Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για μια μοναδική εμφάνιση στο VOX

Ο διάσημος ερμηνευτής έρχεται με όλα τα αγαπημένα, παλιά και νέα, τραγούδια του και την καλύτερη διάθεση.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για μια μοναδική εμφάνιση στο VOX

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ένας από τους πιο εμπνευσμένους και επιτυχημένους δημιουργούς - ερμηνευτές της γενιάς του, για μια μοναδική εμφάνιση στο VOX, την Κυριακή 10 Απριλίου και ώρα 8.30 το βράδυ. Ο τραγουδιστής ξέρει πως να γεμίζει το κοινό με όμορφα συναισθήματα, καλή διάθεση και αισιοδοξία. Μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη από την εκρηκτική ενέργεια του αγαπημένου καλλιτέχνη και της ομάδας του που θα μεταφέρει στη σκηνή του γνώριμου VOX την δύναμη και την ευαισθησία των ζωντανών του εμφανίσεων.

Από τα διαχρονικά "Άγγιγμα Ψυχής", "Πάρτι" και "Μόνο στα Όνειρα" μέχρι τα απόλυτα αγαπημένα "Δεν Φεύγω", "Βυθός" και σε "Ποιόν να πω" και από τα ξεσηκωτικά "Για Σένα", "Χωρίς Αναπνοή", "Χέρια Ψηλά" και "Χορεύω" μέχρι το "Όλα ή Τίποτα" και "το Καλοκαίρι μου". Η υπέροχη "Σαϊτιά", η μοναδική "Εκδρομή" όπως και τα άλλα πρόσφατα τραγούδια του "Μην αργείς", "Κανένας μόνος" συμπληρώνουν έναν κατάλογο γεμάτο επιτυψίες που παραμένει ανοιχτός.

Μαζί του θα βρίσκονται πέντε υπέροχοι συνεργάτες, φίλοι και μουσικοί - οι Σόλωνας Αποστολάκης (πλήκτρα, ενορχηστρώσεις), Ιάσων Μαυρογεώργος (κιθάρες), Σπύρος Μάζης (μπάσο), Ιάκωβος Αλεφραγκής (τύμπανα), Κυριάκος Πέτρου (βιολί) και οι τεχνικοί ήχου Μωραΐτης Αντώνης και Σταύρος Συκιανάκης.

Η προπώληση εισιτηρίων έχει αρχίσει (€ 30-20). Η αγορά εισιτηρίου περιλαμβάνει τη θέαση του προγράμματος, για την οποία η αγορά ποτού δεν είναι υποχρεωτική. Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπόψη τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι θα κάθονται μαζί με άλλους. Για όσους πελάτες επιθυμούν να καταναλώσουν ποτά ή αναψυκτικά, θα υπάρχει τιμοκατάλογος στα τραπέζια. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ