Θέμα

Οι πίστες ανοίγουν μικρόφωνα!

Από -

Νίκος Κουρκούλης σε μεγάλα κέφια στο «Teatro Music Hall»
Νίκος Κουρκούλης σε μεγάλα κέφια στο «Teatro Music Hall»

Αφήσαμε το σκηνικό της νύχτας λίγο πριν από την έλευση του κορονοϊού με καθαρές ατμόσφαιρες, λόγω της απαγόρευσης του καπνίσματος, αλλά με μηδαμινές αποστάσεις μεταξύ μας. Και επιστρέφουμε τώρα, τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού, με τις πίστες να ανοίγουν, προφανώς τηρώντας τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας. Πράγμα σημαντικό διότι, ήδη από τις πρώτες πληροφορίες του ρεπορτάζ μας, φαίνεται πως είναι πολλοί αυτοί που θέλουν να ξορκίσουν την καραντίνα με… μπουζούκι στο τέρμα.

Τα μεγάλα ονόματα που θα εμφανίζονταν στο «Teatro Music Hall» είχαν αναγγελθεί ήδη από τον Μάρτιο, όμως μας πρόλαβαν τα γεγονότα. Μιλάμε, φυσικά, για τη μοναδική στο είδος της Πάολα, που έχει θαυμαστές σε ποικίλα discours, καθώς οι ερμηνευτικές της δυνατότητες καλύπτουν μια ευρεία γκάμα, χωρίς πρακτικά όρια. Αυτό το modern classic της Πάολας δένει περίφημα με την παρουσία του Νίκου Κουρκούλη, ενός συμπαθέστατου τραγουδιστή με σταθερή πορεία μέσα στα χρόνια. Το σχήμα αυτό δείχνει πολύ δυνατό στο τοπίο της νυχτερινής διασκέδασης και σίγουρα θα τραβήξει κόσμο. Η έναρξη έχει οριστεί για τις 19/6.

Ο Πάνος Κιάμος θα βάλει και πάλι φωτιά στην πίστα του «Posidonio»
Ο Πάνος Κιάμος θα βάλει και πάλι φωτιά στην πίστα του «Posidonio»

Ο Πάνος Κιάμος επιστρέφει στο «Posidonio», σε ημερομηνία που θα γίνει γνωστή μέσα στις επόμενες ημέρες και με σχήμα που αναμένεται πολύ δυνατό. Εδώ και 15 χρόνια ο Κιάμος κυριαρχεί στην νυχτερινή διασκέδαση και η επιτυχία του δείχνει να βρίσκεται πάντα σε ψηλό σημείο. Τα εκφραστικά του όπλα είναι ισχυρά και η παρουσία του σε κάθε σκηνή δείχνει καταλυτική. Με ένα αξιόλογο και σταθερής δημοφιλίας ρεπερτόριο κρατάει τα προγράμματά του σε εξαιρετικά επίπεδα.

Στο «Yton – the Music Show» ξεκίνησε ήδη στις 13/6 ο Νίκος Βέρτης. Κοντεύει πια εικοσαετία που ο ωραίος αυτός τραγουδιστής γράφει με τις επιτυχίες του μια πολύ διακριτή και διακεκριμένη πορεία στο χώρο της νύχτας και, όπως πάντα, η παρουσία του είναι ενταγμένη σε ένα φαντασμαγορικό σόου με ωραία σκηνικά και εξαιρετικά μπαλέτα αλλά και σημαντικούς ανερχόμενους συνεργάτες – ανάμεσά τους ο Νικηφόρος, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Βαγγέλης Κακουριώτης κ.ά.

Ο Νίκος Βέρτης έχει ήδη ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στο «Yton – the Music Show»
Ο Νίκος Βέρτης έχει ήδη ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στο «Yton – the Music Show»

Ο Θοδωρής Φέρρης, μετά την εμπειρία του με τον κορονοϊό, έμεινε στο σπίτι του σε αυστηρή καραντίνα, τώρα όμως είναι έτοιμος να ηγηθεί του σχήματος στο «Romeo». Ο ανερχόμενος τραγουδιστής φαίνεται πως βαδίζει με ασφάλεια στα χνάρια –ή και στα βήματα– του Ρέμου και από 19/6 (ή σε κάποια κοντινή ημερομηνία) θα κάνει μια σειρά εμφανίσεων στο κλαμπ μαζί με Ζόζεφιν, Χρήστο «Just the 2 of Us» Ζώτο και Κατερίνα Λιόλιου.

Στο εμβληματικό για την παραλιακή «Frangelico», τώρα, ο Χρήστος Μενιδιάτης και ο Ηλίας Βρέττος είναι σίγουρο ότι θα ανεβάσουν το κέφι σε υψηλότατα επίπεδα σε ένα πρόγραμμα-φωτιά που ξεκινά στις 26/6. Το νεανικό club-restaurant «Akanθus» μετακομίζει από το κέντρο στην καλοκαιρινή του στέγη στον Άλιμο και θα φιλοξενήσει τον Διονύση Σχοινά, έναν καλλιτέχνη που ισορροπεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια σε μουσικές φόρμες που, ενώ προσεγγίζουν το μοντέρνο feeling, έχουν μέσα τους μια λαϊκή αμεσότητα.

Στο «Akanθus» δίνει ραντεβού ο Διονύσης Σχοινάς με το πιστό fan base του
Στο «Akanθus» δίνει ραντεβού ο Διονύσης Σχοινάς με το πιστό fan base του

Βγαίνουμε ασφαλείς

Σύμφωνα με τα πρωτόκολλα που πρέπει να τηρούνται για τη λειτουργία των κέντρων διασκέδασης το φετινό καλοκαίρι: Το μπαρ δεν θα λειτουργεί ώστε να μην υπάρχουν όρθιοι θαμώνες. Κάθε τραπέζι θα μπορεί να έχει έως έξι καρέκλες, ενώ θα τηρείται απόσταση ενάμισι μέτρου. Επίσης, απαγορεύονται οι καναπέδες και ο χορός στην πίστα, ενώ η ρίψη λουλουδιών επιτρέπεται, αλλά μόνο στα πόδια των τραγουδιστών.

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό Night Live