«Από τη μεριά του πάρκου» στις εκδόσεις Γαβριηλήδης

Ο σκηνοθέτης Βασίλης Νούλας παρουσιάζει τη νέα του ποιητική συλλογή με τίτλο «Από τη μεριά του πάρκου» στις εκδόσεις Γαβριηλίδη στις 12/11

 «Από τη μεριά του πάρκου» στις εκδόσεις Γαβριηλήδης

Ο σκηνοθέτης Βασίλης Νούλας παρουσιάζει τη νέα του ποιητική συλλογή με τίτλο «Από τη μεριά του πάρκου» στις εκδόσεις Γαβριηλίδη στις 12/11

Μετά τις ποιητικές συλλογές «Οι διακοπές του κυρίου Λούνα» και «Μπενελούξ», ο Βασίλης Νούλας επιστρέφει με την ποιητική συλλογή «Από τη μεριά του πάρκου». Η συλλογή περιέχει ποιήματα που είχαν δημοσιευτεί στο φανζίν «Κυψέλη» σε στήλη με τον ίδιο τίτλο. Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει στις 12/11 στις 8 μμ στις εκδόσεις Γαβριηλίδης. Τα ποιήματα θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Αντώνης Γκρίτσης, Αθανάσιος Κουβούσης και Αλέξια Σαραντοπούλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Τέχνες

"Στη σοφίτα" με τον Camille Blatrix

Ο καλλιτέχνης έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με την έκθεση in the attic" στο The Intermission.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
01/07/2022

Εγκαίνια για το Αρχαιολογικό Μουσείο Μήλου και την περιοδική έκθεση "τάφῳ κτερίζειν"

Το ανακαινισμένο Αρχαιολογικό Μουσείο Μήλου και την περιοδική έκθεση "τάφῳ κτερίζειν" εγκαινίασε η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Ο νέος φωτισμός στη Λ. Κηφισίας βελτιώνει σημαντικά την οδική ασφάλεια

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το έργο τοποθέτησης νέων φωτιστικών σωμάτων χαμηλής κατανάλωσης και αυξημένης απόδοσης τύπου Led σε όλους τους οδικούς άξονες, που είναι στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας Αττικής.

Φωτιά και νερό συναντιούνται στο έργο της Ελένης Μυλωνά

Το "Fire in the Lake", που προσεγγίζει το ζήτημα της κλιματικής αλλαγής, θα παρουσιαστεί στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη.

"Με βελόνι και κλωστή": Η αιώνια παράδοση της κεντητικής

Ο ΟΠΑΝΔΑ και το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης παρουσιάζουν στο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης "Αγγελική Χατζημιχάλη" μια έκθεση που εξερευνά το διαχρονικό έθιμο του κεντήματος, στοιχείο άρρηκτα συνδεδεμένο με την ελληνική παράδοση.

My e-shopping

Με πλούσια ποικιλία 15.000 προϊόντων και εύχρηστη αναζήτηση και πλοήγηση, μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε τις επιλογές μας σαν να είμαστε στον φυσικό χώρο του καταστήματος και ακόμη ευκολότερα.

Τα τριαντάφυλλα πρωταγωνιστούν στην έκθεση "Sub Rosa" της Τζοάνα Πιοτρόβσκα

Μια σειρά από "άντι" πλαίσια που περιέχουν τις εικόνες τριαντάφυλλων φωτογραφημένων από την εικαστικό Τζοάνα Πιοτρόβσκα, εκτίθεται στο σχεδιαστικό στούντιο Formafantasma σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Καλλιτεχνικό Οργανσμό "Arch".