«Από τη μεριά του πάρκου» στις εκδόσεις Γαβριηλήδης

Ο σκηνοθέτης Βασίλης Νούλας παρουσιάζει τη νέα του ποιητική συλλογή με τίτλο «Από τη μεριά του πάρκου» στις εκδόσεις Γαβριηλίδη στις 12/11

 «Από τη μεριά του πάρκου» στις εκδόσεις Γαβριηλήδης

Ο σκηνοθέτης Βασίλης Νούλας παρουσιάζει τη νέα του ποιητική συλλογή με τίτλο «Από τη μεριά του πάρκου» στις εκδόσεις Γαβριηλίδη στις 12/11

Μετά τις ποιητικές συλλογές «Οι διακοπές του κυρίου Λούνα» και «Μπενελούξ», ο Βασίλης Νούλας επιστρέφει με την ποιητική συλλογή «Από τη μεριά του πάρκου». Η συλλογή περιέχει ποιήματα που είχαν δημοσιευτεί στο φανζίν «Κυψέλη» σε στήλη με τον ίδιο τίτλο. Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει στις 12/11 στις 8 μμ στις εκδόσεις Γαβριηλίδης. Τα ποιήματα θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Αντώνης Γκρίτσης, Αθανάσιος Κουβούσης και Αλέξια Σαραντοπούλου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Όλγα Κεφαλογιάννη: "Οι γυναίκες συνεχίζουν τον αγώνα για να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει"

Η Υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στην ημερίδα Women Who Dare: Οι Γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/04/2024

ΥΠΠΟ: Επεμβάσεις στερέωσης στο "Μικρό Ανάκτορο" της Κνωσού

Το "Μικρό Ανάκτορο" βρίσκεται στα βορειοδυτικά του ανακτόρου της Κνωσού, με το οποίο φαίνεται ότι συνδέονταν μέσω του λεγόμενου "Βασιλικού Δρόμου".

"Μέγα Σπήλαιο": Κρασί από την καρδιά του Χελμού στο πασχαλινό τραπέζι

Το Κτήμα Μέγα Σπήλαιο θα είναι συνοδοιπόρος μας με τρεις ετικέτες μία για κάθε πτυχή των γιορτινών μαζώξεων.

Πάσχα με Papagiannis Winery & 3 κρασιά που του πάνε γάντι!

Οι γιορτινές συναντήσεις του Πάσχα θέλουν και το κρασί τους και εσύ το έχεις με το παραπάνω.

Και είναι η "(Ρ)αμπελιά"! To 1o κρασί της νέας γενιάς του Οινοποιείου Χατζηδάκη

H single vineyard "Σαντορίνη" του Οινοποιείου Χατζηδάκη έχει ιδιαιτερότητες που την κάνουν "φλέρτυ" & το Πάσχα της "πάει".

"Caldera": Δοκιμάζοντας για το Πάσχα το κρασί της παλαιότερης Κάναβας της Σαντορίνης

Η ετικέτα "Caldera" ψιθυρίζει εκφραστικά την θηραϊκή οινική κουλτούρα με το πρώτο έτος κυκλοφορίας της να πραγματοποιήθηκε το 1974.

Πάσχα στο χωριό και Μάιος στη Βαμβακού Λακωνίας

Πεζοπορία, ρομποτική, αστροπαρατήρηση, massage, dj sets, μαγειρική και προγράμματα που φέρνουν όλη την οικογένεια κοντά, συμπληρώνουν ένα πλήρες ανοιξιάτικο πρόγραμμα δραστηριοτήτων που προτείνει η Vamvakou Revival.