Bodroom

Χορταστικό oriental party

Από -

Χορταστικό oriental party

Το κατάφερε. Η Καίτη Γαρμπή μαζί με τους συνεργάτες της έδωσε ένα πρόγραμμα πολύ κεφάτο, όλο εκπλήξεις, εικόνες, χρώματα. Το τέλειο σύγχρονο mainstream live music clubbing.

Δύο Τουρκάλες και ένας Τούρκος τραγουδιστής (pas mal, ιδιαίτερα το αγόρι), μια Ελληνίδα belly dancer γεμάτη χάρη, και με παραπάνω μαστοριά από τα τουριστικά χάπενινγκ που συνήθως βλέπουμε^ ένας άντρας belly dancer της σχολής «drag» (πολύ εντυπωσιακό «ανδρόγυνο» image, κατά την κουλτούρα της Ανατολής, όχι όπως το ξέρουμε στη Δύση, και το οποίο απέσπασε δυνατό χειροκρότημα)^ οι Mosaic, ένα ντουέτο στην τέχνη και στη ζωή, με τον Γιώργο Δεμελή στο κανονάκι και την Σοφία Γιωγιού να ενθουσιάζει με λαϊκά πάσης φύσεως, από «Σοκερντέμ» και «Ντούι ντούι» μέχρι «Μισιρλού», με μια λεβέντικη φωνή που σπάνια ακούς, σκέτη Μπουμπουλίνα του γλεντιού. Αλλά και δύο νεαροί Έλληνες που συμμετέχουν, διαθέτουν μια χαρά φωνή και έκφραση, δεν περνούν καθόλου απαρατήρητοι.
Καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος ο Dj Momos επεμβαίνει μειξάροντας, π.χ. επάνω στους χορούς της κοιλιάς ή σε «σκληρά» ethno-beat της Γαρμπή (μαζί με την ορχήστρα), ενώ κάνει και δικό του warm up set στην αρχή της βραδιάς.
Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε έξυπνα ώστε όλα τα τραγούδια που λένε οι Τούρκοι να είναι γνωστά ελληνικά χιτ, που στη γείτονα χώρα, όπως ξέρουμε, διασκευάζονται όλα. Έτσι ο κόσμος απολαμβάνει και πάλι τα σουξέ με το εξωτικό touch μιας άλλης γλώσσας. Βεβαίως, αργότερα και από τους Έλληνες, επιστρατεύονται και τα «Καραπιπερίμ», «Ράμπι-ράμπι», «Αχ Μουσταφά» κ.λπ. ώστε όλα να δένουν μια χαρά.
Η Καίτη Γαρμπή (που έχει παρελθόν με αραμπέσκ κομμάτια όπως το «Περασμένα ξεχασμένα»), πάντα με εντυπωσιακές εμφανίσεις (με «ινδικό» στρας στο μέτωπο και με το καλσόν τύπου «χένα» άπαιχτο), κράτησε ψηλά το κέφι με πολλή όρεξη και μεγάλη διάρκεια προγράμματος, μη παραλείποντας να πει και σουξέ άλλων συναδέλφων, όπως της Βανδή, πολλά του Μαζωνάκη, λίγο Τερζή κ.λπ. Κι αν την αναφέρουμε ισότιμα μέσα στη ροή της όλης κατάστασης δεν είναι γιατί δεν πρωταγωνιστεί - ασφαλώς και είναι η σταρ της βραδιάς. Αλλά αυτή η ολοκληρωμένη σύνθεση του προγράμματος, όπου όλα παίζουν ρόλο, είναι μόνο «υπέρ», και βασικός παράγοντας της επιτυχίας.
Πάνω απ' όλα υπάρχει μια ζωηράδα, ένας παλμός, νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε πετυχημένο πάρτυ - στις φάσεις με χορό της κοιλιάς, go-go girls υπερυψωμένα χορεύουν ανάλογα, αλλά ντυμένα κλαμπίστικα.
Η αίθουσα (ex-Luna Dark) είναι ανακαινισμένη, με σωστότερα καθίσματα, έχει διακοσμηθεί με μοτίβα ανατολίτικα και στο πίσω μέρος της σκηνής υπάρχουν ανάλογες προβολές.

ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

 • Dj Momos
 • Οι Τούρκοι: Cafer Tayuk, Leila Surucuoglu, Aysegul Keskin και οι μουσικοί (υπήρχε φυσικά και σάζι) Umit Hosgor, Cem Catalbas, Octay Baydunku
 • Οι Έλληνες: Χάρης Γεωργίου (καλός), Νατάσσα Τόδωρη, Μιχάλης Μπαζάκας (προσέξτε τον μικρό), Ειρήνη Ζέη και οι Mosaic (Γιώργος Δεμελής, Σοφία Γιωγιού)
 • Concept (εδώ είμαστε): Ήζυ Κουτιέλ
 • Μουσική επιμέλεια: Κώστας Λαϊνάς
 • Χορογραφίες: Δημήτρης Φέρρας
 • Σκηνογραφία: Φώτης Σταματόπουλος. Όλγα Σισμανίδου

  Χάρης Καλογερόπουλος
  hkalogeropoulos@athinorama.gr


  INFO
  Bodroom, Ιερά Οδός 30, 2103460377. Ποτό στο μπαρ € 15, φιάλη ουίσκι € 150 & € 170 κομπλέ. Από Πέμ. έως Κυρ.