Ο Αντώνης Ρέμος ξεσηκώνει το "Pathos"

Το αγαπημένο club της Ίου υποδέχεται τον αγαπημένο ερμηνευτή για μια εκρηκτική βραδιά.

Αντώνης Ρέμος

Το "Pathos" φιλοξενεί αυτό το καλοκαίρι ένα line up που έρχεται να αποδείξει ότι πρόκειται από τα πιο εντυπωσιακά club στις Κυκλάδες. Σε μια μαγευτική έκταση πάνω από 40 στρέμματα με μοναδική θέα στο Αιγαίο και με την εντυπωσιακή πισίνα 45 μέτρων, φτιαγμένη από 77.000 διαφορετικά κομμάτια μαρμάρου, δημιουργεί ένα ξεχωριστό σκηνικό. Στο εστιατόριο απολαμβάνουμε κοκτέιλ με φόντο το ηλιοβασίλεμα συνοδεία σούσι και άλλων ιαπωνικών γεύσεων, ενώ όσο προχωράει η ώρα στήνεται ένα αξέχαστο πάρτι με θέα στο Αιγαίο σε έναν χώρο με μοναδική ενέργεια, μοντέρνα πολυτέλεια και αυθεντική νησιώτικη ζεστασιά.

Ο Αντώνης Ρέμος με εκρηκτικές ερμηνείες και παρέα με μια ομάδα εκλεκτών ερμηνευτών και μουσικών δεσμεύεται να μας συνεπάρει σε ένα μουσικό ταξίδι ένα πλούσιο πρόγραμμα γεμάτο παλιές διαχρονικές και νέες επιτυχίες, το Σάββατο 23 Ιουλίου. Ερμηνευτής καρδιάς, με ανεπιτήδευτη σκηνική παρουσία, από την πρώτη μέρα της καριέρας του μέχρι και σήμερα βρίσκεται σταθερά ανάμεσα στους αγαπημένους Έλληνες καλλιτέχνες και στην κορυφή των charts, με τις συναυλίες του να βγαίνουν πάντα sold out.

Το αγαπημένο club της Ίου υποδέχεται τον αγαπημένο ερμηνευτή για μια εκρηκτική βραδιά.

Είναι αξιοσημείωτο ότι πρόκειται για τον πρώτο καλλιτέχνη που η δισκογραφική του εταιρία του απένειμε στα 10 πρώτα χρόνια της καριέρας του τιμητική πλακέτα για πωλήσεις πάνω από 1.000.000 κόπιες. Εύλογα η απήχησή του ξεπερνά τα σύνορα της Ελλάδας, αφού συμπεριλαμβάνει στις περιοδείες του μέρη, όπως η Αμερική, ο Καναδάς, η Αυστραλία, η Ευρώπη και Ν. Αφρική. Τη βραδιά θα ανοίξει ο Θανάσης Βασιλόπουλος, ενώ μετά την εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου θα ακολουθήσει DJ set από τον Chris Child.

Εισιτήρια στο viva.gr. (Κρατήσεις: 6981080257, info@pathoslounge.com)

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.

01/04/2024

"Ο Σταύρος Ξαρχάκος προτείνει" στο θέατρο Άλσος

Μαζί με τους Βασίλη Δρογκάρη, Ηρακλή Ζάκκα, Αλέξανδρο Καψοκαβάδη και Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Υποδεχόμαστε την άνοιξη στο "Caja de Musica"

Τη σκηνή θα μοιραστούν η Ελένη Κατσούλη με τη Μαρία Αλαμανή, η Πολυξένη Καράκογλου και η νέα female μπάντα της Αθήνας, Très Lalà.

Η αθηνοραματική πλευρά της Έλλης Πασπαλά

H ερμηνεύτρια, που επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για έναν κύκλο εμφανίσεων με σύνθημα "Ανοιξιάτικα βράδια έρχονται", μιλάει στο "α" για τα δικά της αθηναϊκά hot spot.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης έρχεται τα Σάββατα του Μαρτίου στον club του "Σταυρού του Νότου"

Ο κιθαρίστας μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες του υποδέχεται την άνοιξη στη σκηνή.

Παράταση για τη Νατάσσα Μποφίλιου στο "Vox"

"Κάτι Καίγεται..." στη νέα παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Ο David Morales, ο κορυφαίος DJ και remixer έρχεται στο "Botoxe Athens"

Τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Akylla πριν αναλάβει τα ηνία στα decks ο σούπερ σταρ DJ.