Ο Νίκος Παπαντώνης γιορτάζει τη νέα του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά στο Γυάλινο UpStage

Ο τραγουδοποιός παρουσιάζει το νέο άλμπουμ με τίτλο «Τις λεωφόρους θα ανοίξω».

Ο Νίκος Παπαντώνης γιορτάζει τη νέα του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά στο Γυάλινο UpStage

Ένας αξιόλογος τραγουδοποιός που τον γνωρίσαμε το 2020 από τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο "Ι.Χ. τραγούδια ιδιωτικής χρήσης", στον οποίο συμμετέχει ο Νίκος Πορτοκάλογλου. Ο Νίκος Παπαντώνης παρουσιάζει τη νέα του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Τις λεωφόρους θα ανοίξω", την Κυριακή 10 Απριλίου, στο Γυάλινο UpStage. Ο νέος του δίσκος περιλαμβάνει δώδεκα τραγούδια που κινούνται στους ήχους του ελληνικού ροκ, με διάθεση μελαγχολική αλλά και αισιόδοξη και μελωδίες που ταξιδεύουν τον ακροατή σε συννεφιασμένα αλλά και ηλιόλουστα τοπία.

Ο Νίκος Παπαντώνης υπογράφει μουσικά και στιχουργικά τα τραγούδια του δίσκου, εκτός από το τραγούδι "Να δούμε ήλιους", τους στίχους του οποίου έχει γράψει ο Βασίλης Φαφούτης.  Βασικός ερμηνευτής στο δίσκο είναι ο ίδιος ο τραγουδοποιός, ενώ  σε τρία τραγούδια συμμετέχει η αξιόλογη τραγουδίστρια Μαρία Βασιλοπούλου. Μαζί τους θα είναι οι μουσικοί Νίκος Κριτσέλης (ηλεκτρική κιθάρα, ακουστική κιθάρα, πλήκτρα), Νίκος Τσαχτσίρης (μπάσο, κοντραμπάσο), Δημήτρης Κοτσίρης (τύμπανα) και Νίκος Παπαντώνης (κλασσική κιθάρα, ακουστική κιθάρα).

Το album με τίτλο "Τις λεωφόρους θα ανοίξω" κυκλοφορεί ψηφιακά, επίσης διατίθεται σε CD σε συλλεκτική έκδοση digipack σε περιορισμένα αντίτυπα. Διατίθεται ψηφιακά σε όλες τις πλατφόρμες και streaming services. Κυκλοφορεί από την Final Touch, a Walnut entertainment label.

Προπώληση εισιτηρίων (€ 10).

Περισσότερες πληροφορίες

Νίκος Παπαντώνης

  • Ελληνική

Παρουσιάζει τη νέα του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Τις λεωφόρους θα ανοίξω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ