Νέα

O Maluma επαναπροσδιορίζει την εδώ συναυλιακή παρουσία του

Ο Maluma έρχεται με όλα τα διεθνή σουξέ του που αναστατώνουν τα πλήθη σε όλο τον κόσμο, με γιγαντοοθόνες, πυροτεχνήματα και εντυπωσιακά χορευτικά, και τα δίνει όλα στην εκρηκτική του παράσταση στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ στις 2 Μαρτίου 2022. Σαφώς είναι ένα σόου που παρόμοιό του δεν έχουμε ξαναδεί!

Θυμίζουμε ότι Maluma είναι το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο του Κολομβιανού τραγουδιστή, τραγουδοποιού και ράπερ Juan Luis Londono Arias. Κυριαρχεί στον χώρο της λάτιν urban pop με πλήθος από επιτυχίες που μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα τον έκαναν να είναι ένας από τους πιο εμπορικούς νέους σταρ στο διεθνές ποπ στερέωμα. Με το άλμπουμ «Magia» του 2012 ο Maluma κατέκτησε το κοινό της Λατινικής Αμερικής, με το «Pretty Boy, Dirty Boy» του 2015 κατέκτησε τις ΗΠΑ και, μέσω αυτών, βγήκε στα τοπς όλου του κόσμου. Τελευταίο του άλμπουμ το «11:11» που είναι η αιτία για να τον φέρει κοντά μας. Νεώτερα γι αυτή την συναυλία θα ανακοινωθούν σύντομα.

MALUMA WORLD TOUR 2022
ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΑΚΑ, ΑΘΗΝΑ
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ Golden Standing 70€ Arena Standing 45€ GOLDEN VIP 160€ V.I.P / A 125€ V.I.P / B 90€ A Zone 70€ B Zone 63€ C Zone 50€ D Zone 35€
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ www.viva.gr | Τηλεφωνική αγορά 11876
Όσοι θεατές είχαν ήδη προμηθευτεί το εισιτήριό τους στον πρώτο κύκλο προπώλησης πηγαίνουν στη συναυλία με το εισιτήριο που έχουν.

banner

Σχετικά Θέματα