Νέο

Ο Πάνος Κιάμος εγκαινιάζει τη διασκέδαση αποκλειστικά για εμβολιασμένους στο Posidonio

Ο δημοφιλής τραγουδιστής ανακοίνωσε την επιστροφή του στο Posidonio με ένα βίντεο που ανάρτησε στο Instagram, εγκαινιάζοντας τα πρώτα covid free μπουζούκια.

Νωρίτερα, ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε νέα μέτρα για την εστίαση αλλά και τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης. Τα μέτρα θα ισχύουν από 15 Ιουλίου.


«Ξέρετε που βρίσκομαι. Βρίσκομαι στην καρδιά της διασκέδασης. Στο Posidonio. Γνωρίζετε όλοι ότι αγαπώ να παίζω μουσική. Σε καμία περίπτωση, όμως, δε θέλω να παίζω με τη δημόσια υγεία. Γι’ αυτό πήραμε την απόφαση από τις 16 Ιουλίου, το Posidonio να αποτελέσει το πρώτο covid free κέντρο διασκέδασης στην Ελλάδα. Εγώ και οι συνεργάτες μου σας περιμένουμε για βραδιές χωρίς ημίμετρα. Από τις 16 Ιουλίου οι μάσκες πέφτουν».

banner

Η ανακοίνωση του Κιάμου ξεσήκωσε αντιδράσεις, ως επί το πλείστον αρνητικές, με πολλούς χρήστες να παραπονιούνται στα σχόλια για τις διακρίσεις που γίνονται σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί και συναδέλφους του να τοποθετούνται σχετικά. Ωστόσο υπήρξαν και εκείνοι που υποστήριξαν τη συγκεκριμένη κίνηση θεωρώντας ότι θωρακίζει τη δημόσια υγεία.

Σχετικά Θέματα