Η Μαρίνα Σάττι επιστρέφει με "Σπίρτο και Βενζίνη"

Καλεσμένη της η Ελένη Τσαλιγοπούλου και ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Θανάσης Βασιλόπουλος.

Μαρίνα Σάττι

Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του πρώτου της άλμπουμ "YENNA" ("Γέννα") και την κατάκτηση της κορυφής για άλλη μια φορά με τα νέα της τραγούδια "Πάλι", "Πόνος Κρυφός", "Σπίρτο και Βενζίνη", αλλά και μετά την πρόσφατη live εμφάνισή της που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, η Μαρίνα Σάττι επιστρέφει στη σκηνή του "Vox", για μία ακόμα μοναδική παράσταση, την Κυριακή 12 Μαρτίου. Μαζί της αυτή τη φορά η σπουδαία ερμηνεύτρια Ελένη Τσαλιγοπούλου και ο κορυφαίος δεξιοτέχνης του κλαρίνου Θανάσης Βασιλόπουλος.

Στο live της παρουσιάζει ένα μοναδικό και ιδιαίτερο μουσικό θέαμα, βαθιά επηρεασμένο από παραδοσιακές καταβολές, περίτεχνα συνδυασμένες με τις σύγχρονες μουσικές τάσεις. Στη νέα συναυλία της θα ακούσουμε ζωντανά όλα τα τραγούδια του πρώτου της δίσκου με τίτλο "YENNA". Ένας καθόλου τυχαίος τίτλος, καθώς δηλώνει την πρόθεσή της να αποτυπώσει συμβολικά τη δημιουργική διαδικασία από τη σύλληψη μέχρι τη γέννα. Πρόκειται για ένα οδοιπορικό από τον ζουρνά και το νταούλι του Βορρά ή το πολυφωνικό τραγούδι της Ηπείρου μέχρι τα γλέντια και τους χορούς της Κρήτης.

Προπώληση μέσω viva.gr

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Αναβάλλονται οι παραστάσεις της Ελένης Τσαλιγοπούλου στη "Σφίγγα"

Οι προγραμματισμένες εμφανίσεις της ερμηνεύτριας αναβάλλονται λόγω προβλήματος υγείας.

02/03/2023

"Πουλάκια είναι και λαλούν": Τάνια Τσανακλίδου και Φώτης Σιώτας μαζί στο "VOX"

Mετά τη συνεργασία τους στο αφιέρωμα στον Γιάννη Σπανό οι δύο ξεχωριστοί καλλιτέχνες συναντιούνται ξανά επί σκηνής.

Νύχτα Κυριακής στο "Nox": Θυελλώδης Αντώνης Ρέμος, αστραφτερή Καίτη Γαρμπή

Είτε μαζί, είτε μόνοι, οδήγησαν τον κατάμεστο χώρο σε αλλεπάλληλες εκρήξεις ενθουσιασμού –με αυτόν να ζητάει "μόνο πόνο" από την ορχήστρα και το κοινό κι εκείνη να υπερβαίνει με τον αέρα της ακόμα και κάποιους άστοχους εκμοντερνισμούς στις ενορχηστρώσεις των παλιών της σουξέ.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης "μιλάει στην καρδιά μας"

Μαζί του στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης, η Βασιλική Στεφάνου και η Αγνή Καλουμένου.

Τι θα δούμε στη μουσική σκηνή Σφίγγα τον Φεβρουάριο

Οι Γιάννης Γιοκαρίνης, Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Μηλιώκας και Λάκης Παπαδόπουλος, οι ξεχωριστοί ΣΟΥΑΡέ και η Σοφία Αρβανίτη γεμίζουν τη σκηνή.

Η Μαρίζα Ρίζου μάς δείχνει "Το Χωριό" της

Παρέα με τους συνεργάτες και με υλικό από τον τέταρτο δίσκο της, στο "VOX".