Θέμα

Ο Πάνος Κιάμος θέλει να σε ξαναδεί

Από -

Παντρεύεται ο κόσμος! Αυτό συμπεραίνεις με το που μπαίνεις Σάββατο βράδυ στο «Posidonio», ένα κέντρο γεμάτο ως τα μπούνια με crowd νεανικό, ζωηρές κοριτσοπαρέες, μπλαζέ αγόρια, μπόλικα bachelorette και ποιος-ξέρει-πόσα bachelor parties να παρατάσσονται στην περιφέρεια της πίστας, ενώ βετεράνοι του νταλκά και της καψούρας φυλάνε τα μετόπισθεν. Έχοντας διαδεχθεί τις Deevibes, ο Νικηφόρος ζεσταίνει το κέφι για να δώσει τη σκυτάλη στη Μαλού, που με μια ζωηρή εκδοχή του «Τον έρωτα ρωτάω» της Αρβανιτάκη προκαλεί τα πρώτα επιτραπέζια λικνίσματα. «Απόλαυση», όπως θα πει αργότερα κι ο άρχοντας του «Posidonio».

«Σφύριξα κι έληξες», «Τρελοκομείο» και «Γύρνα πίσω» ανοίγουν την ολομέτωπη επίθεση του Κιάμου στο σαββατιάτικο κοινό, ενόσω έξαλλα κορίτσια παραφράζουν «ψάχνεις κάποια να μου μοιάζει / μα καμιά δε μου ταιριάζει». Όταν έρχεται η ώρα για το «Φωτιά με Φωτιά» η πίστα γύρω από τα πόδια αυτού του εργάτη των σεβντάδων είναι τόσο ανθόσπαρτη, όσο ευχόταν όλο το μαγαζί να είναι κι ο βίος των μελλόνυμφων μετά τη μεταφορική κρεμάλα. Αυτά από αύριο, βέβαια, γιατί ο άρχων της βραδιάς τους για απόψε είναι ο Πάνος Κιάμος, κι όταν πια ηχούν οι πρώτες ψαλμωδίες απ’ το viral hit του καλοκαιριού «Θέλω να σε ξαναδώ», τα κορίτσια με τα λουλούδια δεν προλαβαίνουν να ακροβολίζονται, καθώς πανέρια εκτοξεύονται ανά πεντάδες και στροβιλίζονται σαν σε σκηνή παγωμένη στο χρόνο. «Απόλαυση», όπως λέει κι ο ίδιος συνεχώς. «Βαθιά μου ζεις απωθημένο / και τρεις ευχές με κόμπους δένω», τραγουδά ο Κιάμος, ανοίγοντας το ερωτικό τμήμα του προγράμματος, για να προσφέρει στο κοινό μια στάση να ανασάνει.

Το «Χωρίς Νερό Μπορώ» ξεσηκώνει ένα από τα ηχηρότερα sing-alongs της βραδιάς και, μετά τον «Χαρταετό» του, η απαστράπτουσα Μαλού ανεβάζει ξανά ρυθμούς και σεκλέτια δίνοντας αφορμή στις γυναίκες του κοινού να μετρήσουν την πίστα με το βήμα του ζεϊμπέκικου. Ο Νικηφόρος απογειώνει το δεύτερο πρόγραμμα με ένα best of των σουξέ που κάνουν τις πίστες να στενάζουν τις τελευταίες δεκαετίες («Είσαι Φοβερή», «Θα Μου Κλείσεις το Σπίτι», «Είσαι το Σαράκι»), ώσπου να εμφανιστεί ξανά ο Πάνος Κιάμος, για να σαρώσει όσους έχουν απομείνει όρθιοι, στέλνοντάς τους να αντικρίσουν τρεκλίζοντας το πρώτο φως της Κυριακής πάνω απ’ τη ράθυμη παραλιακή. «Απόλαυση», όπως έλεγε κι ο ίδιος συνεχώς νωρίτερα.

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό Night Live