούσης και Αλέξια Σαραντοπούλου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Ανοιχτό κάλεσμα διοργανωτών φεστιβάλ για το 21ο Atelier for Young Festival Managers στην Ελευσίνα

Η 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης συνεργάζεται με το The Festival Academy και καλεί ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή για το φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί το 2023 στην ιστορική πόλη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
10/08/2022

2ο Φεστιβάλ Γρίφων Καστελόριζου: Γνωρίστε τα συναρπαστικά μονοπάτια της επιστήμης

Η δεύτερη διεξαγωγή του επιστημονικού φεστιβάλ κάνει στάση σε Πάτρα και Αθήνα, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους να βιώσουν την επιστήμη ως μία συναρπαστική εμπειρία.

Συνεχίζονται τα έργα αναβάθμισης χώρων πρασίνου σε κεντρικούς οδικούς άξονες της πρωτεύουσας

Με ταχείς ρυθμούς συνεχίζονται οι ολιστικές παρεμβάσεις από την Περιφέρεια Αττικής για την οδική αναβάθμιση των μητροπολιτικών υποδομών.

Ο Δημήτρης Αθανίτης διάβασε την "Τελευταία Πνοή" του Λουίς Μπουνιουέλ γιατί ο συγγραφέας "Είναι ακραίος σαν το έργο του"

Ο σκηνοθέτης του "Invisible" (2016), της ταινίας για την κρίση που υπήρξε υποψήφια για έξι βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, βρίσκει κάποιες αυτοβιογραφίες να είναι πιο δυνατές κι από τα πιο συναρπαστικά μυθιστορήματα.

Αθήνα, αβίωτη πόλη

Είναι αδικαιολόγητος ο καθημερινός εκνευρισμός μας όταν είμαστε τόσο ανοχύρωτοι μπροστά στον παραλογισμό της καθημερινότητας;

Φθινόπωρο στην Ελευσίνα

Από τον Σεπτέμβριο έως τον Νοέμβριο, η 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης παρουσιάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων κι εκδηλώσεων.

Επιχορήγηση από το ΥΠΠΟΑ σε προγράμματα και δράσεις για τη διαφύλαξη στοιχείων άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς

Η επιχορήγηση είναι συνολικού ύψους 662.000 ευρώ και πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στις 6 Μαΐου 2022, σε Κοινότητες Φορέων Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς μέσω του Μητρώου Πολιτιστικού Φορέων του ΥΠΠΟΑ.